Çetin Gürzap
Kırmızı Üye
- 25 Haziran 2009
- 2.441
- 3.181
- 1.893
Hafta sonu duyum açısından hareketli geçecek gibi geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Pardon fake mis yanlis olduNerede okeylemiş renktaş. Twitter adresinde yok.
Nerede okeylemişGalasevgisi okeylemis,ben guveniyorum buna,nasil topcu peki ?Biliyon mu..
GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yok zaten öyle bir serveti. Kulüp sahibi arkadaşı milyarder iş adamı olan. Detaylıca yazmıştım daha önce forumda. Ama iyi bir Galatasaraylı olduğu belliBu bence bir şehir efsanesi.
Okadar araştırdım bu adamı hiç bir yerde bulamadım böyle bir serveti olduğunu.
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
Yoo gayet çıkar, geçen yıl mevkideki ilk yılı olmasına rağmen gayet iyiydi. Daha da iyiye gideceğini düşünüyorum, saçma sapan şeylere takılıyosunuzOynadığı oyun çünkü max yarım sezon bize güzel gelir. Çıkabileceği max seviyeye çıktı bir daha çıkamaz da
Yok hocam o ligi muslera bile izlemiyodur 2-3 videosunu izledim taraftarla aşk yaşayan bir futbolcu gibi görünüyor.Topla ilişkisi baya iyi gibi ama 8 m dolar çok para sanmam vereceğimizi.Kudurtucu bi tarzı var diyolar ya tam öyle.Galasevgisi okeylemis,ben guveniyorum buna,nasil topcu peki ?Biliyon mu..
GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Nerde yazıyor 3 yılı daha olduğu3 yılı daha varmış kontratında transfermarkt kolpalıyor
o nedirFenerbahçe'nin skandal açıklamasına ceza gelecek mi?
Nerde yazıyor 3 yılı daha olduğu