Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uzun süre sonra futbol maçı gördüm alamanyada oynandı bmg-bay maçı..

Keremle Halil çok uyumlu ve birbirlerini x2 oynatıyorlar, orada mevzu MM deil.

Zaten sezon içinde çok sular akar, geçen sene son maçları hangi 11lerle oynayıp seri yaptık bir bakın derim.
Mohamed form tuttuğunda çift forvetli düzen bile dener hoca. Gedson gelirse 4-4-2ye uygun bir rotasyon oluyor. Luyi kalırsa zaman zaman 3-5-2 bile deneyebiliriz ama ha deyince de olacak bi sistem değil malesef. Keşke transferler erken gelseydi de deneme fırsatımız olsaydı

Muslera
Luyi-Nellson-Marcao
Boey-Gedson-Taylan-Cica-Pva
Halil-MM/Kerem​

Şuayip iyi transfer ama Teixera; Ghezzalla birlikte 3 oyuncudan sıfır defansif katkı alacaklar bu da onlar kırılgan yapacaktır.

Denswil zu bjk. Bunlar hangi yerlileri oynatacak. Sezon içinde en büyük sıkıntıyı yaşayacak olan bunlar bence

Beşiktaş'ın hücum hattı çok etkili oldu arkası zayıf bile olsa hücum gücüyle yine tehlikeli olacaklar. Bizim ön taraf Trabzon ve Beşiktaş'a göre baya zayıf. Feghouli gitse de kalsa da oraya çok üst düzey katkı alabileceğimiz bir oyuncu lazım.

Ocampo'yu araştırdım. 1-2 maçta ciddi batırmış ama onun haricinde Uruguay'ın Facundo Torres ile birlikte Avrupa'da iyi işler beklediği isimmiş. Facundo Torres daha iyi ve bizim oyuna daha uygun gibi görünüyor ancak onun için 10-15'ler konuşuluyor. Ocampo için 7-8'ler. Çok potansiyelli bir oyuncu. PSV yapmasını falan istiyorlar.

Bu arada Facundo Torres:

KAP'a bildirmeden oyuncu açıklamanın cezası yok muydu.

Takım 11ini bulduktan sonra bir kaç hafta sabıra ihtiyacı olduğunu düşünüyorum umarın o sabrı gösteririz. Bilmiyorum ama bu gençler bana ümit veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt