Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis kariyerinde 200 maçı var Ghezzalın.

İşine saygısı yok denilen Feghouli'nin 400 maçı var.

Her şey yüksek kontrat ve maaşa bakar, motivasyon da performans da.

Artık 1 senelik Tr performanslarına da kimse aldanmıyor.

Fenerden gidenler ya da Tsden gidenler iş yapmadı

Bir bizden gidenler iş yapıyor dışarıda.
Bizden de bruma ve ndiaye örneği var iş yapmayan. Türkiye ligi artık performansı güvenilmeyen lig olma yolunda ilerliyor iyice.

bizde tutmuyorsa ve fransada şov yapıyorsa bizim ne kaybımız var? neticede bizde tutmamış oluyor...
Kaybımız milyon avrolar. Mostafaya bi şampiyonlar liginde bakmak lazım. Maşallah tank gibi. Babeli soktuğu pozisyon bile kendisinin boş olmadığını gösteriyor. Dün dikkatimi celbetti bu arada, vitorun yardımcıları paso konuşuyor hocayla. Bizim yardımcılar oturup kafa sallıyor. Bu duruma ayar oluyorum

Bizden de bruma ve ndiaye örneği var iş yapmayan. Türkiye ligi artık performansı güvenilmeyen lig olma yolunda ilerliyor iyice.
Badou iş yaptı gittiği kısa dönemde.

Alt lige düşünce oynamam demesinden dolayı sildiler onu.

Bruma konusu farklı, bence yanlış takıma gitti, bu sene PSVde iş yaparsa şaşırmayacağım.

Halilin oyun içi etkinliği diğer forvetleri miszn çok ustunde.. En beğendiğim yani topla dönüşleri gerçekten çok iyi zaten 2 maçını izleyen ilk bunu fark eder.. Ceza alanı içinde kolay adam ekarte edebiliyor geçen yıl çok gol kaçırdığı için büyük bir patlama yapamadı ama o pozisyonlara girebilmek de halilin marifeti..İnşallah uygun maliyetle biter bu iş bilhassa yerli olması elimizi çok rahatlatacak

Badou iş yaptı gittiği kısa dönemde.

Alt lige düşünce oynamam demesinden dolayı sildiler onu.

Bruma konusu farklı, bence yanlış takıma gitti, bu sene PSVde iş yaparsa şaşırmayacağım.
Bruma gakpo ve madueke'yi zor keser o takımda. Ama rotasyon olmayı kabul ederse iyi performans gösterir dediğiniz gibi. Bruma'nın sorunu zihinsel bence çabuk kopuyor dağılıyor. Aslında gol katkısı konusunda hiç de fena değil ama oyun devamlılığı olmadığı için heba oluyor sezonları.

Bruma gakpo ve madueke'yi zor keser o takımda. Ama rotasyon olmayı kabul ederse iyi performans gösterir dediğiniz gibi. Bruma'nın sorunu zihinsel bence çabuk kopuyor dağılıyor. Aslında gol katkısı konusunda hiç de fena değil ama oyun devamlılığı olmadığı için heba oluyor sezonları.
Gakpo'yu çok tutmadım ben, son maçta da Bruma oynamış diye gördüm, belki kesebilir.

Madueke fakir Sanchosu zaten ona lafım yok.

Mustafa yı almamak çok büyük bir hata olur. Kumaşını herkes biliyor. Forvetleri de belli dönemlerde form düşüklüğü yaşadığı herkes tarafından malum. Bir iki maç gol atarsa açılacağına eminim. Ayrıca yerine kimi getirirsek getirelim büyük ihtimal form düşüklüğü olan birisi olacak ya da potansiyeli olup burada ne yapacağını bilmediğimiz birisi olacak.

20210816_114159.webp

Burak Elmas'ın seçim döneminde önemli vaatlerinden biri olan kadın futbol takımının kurulması konusunda sona gelindi. Galatasaray Kadın Futbol Takımı'nın başına geçirilmek üzere eski milli kaleci Nurcan Çelik ile anlaşıldı.

Radyospor

mostafanın mental sıkıntıları var.

maç içinde kaybolmadığı an neredeyse yok. bunları geliştirmek de pek kolay olmasa gerek. ayrıca teknik konusunda da çok iyi sayılmaz. mesela adam eksiltemez yada çok kritik pas atamaz. yeri gelir çok şaşırtan bir pas atar yeri gelir pası rakip defansa atar. şimdi halille kıyaslayınca nasıl mostafa daha kullanışlı oluyor ben bunu anlamadım.

eve mostafa mohammed zımba gibi bir forvet güçlü toplara sert vuran kafa toplarına çıkabilen bir forvet fakat hiçbir işi tam yapabilen bir forvet değil. sakar tabiri kullandığımız maç içinde nerede ne yapacağı kestirilemeyen bir forvet. halil gibi topu alınca şimdi adamı geçecek ve pası yerine atacak diyebileceğin bir özelliği yok bu da bize fazlasıyla zaman kaybettirir. iş yapan yerli halil varken üstüne emek harcanacak bir futbolcuyu istemek düpedüz umut tacirliğidir.

Ben hocanın şu açıklamasını doğru bulmuyorum. Mostafanın bonservisini almamız kendisine bağlı diyor. Tamam bunu düşünmek doğru. Ama bunu kameralar önünde söylersen oyuncuyu daha çok baskı ve strese sokarsın. Futbolcu çok şey yapmalıyım derken hiçbirşey yapamaz hale gelir psikolojik yönden.

Gakpo'yu çok tutmadım ben, son maçta da Bruma oynamış diye gördüm, belki kesebilir.

Madueke fakir Sanchosu zaten ona lafım yok.
Evet hatta golde atmış bruma ama psv ölü yatırım olarak bakıyordur bruma'ya. Hatta bu yaz beşiktaş'a geliyordu galiba öyle haberler çıkmıştı. Tabi keşke başarılı olsa sonuçta bizden giden bizim takımda büyüyen bir oyuncu.

Bi takım bi oyuncuya sadece bağlı kalmamalı .elinizde farklı karakterde oyuncular olmalı.mustafa lewandowski bile olsa halil tarzındada oyuncunuz ne bileyim sörlot gibide oyuncunuz olmalı.ben istiyorum mustafa kasıp kavursun halil gelsin o da kasıp kavursun ,mustafayı dillendirme sebebim hoca bianda hop diye kesip bıraktı çocuğu.sanki aldığı babeller felan leblebi gibi gol atıp attırıyorda mustafa yapamıyor gibi.bi haksızlık var diye mustafayı çok yazıyorum.genç oyuncu mısırdan gelmiş İngilizce öğrenmeye çalışıyor sen onu oynatacaksın hoca olan sensin eğiteceksin yanlışta yapar eksikte bişey yapabilir çünkü adam mısırdan gelmiş ,kalkıp tehditle oyuncu kazanmaya çalışırsan kusura bakma faydalanamazsın ve bişey bekleme hakkında olmaz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt