Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi bir gidin işinize susayım dedim de dayanamadim.. Lincolnun her tarafı yetenek olsa ne yazar Ronaldinho ile yetenek olarak birini kıyaslamak hakaret olur..

Lincolnun boyle bir resmi olmadigi surece de benim icin Ronaldinho öndedir ustat

Screenshot_20210814-104027_Gallery.webp

Batshuayi biraz abartılıyor mu, ben mi yanlış düşünüyorum...
Önemli liglerdeki gol sayılarını işaretledim.
İyi bir asistçi kanat transferi yaparsak Mustafa bu rakamları havada karada yapar.

Üstelik bu Şuayip 2020-2021 sezonunda 20 maçta 2 gol atmış....

Rahat olun, böyle geçmişine yatırım transferlerinin hüsranla bittiğini geçmişte çok gördük. Hatta bir tanesi hala bizde
Ekli dosyayı görüntüle 134582
Bizim lig diğerlerine göre çok kalitesiz yalnız stoperler çok fazla hata yapıyor

SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bjk'in kadrosu yaşlı ve dengesiz.

Bence kalecileri çok yeterli bir kaleci değil, vida ve wellington dışında net stoperleri yok, ki bu oyuncular da 30+ oyuncular. Orta sahada bence Salih vasat bir oyuncu. Josef ve 40'lik Atiba oynayacak çoğunlukla. Bekleri de üst düzey bekler değil kesinlikle.

İşte buradan sonrası quality. Önde Alex, sağda Ghezzal, solda N'kodou, uçta Batshuai.

Quality ama 0 defansif katkı.

Kesinlikle bizim 2009 kadrosu ya. Kalede Orkun, stoperler Servet-Zan, orta saha BAM, ileride Keita, Arda, Kewell, Barış, Lincoln, Dos Santos, Jo falan.

Hatırlarsanız 7/7 başlayıp ligi 3. mü 4. mü ne bitirmiştik.

Eger haberler gercekse de hoca fegulinin bok gibi oynadigi mactan sonra sirf gol atti diye kalmasina olumlu falan bakiyorsa kendisi hakkindaki butun umidim biter

Eger haberler gercekse de hoca fegulinin bok gibi oynadigi mactan sonra sirf gol atti diye kalmasina olumlu falan bakiyorsa kendisi hakkindaki butun umidim biter
Olumlu filan baktigi yok ama oyuncu GITMEK ISTEMIYOR. Sen bir oyuncuya 3.5 + benjamin veriyorsan gitmedigi takdirde faydalanmak zorundasin. Soso konusunda hocayi cok iyi anliyorum. Son senesinde Sosoyu kazanabilirse çok iyi olur

Olumlu filan baktigi yok ama oyuncu GITMEK ISTEMIYOR. Sen bir oyuncuya 3.5 + benjamin veriyorsan gitmedigi takdirde faydalanmak zorundasin. Soso konusunda hocayi cok iyi anliyorum. Son senesinde Sosoyu kazanabilirse çok iyi olur
Yoo faydalanmak zorunda falan degilsin. 2 senedir yapmadigi karaktersizlik kalmamis adam, ne takima aidiyeti var ne is ahlaki. Daha 2 hafta once isinma hareketlerini gorduk. Oynadigi her dk takimdaki diger oyunculara haksizlik. Birakacaksin kadro disi vereceksin basina ozel hoca gunde 4 saat agir idman ne bok yerse yesin

Galatasaray'a gelmiş en karaktersiz yabancı oyuncuyu Hagi ile aynı cümlede kullanmak hakarettir hagiyi kaç kişi canlı izledi bilmiyorum Lincoln gibi halı sahi topculariyla kıyaslanmayacak yetenek ve oyun aklı olan bir adamdı
Lincolnu biraz ergenler bilir Lincoln denen herif Harlem basketbol takımı show oyuncusufur başkada bir numarası olmadi

Eğer Muslera 3 maç sonra harika performans sergilemeye başlarsa, muslerayı boklayanlar övmeye başlarmı kendisini
Iyi oynarsa ovmek kadar doğal birsey olduğu gibi rezil oynadığında eleştirilmesi gayet doğal. Musleraya kötü kaleci diyen yoktur zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt