Semih Genç
Tecrübeli Üye
- 24 Kasım 2008
- 6.215
- 3.353
- 2.418
Saçmalamayalım arkdaşlar forma numarasıyla ne alakası var oyuncu performansının istiyorsa 1 olsun![]()
garip bir taraftar grubu var. her şeye muhalefet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saçmalamayalım arkdaşlar forma numarasıyla ne alakası var oyuncu performansının istiyorsa 1 olsun![]()
O zaman biraz dreyer izleyelim
Devlet, hukumet, federasyon mudahelesi olmadan hicbir özel kurum duzgun yonetilmeyecek mi yahu.Ey TFF şu forma numaralarına bir kısıtlama getirin, Bundesliga gibi 40'tan üzeri yasaklansın.
Iğrenç duruyor şu yüksek rakamlar. 77'ler 88'ler 99'lar falan havada uçuşuyor. Bir de memleketinin plaka kodunu yapanlar var.
Sırf bu yüzden kaç zamandır futbolcu ismi yazdırmıyorum formalara.
İçine doğan isim kim!?İyi nöbetler :-)
Bugün Saat 19.05 de müspet bir gelişme bekliyorum. İçime doğdu![]()
Teşekkür ederim abi.Can senin böyle bir gurbetçi profili çizmene hayranım yaw,o bildiğimiz embesillerden tamamen farklısın
Oy kullanmamalıyız diyorsun,heryer yanarken tatil yapmayı midem kaldırmaz diyorsun,ekonomik batış kur olarak işine gelsede eleştiriyorsun
Helal olsun gerçekten,akıl ve vicdan sahibi olmak böyle birşey işte
Sekidika'ya da yok demişler.
Oyuncunun lisanınsını biran önce çıkarabilmek içinKaç aydır biz haklıyız diyorsak neden bu itlerle anlaşmaya çalışıyoruz
Süreci kısaltmak için istemişlerdir belki. Tff en büyük engelimiz, yoksa başka yerde oynardı Oğulcan. Fatih Hoca da seviyor Oğulcan'ı. En formda zamanında oynatamadım, demişti.Kaç aydır biz haklıyız diyorsak neden bu itlerle anlaşmaya çalışıyoruz
Morutan'ı foruma ilk yazanlardan olmama, Cicaldau'yu ise izlememiş olmama rağmen Cicaldau'nun daha değerli olduğunu söyleyebilirim.Şimdi buradan 100 kişiye sorsan morutan mı cicaldau mu gelsin diye %90 morutan der, albenisi fazla adamın saf yetenek
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi