Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feg,Babel,Diagne,Falcao giderse ve Gedsonda gelemzse Bi Di Maria suprizi bekliyorum.O kadar Genc oyuncu icinde Di Mariayida kaldirir takim bence Yaraticilik sorununuda bitirmis olur.Lincolnden beri soyle yetenekli bi topcu izlememistik.Burak Baskanin il çilegi olacakmis gibi.

Forum kuralları çerçevesinde aşırı argo konuşmak, küfür, küfür imaları ve küfür kısaltmaları ceza sebebidir lütfen bu konuda özen gösterelim.

Her transfer döneminde olduğu gibi bu transfer döneminde de sahte duyumcular, kolpa haberciler olacaktır. Forum yönetimi olarak bunlara asla müsade etmeyeceğimizi, kaynaksız transfer haberi/duyumu paylaşan üyelerimize uyarı, tekrarında 1 günden başlayan sürelerde MYC vereceğimizi bilmenizi isterim. Ayrıca konu içerisinde alakasız resim, video vb. görsel paylaşanları 1 Gün MYC veya konudan uzaklaştırmak gibi yaptırımlara tabi tutacağımızı bilmeniz gerekmektedir.

Üyeleri kandırıp konuyu provoke edenler ve üyelere hakaret edenlerde gerekli cezaları alacaktır.

Forum içerisinde ki seviyeyi korumak için spoiler içerisinde olsun veya olmasın küfürlü caps paylaşımları yasaktır. Bu tür davranışlarda bulunan üyeler önce uyarılacak devam etmeleri halinde ceza alacaklardır.

Dipnot : Her yeni üye olan kişi kuş değildir. Şüphelendiğiniz üyelikleri PM ile yönetime bildiriniz lütfen.

Müzahi 1 nöbet dileyelim

Nelss taksitle alındı. Nasıl bütçeyi bitirmiş olabilir? Sanki örnek veriyorum 10m bütçe olduğu bildirilmiş de bizde gidip 7'sini trink stopere yatırmışız gibi bahsediyorsunuz. Böyle bir şey yok. Aksine diğer transferlerin harcamasının daha da fazla olabileceğine işaret.
Oyle yada boyle cok para

Feg,Babel,Diagne,Falcao giderse ve Gedsonda gelemzse Bi Di Maria suprizi bekliyorum.O kadar Genc oyuncu icinde Di Mariayida kaldirir takim bence Yaraticilik sorununuda bitirmis olur.Lincolnden beri soyle yetenekli bi topcu izlememistik.Burak Baskanin il çilegi olacakmis gibi.
Lincoln'den sonrasını okumadım

hücum hattımız 4 büyükler arasında açık ara en zayıfı maalesef
Bjk ve Trabzonspor'u ayrı tutuyorum, ancak FB ile ilk onbir bazında bence çok ahım şahım bir fark yok. Hatta biz öndeyiz bile bence.

Kerem de, MM de, hatta Diagne dahil, FB'de banko oynar.

Bizim alternatifimiz hiç yok.

Bjk en iyi hücum gücüne sahip, sonra da TS geliyor.

Daha Eylule cok var Eylule kadar buralar sessiz mi kalacak Allahtan bol bol maclar varda Galatasarayimizi izleyip futbola doyacagiz

Gedson şart... Halil yerli kontenjanı için şart. Kaleci acil şart. Oyun kurucu kanat bu kadronun vazgeçilmezi. Yani 4 transfer. İkisi Gedson - Halil... Şu ana kadar yaptıkları dolayısıyla ben yönetimimize güveniyorum. Biraz daha sabır... Az kaldı...​

Ondan çok daha yeteneklileri geldi bu yüzden .
Hagi ,Sneijder,Galatasarayi en iyi oyuncularidir.Ve Gatasaraya cok sey vermislerdir.Ama Bana gore Lincoln en yeteneklileri herif Ronaldinho gibiydi .Bakmadan pas atmalar top sektirerek adam gecmeler izlemesi cok keyifli bi adamdi.Di Mariada o tip bi adam Hasret kaldik soyle oyunculara.

yetenek olarak Lıncoln den daha yetenekli bir oyuncu görmedim ben.
Keita,Sneijder bu ikisi ondan daha yetenekliydi.

İki çalım atınca çok yetenekli zannediyorsunuz değil mi futbolcuları ?

Sneijder'den daha iyi şut yeteneği mi vardı ?

Daha iyi ara pası mı atıyordu ?

Daha iyi uzun pas mı atıyordu ?

Daha iyi oyun görüşü mü vardı ?

Sadece daha iyi çalım atar bu kadar .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt