Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.973
- 21.046
- 2.233
Bagliliktan ziyade tehdit ediyorlardir ( bence)Güney Amerikalılarda bağlılık çok fazla hocam. Kulübüne para kazandırmadan ayrılmıyorlar. Gerekirse sözleşme uzatıyorlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bagliliktan ziyade tehdit ediyorlardir ( bence)Güney Amerikalılarda bağlılık çok fazla hocam. Kulübüne para kazandırmadan ayrılmıyorlar. Gerekirse sözleşme uzatıyorlar.
Bu bence bir şehir efsanesi.
Okadar araştırdım bu adamı hiç bir yerde bulamadım böyle bir serveti olduğunu.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Koç holding'in serveti nasıl 3.5,4 milyar dolar olabilir yahu.Şirketlerini bırak sadece üstlerindeki gayrimenkulleri 10 milyar dolardır.Bahattin Demirbilek.. Kişisel serveti 10 milyar dolar.. Koç Holding'in toplam serveti 3.5-4 milyar dolar.. Bu adam Ali Koç'a sadaka verir.. Fanatik Galatasaraylı, öyle ki oğlunun adı bile Aslan..
En son falcao bu kadar uzun süre beklenmişti
Halilsiz olmaz işte aynı hesap, taylana anlam yüklemek değil zaten ki bence iyi gidiyor. 3. Yerli yok elimizde halili alacağımızın garantisideMuslera
Boey Nelsson Marcao PvA
Berkan
Gedson Cicaldau
X Kerem
Halil
Ya da yerli kalecili yapılır zor değil Taylan’a bu kadar çok anlam yüklemeyin sezon içinde çok üzülürsünüz
edit..Ocampo kadıköyde bi gol atsa 25 bin kişiyi aşağı indirir delinin teki
karabulutlar üstümüze doluşmaya başladı.daha besleme çekmeden.yarın antremandada iki sakatlıkla devamı gelir gibi.üç yıldır gözümüzü açamadık karabulutlardanGalatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, annesi hastaneye kaldırıldığı için memleketi Adana'ya gitti.
Nerede okeylemiş renktaş. Twitter adresinde yok.Galasevgisi okeylemis,ben guveniyorum buna,nasil topcu peki ?Biliyon mu..
GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi