Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala yaşlı ve son kontratını yapacak adamları isteyenler var forumda. Sonrada neden batıyoruz. Bize müstehak. Herkes hem ayranım dökülmesin hemde............ Derdinde. Madem bie değişim var her Ne kadar terimle olmayacak olsada,bırakın risk alalım. Ghezzal yerine 100 kere cicaldauyu tercih ederim. Kariyerinde sadece Türkiye de 1 sezon asist yapmış adama utanmasanız tapacaksınız

Savaş çaorlu aspor radyoya bağlandı. Gedson transferi %99.9 bitti dedi. Son rütuşlar görüşülüyor Giresun maçı sonrası bu hafta içi açıklanmasını bekliyorum dedi.

Transfer acayip bir şey, Messi'yi alırsın tutmaz, 4. ligden Kerem alırsın yıldızın olur.

Sadece demek istediğim, yönetimin transfer politikası 10 numara gayet.

Maaşları 800k-1m seviyesinde tutup, 4-5 taksitle 6-7m bonservis ile genç ve potansiyelli oyuncular aldılar.

Daha ne yapacalardi?

28-30 yaşındaki free agentlara 0 bonservis ama yıllık 3 milyon Euro mu verselerdi?
Ben yonetim kotu bir is yapti demedim. Bu oyuncularda potansiyel olup olmadigini bir sure izledikden sonra anlariz dedim. Oyuncularin genc olmasi potansiyelli olmalari anlamina gelmiyor.

Bu mesajını şimdi gördüm ve kesin olarak emin oldum. Allah'ın kuşu işin gücün yok gecenin bir vakti rakip taraftar forumuna girip troll yapıyorsun. Şimdi git fbjkli nevresimine sarılıp uyu hadi naş.
Izledigim ve begendigim Ghezzal'i hic izlemedigim Rumen oyuncuya tercih ettigim icin Besiktas'li olmam gerekmiyor herhalde. Bence Ghezzal transferi daha az riskli olurdu. Yaklasik 30 senelik Galatasaray'liyim ve Amerika'da yasadigim icinde bu mesajlari yazdigimda gecenin bir vakti degildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt