- 24 Temmuz 2021
- 52
- 10
- 118
Renktas gedson gelirse 3 yerli nasil olacak senceAkşam Gedson oynatılmassa ümitlenecem. Ben Morutan’da vazgeçtim ama şu adamın gelmesi gerekiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renktas gedson gelirse 3 yerli nasil olacak senceAkşam Gedson oynatılmassa ümitlenecem. Ben Morutan’da vazgeçtim ama şu adamın gelmesi gerekiyor.
Gel be gedson gellll
Derby kadroyu kurmakta bile zorlanan bi takım hemen bırakmazlar o çocuğu.Jozwiak şu an alınması mümkün bir oyuncu gibi görünüyor ama son seçenek olarak düşünülüyor herhalde
Konferans Ligi ile Avrupa Ligi'nin gelirleri arasında çok fazla bir fark yok. Hatta şampiyonluk primi 400.000 € daha fazla olacak.
Gruplara kalma ödülü ise Avrupa Ligi için 3.600.000 €, Konferans Ligi için 2.900.000 €.
Galibiyet primi Avrupa Ligi için 650.000 €, Konferans Ligi için 500.000 €. Her beraberlik için bu miktarların 1/3'ü takımlara prim olarak verilecek.
Öte yandan grup liderine Avrupa Ligi'nde 1.100.000 € ekstra prim, Konferans Ligi'nde 650.000 € ekstra prim ödenecek.
Yani şu mali ortamda Konferans Ligi'ne dudak bükmemek gerekir. Önemli bir gelir kapısı olabilir. Sırf gruplara kalmamız garanti olduğu için 2.9 m avro gelir gelecek. Grupta 6 maçta 4 galibiyet alsak 2.6 m avro gelir getirir. Az para değil.
İyi de modum şu olası Avrupa Ligi torbalarından bizim torbadakiler dışında hangi takımı kesin yeneriz diyebiliriz?UEFA'da 10 yıllık sıralama puanından 2.700.000 gelecek en az. Konferans'a gidersek 1.157.000 alacağız.
Ona lafım yok 3 maçta çöp yaptılar kaç yıldır üst düzey performans veren adamı. Bu kadar kolay harcanmamalı. Casillas 38 yaşına kadar realin kalesini korudur. Yabancı sınırı deseler anlarım ama musleraya çöp diyeni anlamakta zorlanıyorumKötü olanı sorgusuz , sualsiz savunmak mı doğru olan ? Muslera bile kendini eleştiriyordur şimdi.
renktaşlar pulisic'i alabilir miyiz sizce amerikanish bir sag koridor Tc sever bu ideolojileri
Konferans Ligi ikincilerinden biri ile ara eleme oynayıp kazanırsak devam.Avrupa Ligi'nde 3 uncu olur isek konferansa devam mı?
Himm.İyiymis aslinda.Konferans Ligi ikincilerinden biri ile ara eleme oynayıp kazanırsak devam.
Randersa elenip biz konferanstan devam direk Avrupa Ligi'nde bizi yerlerKonferans Ligi ikincilerinden biri ile ara eleme oynayıp kazanırsak devam.
Şaka gibi bir yorumbende conference ligine gitmek yanayim. bu sene avrupa ligi biraz sert gelir, cünkü 4. torbadan katiliyoruz. 2.3 torbadan olsaydi bende avrupa ligini istderim