Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BURDA Tatangayı beğenmeyenler vardı. Forumda ilginç tipler var renk katiyorlar
Ben çok fazla beğenmeyen olduğunu düşünmüyorumda..Sıkıntı olan arkadaş böyle bir adam olacak varsın opsiyon olmasın.Kadroda bir tane böyle adam olsun. Ne zararı olacak.Yahu opsiyon yoksa olmasın demek çok acayip.
Özellikle bu tarz isimleri için söylüyorum bunu.

Bu Arsenal Ben White çöpünü nasıl 50 milyona almış, bunlar kadar berbat yönetilen bir fener var.

Bunlarda bizim gibi 4 sene taksitle oyuncu alıyor, Pepe için de aynısını yaptılar.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

sonunda 1.2 milyonu ödeyecegiz gibi gözüküyor

Yasaklı kaynağa göre Boupendza Al Arabi’ye 5 milyon €’ya transfer olmuş.

Atalanta istiyor, 8,15’ten aşağı olmaz falan.

En az yediye sekize satardı aslında biz ya da fenere ama elinde patladı çok iyi oldu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet her bk savunan siz çok anlıyorsunuz.
Her transfer sezonu başka rezillik.Her transfer sezonu akıllanmayan ve herşeyi körü körüne savunan taraftar.Bizim başımızdakiler türlü türlü fiyaskolara imza atmakdan bıkmadı. Sizde bunları savunmakdan bıkmadınız.
Adamlar aptaldı sana 7 milyonluk oyuncularını beş senelik taksitle verecekler.
hepsini geçtim oyuncu iyi veya kötü sana yerli lazım yerli. Sen ne anlatıyorsun. Göreceğim ben sizi çok anlayanlar olarak sezon ortasında.

Herkes uzman anasını satayım yav.

Geçen sene son 6 maçta Messiyle çıktık da kazandık tüm maçları sanki.

Hücum gücüymüş
Gecen sene rakipler lesti tjk sinirli kadroyla iyi isler yapti her sene papaz pilav yemez gecen seneki kadroya batshuayi ve texeri eklediler biz onyekuruyu kaybettik Gedson Halil yok hucumdan Falcao zaten yok Diagnede giderse elde var muhammet

Fener bir forvet alsa oda guclenmis olcak
Bu takimda hucum yapacak adam yok anadolu deplasmaninda kapanip kontraya cikan her takim bizden puan alir kabul edin iste takimin hucumu zayif adam aliriz o ayri su anda zayif

Ülkede futbolla ilgili ne varsa çürümüş yozlaşmış, federasyon, merkez hakem kurulu, kulüpler birliği, medya, spor muhabirleri. Kurallarına uygun oynanan adil bir rekabete izin vermiyorlar.

Alanya'nın yeni sol bek transferi C.Borja, hasortmanli aykutun sağ tarafını tarumar etti ilk yarım saat.

Alanya bu bütçelerle baya iyi iş çıkarıyor.

Bu Alanyanın scautları hakkaten çok iyi. Helal olsun. Teknik direktörleri de nokta atışı oluyor.

Yok be kardeşim. Çok rahat görünüyor. Ama büyük katkı verecek gibi, bakalım yarın nasıl olacak.
Bilmiyorum, bana öyle bir izlenim verdi. Maçlarda da genelde sert, olgun bir görüntüsü vardı, sevinçleri bile agresifti zaten. Belki ondan dolayı böyle düşünüyorumdur. Bence de çok katkı verecek, beklentim çok yüksek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt