Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yoo faydalanmak zorunda falan degilsin. 2 senedir yapmadigi karaktersizlik kalmamis adam, ne takima aidiyeti var ne is ahlaki. Daha 2 hafta once isinma hareketlerini gorduk. Oynadigi her dk takimdaki diger oyunculara haksizlik. Birakacaksin kadro disi vereceksin basina ozel hoca gunde 4 saat agir idman ne bok yerse yesin
Hoca böyle düsünmüyor. Sen hoca olarak böyle kararlar alirken bir tek Sosoyu degil bütün takimi düsünmelisin. Belhanda sözlesme fesih sonrasi takim moreli tamamen düsmüstü hatirlatirim

FB'de iyi hücumcu var mı sizce? 8 stoper, 11 orta saha. Hala daha stoper alıyorlar. 3 yabancıya lisans çıkaracak pozisyonları yok, bekleri vasat. Bir de 3lu oynamaya çalışacaklar.

Bir ara şampiyonluğun net favorisi deniyordu bunlara bir de.

Hocayla iyi oyun anlayışımız arasında 180 derece fark var sanırım. Feghoulinin maç istatistiklerine hiç mi bakmadı acaba. Eğer böyle bir şey yapmayı düşünüyorsa hiç beklemesin bassın istifayı. Stopere ortasahaya bu kadar para harcat bütün emeği bi koca götlü arap uğruna çöpe at. akıl işi değil

Abi bir gidin işinize susayım dedim de dayanamadim.. Lincolnun her tarafı yetenek olsa ne yazar Ronaldinho ile yetenek olarak birini kıyaslamak hakaret olur..
2006 Dünya Kupası'ndan beri düzenli Bundesliga izliyorum yıllardır , Lincoln'ü benden fazla takip etmiş az insan vardır burada. O yüzden tavanını iyi biliyorum. O tavana yılda 3-5 kez çıkması yeteneğinin seviyesini değiştirmiyor. Kaldı ki Ronaldinho kadar iyi futbolcu demiyoruz zaten. Topla arasındaki ilişki ve yeteneği neredeyse aynı seviyede diyorum. Onun yapabildiği acayip işleri bir Lincoln'de gördüm çünkü. Bi gidin işinize demekle olmuyor bu işler.

Hoca böyle düsünmüyor. Sen hoca olarak böyle kararlar alirken bir tek Sosoyu degil bütün takimi düsünmelisin. Belhanda sözlesme fesih sonrasi takim moreli tamamen düsmüstü hatirlatirim
Abicim onla ne alakasi var o yonetimsel haksiz bir karardi. Zerre calismayan takim umrunda olmayan bi herifin kadrodisi birakilmasi takimin moralini niye bozsun?

Tam tersi bu adam asil oynarsa digerleri der ki biz o kadar ugrasiyoruz ediyoruz bu adamin dunya umrunda degil 11 cikiyor

Bjk ve Ts nin gerisinde net olarak. Mesut ne yapar bilrmiyoruz birde forvet alacaklar Sörloth falan gelirse favori olur o zaman.
FB'de iyi hücumcu var mı sizce? 8 stoper, 11 orta saha. Hala daha stoper alıyorlar. 3 yabancıya lisans çıkaracak pozisyonları yok, bekleri vasat. Bir de 3lu oynamaya çalışacaklar.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasaray'a gelmiş en karaktersiz yabancı oyuncuyu Hagi ile aynı cümlede kullanmak hakarettir hagiyi kaç kişi canlı izledi bilmiyorum Lincoln gibi halı sahi topculariyla kıyaslanmayacak yetenek ve oyun aklı olan bir adamdı
Lincolnu biraz ergenler bilir Lincoln denen herif Harlem basketbol takımı show oyuncusufur başkada bir numarası olmadi
Hagi ile Sneijder le kimse Lincoln ü kıyaslamıyor yetenek den bahsediliyor hepsini izledim halı saha topcusu dedıgımız adam yıllarca shalke de oynadı Lincolne yeteneksiz diyen bence futbol izliyorum demesin Hagi Sneijder yeteneklerinin yanında kalıcı futbol karakterleriyle de antrenman sonrası calısmalarıyla da büyük futbolculardı Lincolnü büyük yapmayan nedense yeteneklerine ihanet etmesi.

Belki bir ışık görmüş olabilir, satilabilirliğini arttırmak için siyaseten böyle konuşmuş olabilir, oyuncu fikren değişmiş olabilir.

Ben de isterim Feghouli'nin gitmesini fakat kontratı var malesef ve en kötü senaryoda mecburen %1 bile olsa fayda almaya bakacaksın.

Batshuayi 27 yaşındaymış ben bu transfere birşey demem tutarsa Abubakar etkisi yapar ama sakatlığı falan bilemiyorum.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Düzenli olarak oynatıldığında hep 10+ gol atmış hemde premier ligde.
Sadece ilk 5 takımda oynayacak potansiyele sahip değil tek eksi yani bu.
Bizim lig zaten premier ligin çok alt seviyelerinde olduğu için bence 20 golü zorlar.

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

3 transfer yaparlarsa favorim onlar rengim

iki kanat 1 santrafor

Bjk'in kadrosu yaşlı ve dengesiz.

Bence kalecileri çok yeterli bir kaleci değil, vida ve wellington dışında net stoperleri yok, ki bu oyuncular da 30+ oyuncular. Orta sahada bence Salih vasat bir oyuncu. Josef ve 40'lik Atiba oynayacak çoğunlukla. Bekleri de üst düzey bekler değil kesinlikle.

İşte buradan sonrası quality. Önde Alex, sağda Ghezzal, solda N'kodou, uçta Batshuai.

Quality ama 0 defansif katkı.

Kesinlikle bizim 2009 kadrosu ya. Kalede Orkun, stoperler Servet-Zan, orta saha BAM, ileride Keita, Arda, Kewell, Barış, Lincoln, Dos Santos, Jo falan.

Hatırlarsanız 7/7 başlayıp ligi 3. mü 4. mü ne bitirmiştik.
Defans hattı evlere senlik onların kaleci dahil.
Ersin, nskala ve Wellington falan berbat oyuncular.

Mi Note 10 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kimsenin aklında yokken Taylan'dan aldığımız sürpriz ve muazzam katkıyı, bu sene de Barış Alper Yılmaz'dan alsak keşke ya. GS sever sezon içinde böyle sürpriz yumurtaları.

Bence Hagi ile Sneijder'in de aynı cümle içinde geçmesi skandaldır. :)
Hagi Galatasaray tarihinin gördüğü en büyük futbolcudur muhtemelen de öyle kalacaktır ancak Hagi den sonrada Sneijder gelir onun yanına konmasında hicbir sakınca yoktur.Avrupanın en iyi orta sahası secilmis bir futbolcu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt