- 1 Ağustos 2014
- 63.852
- 75.054
- 4.338
Bi aralar iyi tutturuyordu da son zamanlar biraz karavana atti
İnsanların duygularıyla oynayan sayısız hesaplardan sadece biri
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu terimin ölüsünün ölüsü hatayta şike yapmasalar,tokatlıyordu bu beygirciyi,bunlar dilleye dilleye bir hal oldular..
GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gedsonin kadroda olmadığını gören duyum sıkıyor 2 saat önce neden hiçbirinin çıtı çıkmıyordu ?
Gecen sene 2.yari biz en fazla puan toplayan takimiz fener macindan bir kac hafta sonra hocayla yönetim aralari bozuldu ondan dolayi sıkıntılar oldu açıkçası hocayi destekleyen biri olarak bu tavrini dogru bulmuyorum yönetimle kötü olduğu zaman sabote eder gibi davrandigi ya da takimi bosladigini dusunuyorum ama kafasini verdigi zaman da potadayiz bu sene bu tarz şeyler olmazsa ben guveniyorum takimaYa sokayım sergene
Sivasta eskişehirde rezil oldu bu adam
Ama gelip bjkde leş heriflere bile iyi futbol oynatmasını,iyi kondisyon yükleyebilmesini,bitik abuyu ghezzali hatta larini bile futbolcu yapmasını sindiremiyorum arkadaş
Bu adamın geçen seneki geri 5lisinin 4ünü bize bırak geçen sene teklif etmelerini bu sene teklif etselerde istemeyiz ersin,rosier,welinton,nskala hatta rosieride çoğumuz istemedi ismi geçince
Bu hattın şampiyon olmasını kabul edemiyorum ben,bizimkiler dökülürken bu leşlerin oyunu domine edebilmeleri sıkıyo canımı
Berkan kerem halil veya beklerden biri türk olacak ya da kaleci bazı maclarda3 yerli kim renktas
Ben hatay yazacaktim zaten düzelttim,sivas yanlis oldu,sen sivasıda katmışsın,olur katılırım her türlu..Bir de Billong vardı, unutmuşsun… hani şu ülkeyi maçertesi terk eden topçu..
Ben hatay yazacaktim zaten düzelttim,sivas yanlis oldu,sen sivasıda katmışsın,olur katılırım her türlu..
GM1900 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Vallaha Fatih hoca ona hiç ummadık anda şans verecek. O şansı kullandı kullandı yoksa 1 sene tıpkı Taylan ve kereme yaptığı gibi bekletir. Gerçi kerem çok farklıydı direk skor yapıp fayda sağlıyorduBarış alper oynar mı ki? Yedek mi olur sadece? 2 kanat yerli olsa çok rahatlarız orta sahada
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kaynak fanatik
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi