Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Günaydın beyler, momentumu yukarı çekecek transferlerin artık gelmesi lazım. Gedson - Halil - sağ kanat. Her türlü götürürüz ligi bjk falan hikaye bizim şuan yedeklerdeki isimler bile daha önde, isimlere bakarak olmuyor o işler en iyi bizim bilmemiz lazım.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Salih-Topal-Josef-Atiba-Oğuzhan-Necip'e sahip Beşiktaş bir orta saha transferi daha yapacakmış. Mevkinin önemini düşünün. Biz geçen sene "Taylan var, gerisi Allah kerim" diyerek başladık resmen. Bu sene o yüzden Gedson üstüne bir tane daha OS alsak ses etmem.
bizde taylan-berkan-cica-emre kilinc- muhtemelen gedson da gelcek .3 pozisyonluk yere 5 alternatifimiz oluyor.

biraz araştırdım kurcaladım bu brian ocampo boş oyuncu değil oralara göre tabi burada napar allah bilir orasını ama konuşulan 8m falan gerçek olabilir tabi biz o kadar veremeyiz orası ayrı mevzu. 5-6 falan isterler en az öyle bir potansiyel gibi duruyor.

tabii sağlam bi kaynaktan bilgi gelmedi daha bekleyip görmek lazım

Kadro yapılanmasında herkes dört transferden bahsediyor. Sag kanat halil gedson yerli bir kaleci. Bu durumda forvet t
Hattımızda sadece halil ve muhammed kalıyor sayi olarak yeterli mi degil mi ? Diagne luyindama babel falcao yedlin emre taşdemir ayrılıkları düşünülüyor. Gündemimizde hiç başka forvet var mi ?

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

biraz araştırdım kurcaladım bu brian ocampo boş oyuncu değil oralara göre tabi burada napar allah bilir orasını ama konuşulan 8m falan gerçek olabilir tabi biz o kadar veremeyiz orası ayrı mevzu. 5-6 falan isterler en az öyle bir potansiyel gibi duruyor.

tabii sağlam bi kaynaktan bilgi gelmedi daha bekleyip görmek lazım

Özel bir opsiyon falan yoksa 6 aya bitiyor sözleşmesi 8 gerçek olamaz

Video göre konuşuyorum çıkan ve forumda önerilen isimlere bakınca iki futbolcu bize cuk oturur sağ açıkta. Biri Daramy diğeri Morutan. Yanlız bu Daramy kardeşimiz tam PL oyuncusu. Yeni bakma şansımız oldu. 90 dk izleyen varsa daha iyi analiz eder. Yani bize gelse burda millet hastası olur gibi geliyor. Daha da 19 yaşındaymış. Hazır Kopenhag’la aramız iyiyken yoklamak lazım. Ben çok beğendim video da.

Video göre konuşuyorum çıkan ve forumda önerilen isimlere bakınca iki futbolcu bize cuk oturur sağ açıkta. Biri Daramy diğeri Morutan. Yanlız bu Daramy kardeşimiz tam PL oyuncusu. Yeni bakma şansımız oldu. 90 dk izleyen varsa daha iyi analiz eder. Yani bize gelse burda millet hastası olur gibi geliyor. Daha da 19 yaşındaymış. Hazır Kopenhag’la aramız iyiyken yoklamak lazım. Ben çok beğendim video da.
Daramy pahalı kaçar reis

Pahalı belli ama potansiyel tavan. Tam PL oyuncusu. Al 2 sene oynat 40-50 kağıda okut. Samimi söylüyorum böyle bir potansiyel gözüküyor.Sözleşmesi de 2023’te bitiyor bu arada.
Aynen orası kesin. Ona kancayı takmışlardır çoktan, telefonumuzu dahi açmayabilir menajeri :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt