Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bjk'in kadrosu yaşlı ve dengesiz.

Bence kalecileri çok yeterli bir kaleci değil, vida ve wellington dışında net stoperleri yok, ki bu oyuncular da 30+ oyuncular. Orta sahada bence Salih vasat bir oyuncu. Josef ve 40'lik Atiba oynayacak çoğunlukla. Bekleri de üst düzey bekler değil kesinlikle.

İşte buradan sonrası quality. Önde Alex, sağda Ghezzal, solda N'kodou, uçta Batshuai.

Quality ama 0 defansif katkı.

Kesinlikle bizim 2009 kadrosu ya. Kalede Orkun, stoperler Servet-Zan, orta saha BAM, ileride Keita, Arda, Kewell, Barış, Lincoln, Dos Santos, Jo falan.

Hatırlarsanız 7/7 başlayıp ligi 3. mü 4. mü ne bitirmiştik.
Burada yanlış bir bakış var. Abi kendin söylüyorsun bizim o dönem orta sahamızda BAM vardı defansımızda 2 tane ağır stoper vardı (Servet ve Gökhan) beklerimiz de Sabri ve Hakan'dı. Şu an Beşiktaş'ın kadrosu hem söylendiği kadar yaşlı değil hem de kalite olarak bizim o dönemki kadrolarımızdan çok çok daha iyi. Keita-Arda-Kewell-Baros süperdi ama bunlar da öyle takım defansında pek var olan adamlar değillerdi.

Bu sene Beşiktaş ya hep ya hiç yaptı. Başarısız olmaları bunları çökertir orası tamam. Çünkü oyuncularının yıllıkları çok fazla. Ama adamlar gayet oynamak isteyen bir takım kurdular ve başarısız olma ihtimalleri ancak Avrupa'da uzun süre devam edip yıpranmalarına bağlı. Beşiktaş Mart ayına kadar bir şekilde Avrupa'da kalırsa (AL daha muhtemel tabii) bir şekilde fiziken bu kadro zorlanır, zaten alternatifleri hiçbir şekilde ilk 11'dekilerin yerini tutmuyor, hatta muadili bile değil.

Bunun haricinde belli ki ilk birkaç hafta bunlar estirecek ligde, hatta sezonun ilk yarısında epey başarılı olurlar diye düşünüyorum. Ocak ayında çok ciddi 2-3 takviye yapmazlarsa işte o zaman yıpranmalar başlar.

Bu başlıkta bu kadar Beşiktaş muhabbeti yaptığım için kendi adıma çok özür dilerim renktaşlarımdan. Ama bana göre durum bu.

Abicim onla ne alakasi var o yonetimsel haksiz bir karardi. Zerre calismayan takim umrunda olmayan bi herifin kadrodisi birakilmasi takimin moralini niye bozsun?

Tam tersi bu adam asil oynarsa digerleri der ki biz o kadar ugrasiyoruz ediyoruz bu adamin dunya umrunda degil 11 cikiyor
Hoca mesaji verdi diye düsünüyorum. Bende elden çikarilmasini istiyorum ama olmayacaksa faydalanmaliyiz bence. Umarim yerine genç, potansiyelli yaratici bir kanat alinir

2006 Dünya Kupası'ndan beri düzenli Bundesliga izliyorum yıllardır , Lincoln'ü benden fazla takip etmiş az insan vardır burada. O yüzden tavanını iyi biliyorum. O tavana yılda 3-5 kez çıkması yeteneğinin seviyesini değiştirmiyor. Kaldı ki Ronaldinho kadar iyi futbolcu demiyoruz zaten. Topla arasındaki ilişki ve yeteneği neredeyse aynı seviyede diyorum. Onun yapabildiği acayip işleri bir Lincoln'de gördüm çünkü. Bi gidin işinize demekle olmuyor bu işler.

Renktas beni geçtim Lincolnun kendisi bile bir gidin işinize derdi lütfen abartmayın..

2006 Dünya Kupası'ndan beri düzenli Bundesliga izliyorum yıllardır , Lincoln'ü benden fazla takip etmiş az insan vardır burada. O yüzden tavanını iyi biliyorum. O tavana yılda 3-5 kez çıkması yeteneğinin seviyesini değiştirmiyor. Kaldı ki Ronaldinho kadar iyi futbolcu demiyoruz zaten. Topla arasındaki ilişki ve yeteneği neredeyse aynı seviyede diyorum. Onun yapabildiği acayip işleri bir Lincoln'de gördüm çünkü. Bi gidin işinize demekle olmuyor bu işler.
Boşuna anlatma dostum herkes anlamak istediği gibi anlıyor.Fikrini söyle geç derim fikir beyan ediyoruz ikna etmek zorunda değiliz.

Feghouliyi oynatma fikri varsa hocada bu zamana kadar savunan ben bile artık isyan bayrağını çekerim. Faclao ve feghouli bırak oynamayı mevcut takımdakilerle idmana bile çıkmayı haketmiyorlar. Bu ikisi kadar karaktersiz insan zor bulunur
Doğru lakin muhtemelen başka opsiyonu yok. Sözleşmeyi bırakıp gitmiyor, yarısını verelim git teklifini falan da geri çevirmiştir. Kadro dışı bırakmamız lazım tek yapabileceği bu, o da işimize gelmez.

