Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler gerçekten bazen saçmalıyorsunuz. Sergen i göklere çıkarıp geçen sene manyak edip şampiyonluğu elinden almaya 2 gol kadar yaklaşan, yine elinden şampiyonluğu alıp öaylak emre ye hediye eden Fatih Terim i yerin dibine sokuyorsunuz.
Bu arada bjk nin hakemler tarafından federasyon tarafından nasıl kollandığını bize çok rahat çıkan ama onlara ne olursa olsun çıkmadan kartları ne çabuk unutuyorsunuz? Sergen in sene başı açıklamalarına laf etmeyenlerin terim in ilk açıklamasında cezaya çarptırıldığını nasıl unutuyorsunuz?

Gedson cic taylan/berkan
Demekki ana forvet halil olacak. 3 yerli saçmalık başka birşey değil, bu şartlarda yerli kaleci çok önemli. Nando lan bu 2 maç tökezledi diye gözden çıkarılır mı

Ya sokayım sergene

Sivasta eskişehirde rezil oldu bu adam

Ama gelip bjkde leş heriflere bile iyi futbol oynatmasını,iyi kondisyon yükleyebilmesini,bitik abuyu ghezzali hatta larini bile futbolcu yapmasını sindiremiyorum arkadaş

Bu adamın geçen seneki geri 5lisinin 4ünü bize bırak geçen sene teklif etmelerini bu sene teklif etselerde istemeyiz ersin,rosier,welinton,nskala hatta rosieride çoğumuz istemedi ismi geçince

Bu hattın şampiyon olmasını kabul edemiyorum ben,bizimkiler dökülürken bu leşlerin oyunu domine edebilmeleri sıkıyo canımı
Gecen sene 2.yari biz en fazla puan toplayan takimiz fener macindan bir kac hafta sonra hocayla yönetim aralari bozuldu ondan dolayi sıkıntılar oldu açıkçası hocayi destekleyen biri olarak bu tavrini dogru bulmuyorum yönetimle kötü olduğu zaman sabote eder gibi davrandigi ya da takimi bosladigini dusunuyorum ama kafasini verdigi zaman da potadayiz bu sene bu tarz şeyler olmazsa ben guveniyorum takima

Konyaspor Rusya’ya transfer olmuş. Hayırlı olsun.

CEC93979-A46F-4149-B069-15A4D5A5490E.webp

Hem sağ açık hem de Gedson ile 3 yerlili kadro dizilmiyor. Baktığında son 20 senede en iyi takımımız Terim'in 11-12'si idi. Çolak, Baytar Cicaldau-Gedson gibi öne de Mohamed ile Halil'i atıp böyle devam ederiz bence.

Barış alper oynar mı ki? Yedek mi olur sadece? 2 kanat yerli olsa çok rahatlarız orta sahada
Vallaha Fatih hoca ona hiç ummadık anda şans verecek. O şansı kullandı kullandı yoksa 1 sene tıpkı Taylan ve kereme yaptığı gibi bekletir. Gerçi kerem çok farklıydı direk skor yapıp fayda sağlıyordu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt