Cengiz Kahraman
10 Numara!
- 7 Aralık 2016
- 11.363
- 7.301
- 913
Bence o zaman 7 milyona stoperede gerek yokdu.12 milyon opsiyonu varmış nasıl alacaktık ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence o zaman 7 milyona stoperede gerek yokdu.12 milyon opsiyonu varmış nasıl alacaktık ?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu herife küfür serbest olmalıBöyle herifleri paylaşmayalım
5 yılda ödücez ya 5 yıl beş sene five yearsBence o zaman 7 milyona stoperede gerek yokdu.
bu adam tur gay dan bile daha şeref yoksunu buna ettiğim küfürleri buraya yazsam süresiz ban yerim muhtemelenBöyle herifleri paylaşmayalım
Risk seviyesi az derken bu tarz kaliteli isimlerden bahsediyoruz.Tottenham City maçına bakıyorum da Tanganga bildiğin tank tank. Bu oyuncuyu nasıl bize vereceklerdi anlamadımGrealish'i dövdü eleman resmen.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Berkan, tjk nın yaptığı 50 teklifi götüyle geri çevirdi. Maaşından da yarısını feragat edip Galatasaray'a transfer oldu.Böyle herifleri paylaşmayalım
Futbol çorabı la işteElektriksever Melih ha
Ayagindakiler terlik gibi geldi kanka
BURDA Tatangayı beğenmeyenler vardı. Forumda ilginç tipler var renk katiyorlartanganga eğer bize gelseydi tek başına yeterdi tüm rakip hücumcularına.Bu adamla ciddi ciddi ilgilendiysek ve olmayınca nelsonnu almışsak adamdan cidden acayip ümitlendim
Adamı zaten alamazdık ama ben çok istediğimde burdaki arkadaşlar Luyindama'nın köylüsü diyorlardı, kafa topuna çıkamıyor diyorlardı.BURDA Tatangayı beğenmeyenler vardı. Forumda ilginç tipler var renk katiyorlar
Dışarıdan bakıldığında, gol attıktan sonra rakip taraftarı aşağı indirecek gibi bir izlenim bırakıyor.Cica acayip soğuk ve kıl bir tipe benziyor.
Anlamiyolar.5 yılda ödücez ya 5 yıl beş sene five years