Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence maaş konusuna yaşda olduğu gibi çok takıyorsunuz.
Tabiki yaş ortalaması düşsün yılıık ücretler makul seviyeye gelsin.
Feg,falcao tarzı sözleşmeler tabiki rezillik.
Ama bizde Galatasarayız hedeflerimiz var.Kendisine güvenen üst düzey oyuncular üçyüze beşyüze oynamaz.
Hepsini geçtim oyuncu iyi performans gösterince hemen zam istiyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ben yaşa takılmam, maaşa takılırım. Bu zamana kadar parlayamamış adama 100 bin euro alırken 1.5 m euro verirsen bu büyük risktir.

Biri Kerem Aktürkoğlu’una söylesin şu sırt isim yazdırma olayına soyisim değil de isim yazdırmasını söylesin. 7 numara Aktürkoğlu yani şık durmuyor. 7 numara Kerem.. Avrupa’da da daha kolay söylenir.

G.Saray, bir Fransız kulübünün 4 milyon Euro'luk teklifine, "Kerem satılık değil" yanıtını vererek değerlendirmeye bile almadı.

900 bin TL'lik garanti parası artırılacak olan Kerem'in sözleşmesine de 20 milyon Euro'nun üzerinde serbest kalma maddesi koyulacak.

@memetozcan

Biri Kerem Aktürkoğlu’una söylesin şu sırt isim yazdırma olayına soyisim değil de isim yazdırmasını söylesin. 7 numara Aktürkoğlu yani şık durmuyor. 7 numara Kerem.. Avrupa’da da daha kolay söylenir.
belki bir kuralı kaidesi vardır TFF nazarında..

G.Saray, bir Fransız kulübünün 4 milyon Euro'luk teklifine, "Kerem satılık değil" yanıtını vererek değerlendirmeye bile almadı.

900 bin TL'lik garanti parası artırılacak olan Kerem'in sözleşmesine de 20 milyon Euro'nun üzerinde serbest kalma maddesi koyulacak.

@memetozcan
Kerem'in bu sezon ki performansını görüp sonrasında maaşında ki iyileştirme görüşülmelidir.Henüz oldu demek için çok erken

:cry:
EvX2WX_WgAEHUKG

IMG_2775.webp

Şu an kadro bu , sağ açığı tartışmasız bir wonderkid ile doldurduk mu ilk 11 yeterli duracak ama alternatifler aşırı vasat durumda

Şu kadro planlamasında Gedson düşünülüyor mu emin değilim, yabancı kontenjanı yüzünden Berkan ile Taylan’a yönelik kadro kuruluyor olabilir. İrfancan veya doğan gibi kaliteli yerli kalecimiz olsa elimiz güçlenirdi ama Muslera kapı gibi sözleşme kaptı gönderemeyiz, yedekte oturmasıda aşırı lüks olur doğrusu

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Keske hemen Pztesi olsa. Takimi merak ettim

Brentford u izledim 3-5-2 oynuyorlar Mbeumo ve Toney oynadı forvet yedekte de Forss ve Wissa var Halil'i tutma ihtimalleri düşük

Ben yaşa takılmam, maaşa takılırım. Bu zamana kadar parlayamamış adama 100 bin euro alırken 1.5 m euro verirsen bu büyük risktir.
Bizim yönetimlerin kendi kulübünde 200 bin euro alan adamlara 1.5 milyon euro teklif etmesini neye bağlıyorsun? Komisyon falan mevzuu olabilir mi zira çok saçma bir durum. Atıyorum Bosna liginde forma giyen x oyuncu "1.5 milyondan aşağı gelmem Bosna liginde 50 bin euroya forma giyerim" demeye devam edebilir mi, şimdi sen söyleyince aklıma geldi yine sinirlendim bu saçmalığa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt