Uğur Onay
Kırmızı Üye
- 2 Temmuz 2010
- 1.129
- 556
- 1.683
Başkanım :sarıkalp::kırmızıkalp:

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

bizde taylan-berkan-cica-emre kilinc- muhtemelen gedson da gelcek .3 pozisyonluk yere 5 alternatifimiz oluyor.Salih-Topal-Josef-Atiba-Oğuzhan-Necip'e sahip Beşiktaş bir orta saha transferi daha yapacakmış. Mevkinin önemini düşünün. Biz geçen sene "Taylan var, gerisi Allah kerim" diyerek başladık resmen. Bu sene o yüzden Gedson üstüne bir tane daha OS alsak ses etmem.
+Aytaçbizde taylan-berkan-cica-emre kilinc- muhtemelen gedson da gelcek .3 pozisyonluk yere 5 alternatifimiz oluyor.
Giderken bu nobetteki tiner sevicileride gotur donerken orda birak, ilk mactaki igrenc performanslarini izleyip su takima sampiyon olur diyen tinerciler hayali sampiyonluklarini orda kutlasinlarda buralar bi rahatlasinNöbet ölmüş nerde gece duyumları en iyisi antuya geçip ağlama seansı okumak
biraz araştırdım kurcaladım bu brian ocampo boş oyuncu değil oralara göre tabi burada napar allah bilir orasını ama konuşulan 8m falan gerçek olabilir tabi biz o kadar veremeyiz orası ayrı mevzu. 5-6 falan isterler en az öyle bir potansiyel gibi duruyor.
tabii sağlam bi kaynaktan bilgi gelmedi daha bekleyip görmek lazım
Niye. Kötü oyuncu degil
Bu kadindan futbolcu olmaz okudum ya beynim döndü
Daramy pahalı kaçar reisVideo göre konuşuyorum çıkan ve forumda önerilen isimlere bakınca iki futbolcu bize cuk oturur sağ açıkta. Biri Daramy diğeri Morutan. Yanlız bu Daramy kardeşimiz tam PL oyuncusu. Yeni bakma şansımız oldu. 90 dk izleyen varsa daha iyi analiz eder. Yani bize gelse burda millet hastası olur gibi geliyor. Daha da 19 yaşındaymış. Hazır Kopenhag’la aramız iyiyken yoklamak lazım. Ben çok beğendim video da.
Pahalı belli ama potansiyel tavan. Tam PL oyuncusu. Al 2 sene oynat 40-50 kağıda okut. Samimi söylüyorum böyle bir potansiyel gözüküyor.Sözleşmesi de 2023’te bitiyor bu arada.Daramy pahalı kaçar reis
Aynen orası kesin. Ona kancayı takmışlardır çoktan, telefonumuzu dahi açmayabilir menajeriPahalı belli ama potansiyel tavan. Tam PL oyuncusu. Al 2 sene oynat 40-50 kağıda okut. Samimi söylüyorum böyle bir potansiyel gözüküyor.Sözleşmesi de 2023’te bitiyor bu arada.
Açar açar.Aynen orası kesin. Ona kancayı takmışlardır çoktan, telefonumuzu dahi açmayabilir menajeri![]()