Feghouli'nin maç performansını beğenmesinden ziyade koşup çabalamasıyla alakalı memnuniyeti vardır o da söylediğim gibi zorunluluktan. Yani gol atması değil mücadele etmesine atıfta bulunuyor hoca. Bir önceki maçta ısınma görüntülerini gördüysen ne demek istediğimi anlarsın.

Kadro dışı harici bir çözüm var mı benim bilmediğim? Eğer kalacaksa yatarak para almasınsansa sağ iç pozisyonunsa alternatif olmasını tercih ederim.

Gedson ve sağ açık gelmesse çok eksik kalırız.

Katılıyorum..Artı defans bölgesine kalede dahil kim olur bilmiyorum ama yerli alternatif şart.O iki mevki gelsede bunlar olmazsa gene eksik kalırız.

Şu medyadaki Galatasaray düşmanlarını gördükce deliriyorum.Böyle adam çok fazla var.Rakipler zaten şerefsiz.

yönetim,hoca Allah rızası için şu takıma kapalı kutu değil fark yaratacak oyuncular alın..
Gedson ve sağ kanat haricinde bir tane daha rakibin içinden geçecek fark yaratacak bir adam daha alınsın.Sağ tarafa alınacak adam tarz olarak anladığım kadarıyla hızlı olmayacak.Daha çok kerem tarzı olacak.
Bu yüzden bize hızlı bir kanat şart.

Berkan taylan orta sahası kuruluyor.Defansif olarak sertlik anlamında yetersşz kalıyoruz.Orayada gedson haricinde iyi bir defansif oyuncu lazım..yabancı sınırınıda düşününce offf diyorum.

Allah rızası içiin şu fbjk ve Galatasaray düşmanlarını sevindirmeyelim.Ona göre kadro kuralım.Geçen senelerde göz göre göre verdik şampiyonluğu şimdi vermeyelim.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Haginin testislerindeki tüy bile olamaz.

Lincoln cidden yetenekliydi ama genelde kariyeri bir şekilde biten veya sekteye uğrayan yetenekli oyuncular haddinden fazla sisiriliyor bu romantizm basketbolda da var mesela ..
Arkadaş hagiden iyi anlamında dememiş saf yetenek olarak kastediyor

Burada yanlış bir bakış var. Abi kendin söylüyorsun bizim o dönem orta sahamızda BAM vardı defansımızda 2 tane ağır stoper vardı (Servet ve Gökhan) beklerimiz de Sabri ve Hakan'dı. Şu an Beşiktaş'ın kadrosu hem söylendiği kadar yaşlı değil hem de kalite olarak bizim o dönemki kadrolarımızdan çok çok daha iyi. Keita-Arda-Kewell-Baros süperdi ama bunlar da öyle takım defansında pek var olan adamlar değillerdi.

Bu sene Beşiktaş ya hep ya hiç yaptı. Başarısız olmaları bunları çökertir orası tamam. Çünkü oyuncularının yıllıkları çok fazla. Ama adamlar gayet oynamak isteyen bir takım kurdular ve başarısız olma ihtimalleri ancak Avrupa'da uzun süre devam edip yıpranmalarına bağlı. Beşiktaş Mart ayına kadar bir şekilde Avrupa'da kalırsa (AL daha muhtemel tabii) bir şekilde fiziken bu kadro zorlanır, zaten alternatifleri hiçbir şekilde ilk 11'dekilerin yerini tutmuyor, hatta muadili bile değil.

Bunun haricinde belli ki ilk birkaç hafta bunlar estirecek ligde, hatta sezonun ilk yarısında epey başarılı olurlar diye düşünüyorum. Ocak ayında çok ciddi 2-3 takviye yapmazlarsa işte o zaman yıpranmalar başlar.

Bu başlıkta bu kadar Beşiktaş muhabbeti yaptığım için kendi adıma çok özür dilerim renktaşlarımdan. Ama bana göre durum bu.
Bjk aboubakarin yerini dolduramayacak. Ghezzal falan tamam da gecen yil bu adam oynamayi biraktiktan sonra cok az mac kazandilar kazandiklari da ite kaka. Hem oynayip hem oynatan acayip bi herifti. Ayrica yerli sorunlari da var

Futbol tarihinde Messi mi daha büyük futbolcudur Ronaldinho mu Messi daha basarılı olmustur ama Ronaldinho nun daha yetenekli oldugu gercegini degistirmez Lincoln örnegide önemli bir potansiyeldi cok daha fazlasını dünya futboluna verebilirdi Ronaldinho farklı bir oyuncuydu ama Diegoymus Rafael Van der Vart mıs bunları cebinden cıkarırdı ancak yetenegıne ıhanet eden bir oyuncu olarak tarihte yerini almıstır.

Lincoln cidden yetenekliydi ama genelde kariyeri bir şekilde biten veya sekteye uğrayan yetenekli oyuncular haddinden fazla sisiriliyor bu romantizm basketbolda da var mesela ..
Arkadaş hagiden iyi anlamında dememiş saf yetenek olarak kastediyor
Yok, arkadaşa laf çarpmak için yazmadım zaten renktaş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt