Alim Aslan
Kırmızı Üye
- 21 Mayıs 2018
- 2.018
- 1.580
- 698
Volkan Demirel denen değişik herif beinsportta yorum yapıyor maç öncesi.
Yakinda rambo Okan çıkar beinsportta yorumcu olarak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok yav bizle ismi geçiyorduGeldi mi hayırlı olsun
İstesek alabiliriz gibi duruyor. 26 yaşında, yeni milli takımda oynamaya başlamış ve geçen sene bedelsiz almışlar. Kim bilir, belki bunu da yaza yaza getirirsin abi ha gayret.![]()
Boey’i kim aldıysa tebrik ediyorum, hem hücumda hem defansta hiç durmadan çalışıyor, 10 sene sağbek aramayız, Beşiktaş’ın çocuğunu top diye oynar. Boey, Gedson ve Kerem sağ kanadı tempo açısından ligin çok üzerinde. Anime hayranıymış bir de![]()
Musluktan alalim haberleri
Gazeteci diye tanımladığımız insanlar buna inanıyor anladığım kadarıyla

seneye yeni sagbek gelirBoey’i kim aldıysa tebrik ediyorum, hem hücumda hem defansta hiç durmadan çalışıyor, 10 sene sağbek aramayız, Beşiktaş’ın çocuğunu top diye oynar. Boey, Gedson ve Kerem sağ kanadı tempo açısından ligin çok üzerinde. Anime hayranıymış bir de![]()
Tabi yedek de lazımseneye yeni sagbek gelir
Emeğine sağlık üstat. Furuhashi hakkında yazdıklarını okuyorum, aslında illaki scout ekibi tanıyordur ama biraz geç de kaldık transferde; daha önce listede olsa bir ihtimal ilgilenebilirdik.biraz uzun karma yorum olacak farkli oyuncu isimleri uzerinden, simdiden okudugunuz icin tesekkur ederim .
sevgili onur'un bahsettigi *seri - profil olarak(*oyun akli *fundamental) salt bu yonu kistas aldigim vakit takimda gormek isteyecegim tur. < genc olani genis alan ozelinde hareket edeni... mevcut seri'yi alirsak yanina kosan ,dinamik bir oyuncu gerekli diye dusunuyorum. gedson komple bir profil fundamental den teknige,tempoya vs.. takimda yazacagim tur profil oyuncu ozelliginde - ki , transfer sezonu baslarken ilk elzem kendisi olmali notunu da bir kac kez dusmustum nacizane.
o profil disinda, ornek olarak berkan > taylan'a nazaran daha dinamik daha dikine,tempolu,topla daha efektif vs....
*onur'un da dedigi gibi gedson ile gormek isterdim...
fakat diger yandan , seninle daha once farkli basliklarda *morita ozelinde-mesajlarimizda ,morita nin kacirilmamasi gerektigini belirtmistik...
kanimca morita *seri'ye nazaran daha kompakt bir profil. daha tempolu,daha hizli, daha hizli pas servisi yapan tarzda.
*seri daha dengeli top kullanan, dar alan ,yakin mesafe ucgen ,ikigen lerinde daha uygun agirlikli paslasma al veri agirlikli... keza toplu topsuz rolanti mod turunde bir bakista cogu zaman, bu da hizli oynamak,hizli cikmak isteyen takimlar icin daha az pas suresi daha hizli dikine topla kosuyu elzem kildigi icin seri kimi taktiklerde tercih edilmemesi olagandir diye dusunuyorum.
*barcelona da xavi'nin arkasini busquet topluyordu ,dinamiklik,kosu,basma ,supurme islerini hallediyordu, bizde seri turu profil olacaksa taylan dan veya x bir oyuncudan busquet tarzi performans sunmasi olmasi gereken kanimca... buyuk dev cl vs gibi maclarda rakip ne kadar top ayaginda tutarsa - sayet bizde o sira seri profilinde veya kendisi olsa bizde benzer pas tutmayi rolanti kontrollu tarzda ortada yapabiliriz seri ozelinde. misal rakipte verrati psg de ayni macta yapsa bizim benzer sekil yanitimiz benzer tur top saklayan vs turdeki seri profili ile olabilir yanit olarak.
hocanin mevcut pas yuzdeli oyun taktiginden dolayi seri gelse kanimca katki verir - cunku oynanan oyuna asina bir oyuncu karakteritigine sahip. elbette arti eksi denkleminde bakildigi vakit ; yas, tempo ,dikine gidis gibi gibi seyler istenirse - alternatiflere yonelinmesi anlayisla karsilanabilir bir tercih.....
morita ozelinde sordugun soruya nacizane yanitim;
cok iyi uzun paslar atan bir turu var. misal kendi cezasahasi yayi civarindan rakibin cezasahasi sol carprazi sag carprazina pin point paslari oluyor...
teknik olmasi ,oyun vizyonunun iyi olmasi (oyun akli ,f.) , ayaginda topu fazla tutmasi sade oyn efektif ve verimli oyun anlayisinda olmasi, dikine bolca dusunmesi, diyagonal paslarda kisa ve uzun da etkili olmasi,,,,
* en ilginc olani ne biliyormusun sevgili keramettin ,
pas almadan once cevre kontrolunu cok iyi yapiyor. pas almadan pas atacagi yerlere de ivedilikle bakiyor o saniye pas daha gelmeden kendisine... bu cok iyi buldugum bir yonu...
bizde efsanemiz tugay, deporun efsanesi mauro silva vardi bilirsin,
ben nacizane onemli yonlerden kendisini bu iki oyun aklina benzetiyorum. dusunce yapisi, pas dolasimi, cevre kontrolu,one yonelme, defansi ve ofansi dengeli yapma gibi gibi....
dedigin gibi firsat transferi idi malesef dusunulmedi.
bu arada gs sozlukte de bir renkdasin dedigi gibi portekizli hocalarindan dolayi o ligden o bolgeye suyun karsi tarafi salca olabilir ,demis. ben bunun olagan oldugunu dusunuyorum.
belcika dan da japon bir forvet bakiyorlardi, son durumu bilmiyorum.. truden takimiydi tam ismi suan aklima gelmiyor. iyi bir yetenektir iyi bir cikis yapmisti gecen sezon.
ps;
bir diger japon inui'yi
antep aliyor sayet haber dogru ise. 365 sitesinde yazmislar.
bonservisi elinde , sol acik ve forvet mevkisinde verim verebilen caliskan bri yetenek. ispanya ligi tecrubesi, japon mili takimi tecrubesi ile 1 sezon verim verip akabinde ulkesine doner diye dusunuyorum.
handikap : 33 yasinda olmasi...
bu tur yetenekleri avrupaya cikmadan kapmali lig takimlari. biz dahil.
hatirlarsan, furuhashi den bahsetmistim morita basliginda?
j ligin en formda ve efektif oyuncusu oldugunu belirtmistim. o donem demistim saglam firsat transferi idi,..
malesef celtics kapti. muthis bir giris yapti avrupaya... son macta 3 gol birdne attigini da ekliyerek yorumuma son veriyorum....
Ayidan dost Japondan topcu olmazGeçen attığım Japon, dinamizm ve mücadele yönünü de düşünürsek daha uygun.
Long ball kalitesini bilmiyorum gerçi ama @Deniz Kaya bilir muhtemelen.
Fırsat transferi idi bence.
sener ozbayraklı gelirTabi yedek de lazım
:crushed: :crushed: :crushed:
kaç senedir bizim gibi enayi takımın parasını yiyor ona çekmiştiryemekten sonra attı herhalde twite yoksa neye şükür çekti anlamadım
Abdullah renkdaş bu beddua gibi mesaj hoş olmamış. Haklıyken haksız duruma düşmeyesin.Bile bile, isteye isteye ve utanmadan hoş olmayan şeyler yapan insandan korkmalı.. inşallah çoluk çocuğunun başına gelmez..
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Tamam iste gedson Tinerspor macind tek pasli butun tinercileri oyundan dusurdu Babelde birakti iceri.Gedsondan baskasi yalanYav öyle şeyler yazıyorsunuz ki... Daha dünki maçın üzerinden 24 saat geçmedi. İki maçta da hayvan gibi mücadele edildi, koşuldu, basıldı sonuç?
Ikına ıkına turu geçtin. Topu kullanacak adamın olmazsa 2 maçta da görüldüğü gibi tamamen oyuncularının bireysel yeteneklerine kalırsın.
Sana şu anda koşacak adam değil, tek pasta 3 kişiyi oyundan düşürecek adam lazım.