- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.906
- 3.683
Verirdim vermesine de bireysel hatadan 6-7 tane yiyip 15 puana yakın kaybetmişizdir son adamsın daha önceki hataların belli dön kaleciye ne olacakSen orda topu kaleciye vermezmiydin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Verirdim vermesine de bireysel hatadan 6-7 tane yiyip 15 puana yakın kaybetmişizdir son adamsın daha önceki hataların belli dön kaleciye ne olacakSen orda topu kaleciye vermezmiydin?
İroniyi anlayamayanları filtreden geçiriyorum. Tebrikler, kazandınız.Görkem neyin peşindesin kardeş?
bu kafa yapılı kişilerin nasıl 10 20 bin takipçisi oluyor anlamış değilim sadece güzel söz duymak istiyor halkımız anlaşılan
Rakip gol yiyene kadar iyi kapaniyor yeyince kabak çiçeğibenim anlamadığım rakip johnstone, bizimkiler golleri bulduktan sonra öyle bir özgüven kazandılar ki ayakları beyinleri çalışır gibi oldu son anlara doğru. tabii bunda rakibin de golleri yiyince afallaması, disiplinini kaybetmesi de bir etken. ama bu özgüvensizliği, sünepeliği, o başlarda ki ezikliğe anlam veremedim. dakika 30-40'ta luyindama şu videodakini denese %100 topu kaybetmişti, düşmüştü falan birşey olmuştu.
hayır yani johnstone gibi kasaba takımına karşı ne o korku, akıl tutulması anlam veremedim.
Rakip gol yiyene kadar iyi kapaniyor yeyince kabak çiçeği
Elenme korkusu bu maçta elensek terimden tut futbolcuya kadar herkes ilk maçta ıslığı yiyecekti bu maç can simidi gibi oldu hem takım hem başkan hem forum adına. Ayrıca östersunds gibi örnekte mevcutbenim anlamadığım rakip johnstone, bizimkiler golleri bulduktan sonra öyle bir özgüven kazandılar ki ayakları beyinleri çalışır gibi oldu son anlara doğru. tabii bunda rakibin de golleri yiyince afallaması, disiplinini kaybetmesi de bir etken. ama bu özgüvensizliği, sünepeliği, o başlarda ki ezikliğe anlam veremedim. dakika 30-40'ta luyindama şu videodakini denese %100 topu kaybetmişti, düşmüştü falan birşey olmuştu.
hayır yani johnstone gibi kasaba takımına karşı ne o korku, akıl tutulması anlam veremedim.
Neden futbol?Almasak mı gedsonu. Fırsat transferi değil yerli kullanacağımız bölgeyi de işgal ediyor. Taylan berkan varken ofansif özelliği daha fazla olan futbolcuya daha ihtiyaç var. İdeal 11inde hem yabancı sınırı olarak hem diziliş olarak cicaldau ile de sürekli kesişiyor.
Gedsona yapacağımız 10-12m euro yatırım diğer mevkilere yapılacak transfer kalitesini de olumsuz etkileyecek Onun yerine fenerin düştü hataya düşmeyip az ama öz futbolcu alıp bütçeyi kanata ve halile mi ayırsak. Hem gedson gedson diyorduk da ilk maçlarda iyi değildi hatta son 2 yılda iyi oynadığı tek dönem bizde oynadığı son 6-7 maç
Abdullah renkdaş bu beddua gibi mesaj hoş olmamış. Haklıyken haksız duruma düşmeyesin.
Almasak mı gedsonu. Fırsat transferi değil yerli kullanacağımız bölgeyi de işgal ediyor. Taylan berkan varken ofansif özelliği daha fazla olan futbolcuya daha ihtiyaç var. İdeal 11inde hem yabancı sınırı olarak hem diziliş olarak cicaldau ile de sürekli kesişiyor.
Gedsona yapacağımız 10-12m euro yatırım diğer mevkilere yapılacak transfer kalitesini de olumsuz etkileyecek Onun yerine fenerin düştü hataya düşmeyip az ama öz futbolcu alıp bütçeyi kanata ve halile mi ayırsak. Hem gedson gedson diyorduk da ilk maçlarda iyi değildi hatta son 2 yılda iyi oynadığı tek dönem bizde oynadığı son 6-7 maç
Elenme korkusu bu maçta elensek terimden tut futbolcuya kadar herkes ilk maçta ıslığı yiyecekti bu maç can simidi gibi oldu hem takım hem başkan hem forum adına. Ayrıca östersunds gibi örnekte mevcut
Yaptigin yatirimin karsiliginda oyuncu degerleniio daha pahaliya satacaksin oyuncu galatasarayi uydu baskasini alip riske girmeye gerek yokki rotasyonda lazim, gedsonda saglam topcu. Sag bek alinabillir türk aslindaAlmasak mı gedsonu. Fırsat transferi değil yerli kullanacağımız bölgeyi de işgal ediyor. Taylan berkan varken ofansif özelliği daha fazla olan futbolcuya daha ihtiyaç var. İdeal 11inde hem yabancı sınırı olarak hem diziliş olarak cicaldau ile de sürekli kesişiyor.
Helal, renktas. Bize bunlar lazim, burda hicbirseyi begenmeyen negatif enerjilerinde bogulanlari okumaktan biktim bu forumda.Şimdi bakıyorum;
Hiçbir şeyi beğenmeyen, oyunumuzu, oyuncumuzu yerin dibine sokan.
Eleştiren hatta çoğunlukla hakaret eden bir kitle var.
Dünkü maçta Kerem'i bile başarısız değerlendiren "Evet, ama...." diye kurulan cümleler var.
Olumsuzluklar var, evet.
Eksikler var, evet.
Hoca hata yapıyor, evet.
Güzel şeyler de oluyor...
Kerem'in oyunundan mutlu olalım.
Yeni transferlerin daha ilk maçlarında katkı vermesinden mutlu olalım.
Yönetimin fevkalade başarılı transfer politikasından mutlu olalım.
vs. vs.
Kötülük kötülüğü, güzellik güzelliği çağırır..... Tercih sizin.
Çok yanlış düşünceler duymamış olalım.. Gedson oyunun iki yönünü de mükemmel derecede oynar bu ligde adam akıllı düzenli oynadığı müddetçe, bunu da gösterdi zaten bize. Uzun süre düzenli oynamamış bir oyuncuydu Gedson bi zahmet ilk maçlarında sıkıntısı olsun zaten. Ki o ilk maçlarda bile milletin sövmesine rağmen maçın kayda değer anlarında da Gedson vardı hep. Gedson'un kalitesi tartışılamaz. Ofansif özelliği daha fazla olan oyuncu niteliğinde de Cicaldau kardeşimiz giriyor zaten devreye.
Son 2 yılda iyi oynamadığı dönemlerde bulunduğu konumlarda/takımlarda iyi olsaydı zaten dünyada geleceği son lig bizim bataklık olurdu..
Katılıyorum bende çok beğeniyorum. Ama bu kadar kişinin körü körüne gedson demesi beni. İşgillendiriyor. Genç futbolcu 2-3 maç vasat olsun bizim taraftar yerin dibine sokar adamı moral filan kalmaz. En son o paraları diagne ye verdik. Paranın altında ezildi. Tamam diagne olayı başka ama çok ciddi yatırımı en en ihtiyacı duyulan bölgeye (bence kanat ve sınırdan dolayı Halil) e yapılabilir.
Birde gedson da şüphem gedson varken içime sinen ideal 11i yazamıyorum. Bizim ligin şampiyonluk bugı da kanat (ghezal feghouli onyekuru visca). Para varsa ve fiyat makul olunursa alınabilir ama kanat transferini kalitesini düşürecekse her istediğimiz olmaz diyip gedson dan feragat edersek ben diğer taraftarlarımız gibi çokda üzülmem.
kap yok mu?Neden futbol?