Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konferans Ligi ile Avrupa Ligi'nin gelirleri arasında çok fazla bir fark yok. Hatta şampiyonluk primi 400.000 € daha fazla olacak.

Gruplara kalma ödülü ise Avrupa Ligi için 3.600.000 €, Konferans Ligi için 2.900.000 €.
Galibiyet primi Avrupa Ligi için 650.000 €, Konferans Ligi için 500.000 €. Her beraberlik için bu miktarların 1/3'ü takımlara prim olarak verilecek.

Öte yandan grup liderine Avrupa Ligi'nde 1.100.000 € ekstra prim, Konferans Ligi'nde 650.000 € ekstra prim ödenecek.

Yani şu mali ortamda Konferans Ligi'ne dudak bükmemek gerekir. Önemli bir gelir kapısı olabilir. Sırf gruplara kalmamız garanti olduğu için 2.9 m avro gelir gelecek. Grupta 6 maçta 4 galibiyet alsak 2.6 m avro gelir getirir. Az para değil.

Sağ kanat mevzusunun bu kadar durağanlaşmasının sebebi bence yabancı sınırı, Eğer Gedson'u da alabilirsek ve 11 oynayacağını düşünürsek ligde oynaması gerekecek 8 tane yabancımız olacak zaten ; Muslera-Boey-Nelsson-Marcao-Aanholt-Gedson-Cicaldau-Mostafa. Eğer yerli bir kaleci ile takviye yapmazsak ideal kadro olarak sağ kanada yer yok.

Konferans Ligi ile Avrupa Ligi'nin gelirleri arasında çok fazla bir fark yok. Hatta şampiyonluk primi 400.000 € daha fazla olacak.

Gruplara kalma ödülü ise Avrupa Ligi için 3.600.000 €, Konferans Ligi için 2.900.000 €.
Galibiyet primi Avrupa Ligi için 650.000 €, Konferans Ligi için 500.000 €. Her beraberlik için bu miktarların 1/3'ü takımlara prim olarak verilecek.

Öte yandan grup liderine Avrupa Ligi'nde 1.100.000 € ekstra prim, Konferans Ligi'nde 650.000 € ekstra prim ödenecek.

Yani şu mali ortamda Konferans Ligi'ne dudak bükmemek gerekir. Önemli bir gelir kapısı olabilir. Sırf gruplara kalmamız garanti olduğu için 2.9 m avro gelir gelecek. Grupta 6 maçta 4 galibiyet alsak 2.6 m avro gelir getirir. Az para değil.

UEFA'da 10 yıllık sıralama puanından 2.700.000 gelecek en az. Konferans'a gidersek 1.157.000 alacağız.

UEFA'da 10 yıllık sıralama puanından 2.700.000 gelecek en az. Konferans'a gidersek 1.157.000 alacağız.
İyi de modum şu olası Avrupa Ligi torbalarından bizim torbadakiler dışında hangi takımı kesin yeneriz diyebiliriz?
Mevcut halimizle Avrupa Ligi grubundan dahi çıkamayız. Çünkü grup ikincisi olan takım CL'den gelen bir grup ikincisi ile ara eleme oynayıp üst tura geçecek. Konferans Ligi'nde önümüz daha açık. Alacağımız galibiyet ve liderlik primleri buradaki farkı kapatır.

Ben artık Mart'ta Avrupa Kupası maçı izlemek istiyorum. O yüzden Randers'a elenmeye çok da kafamı takmam. Bizim sıkletimiz maalesef Konferans Ligi.

Kötü olanı sorgusuz , sualsiz savunmak mı doğru olan ? Muslera bile kendini eleştiriyordur şimdi.
Ona lafım yok 3 maçta çöp yaptılar kaç yıldır üst düzey performans veren adamı. Bu kadar kolay harcanmamalı. Casillas 38 yaşına kadar realin kalesini korudur. Yabancı sınırı deseler anlarım ama musleraya çöp diyeni anlamakta zorlanıyorum

renktaşlar pulisic'i alabilir miyiz sizce amerikanish bir sag koridor Tc sever bu ideolojileri

1628950549549.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt