- 3 Haziran 2015
- 57.200
- 66.408
- 4.143
GEDSONU VER ULAN
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi bir gidin işinize susayım dedim de dayanamadim.. Lincolnun her tarafı yetenek olsa ne yazar Ronaldinho ile yetenek olarak birini kıyaslamak hakaret olur..
Abi bir gidin işinize susayım dedim de dayanamadim.. Lincolnun her tarafı yetenek olsa ne yazar Ronaldinho ile yetenek olarak birini kıyaslamak hakaret olur..
Bizim lig diğerlerine göre çok kalitesiz yalnız stoperler çok fazla hata yapıyorBatshuayi biraz abartılıyor mu, ben mi yanlış düşünüyorum...
Önemli liglerdeki gol sayılarını işaretledim.
İyi bir asistçi kanat transferi yaparsak Mustafa bu rakamları havada karada yapar.
Üstelik bu Şuayip 2020-2021 sezonunda 20 maçta 2 gol atmış....
Rahat olun, böyle geçmişine yatırım transferlerinin hüsranla bittiğini geçmişte çok gördük. Hatta bir tanesi hala bizde
Ekli dosyayı görüntüle 134582
çöpIyi kaleci mi bu
çöpIyi kaleci mi bu
Olumlu filan baktigi yok ama oyuncu GITMEK ISTEMIYOR. Sen bir oyuncuya 3.5 + benjamin veriyorsan gitmedigi takdirde faydalanmak zorundasin. Soso konusunda hocayi cok iyi anliyorum. Son senesinde Sosoyu kazanabilirse çok iyi olurEger haberler gercekse de hoca fegulinin bok gibi oynadigi mactan sonra sirf gol atti diye kalmasina olumlu falan bakiyorsa kendisi hakkindaki butun umidim biter
Planlamaya bak
Benjamin ne lan :dddOlumlu filan baktigi yok ama oyuncu GITMEK ISTEMIYOR. Sen bir oyuncuya 3.5 + benjamin veriyorsan gitmedigi takdirde faydalanmak zorundasin. Soso konusunda hocayi cok iyi anliyorum. Son senesinde Sosoyu kazanabilirse çok iyi olur
Papel, euro, yenBenjamin ne lan :ddd
Yoo faydalanmak zorunda falan degilsin. 2 senedir yapmadigi karaktersizlik kalmamis adam, ne takima aidiyeti var ne is ahlaki. Daha 2 hafta once isinma hareketlerini gorduk. Oynadigi her dk takimdaki diger oyunculara haksizlik. Birakacaksin kadro disi vereceksin basina ozel hoca gunde 4 saat agir idman ne bok yerse yesinOlumlu filan baktigi yok ama oyuncu GITMEK ISTEMIYOR. Sen bir oyuncuya 3.5 + benjamin veriyorsan gitmedigi takdirde faydalanmak zorundasin. Soso konusunda hocayi cok iyi anliyorum. Son senesinde Sosoyu kazanabilirse çok iyi olur
Iyi oynarsa ovmek kadar doğal birsey olduğu gibi rezil oynadığında eleştirilmesi gayet doğal. Musleraya kötü kaleci diyen yoktur zatenEğer Muslera 3 maç sonra harika performans sergilemeye başlarsa, muslerayı boklayanlar övmeye başlarmı kendisini