Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
olabilir işin o kadar içyüzünü bilmiyorum. ama transfer yapmak için ekmek yediği yerde emekten kısan adama bakış açım değişmiyor pek. bize gelirse daha iyi kulüp talip olunca bize de aynı sıkıntıyı çıkarmasından da kuşkuluyum. ama bi yerde değerini bulunca da oyuncunun önünü açmak gerek tabi, çok zorlamanın kimseye faydası yok.
Bu varsayım, çocuk espri yaptı orada, formsuz da olabilir.

En büyük potansiyel olarak gördükleri Popescu da yedek kalmaya başladı.

O takımda oynayan adam kafayı yer.

Hemen 3 m euro teklif etmeliyiz.Kabul etmezse 4 teklif etmeliyiz.Başka da teklif yapmamalıyız.

Becali başka oyuncu ile anlaştığımızı mı duydu acaba bir anda 10 milyon isterken 3 milyondan bahsetmeye başladı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu varsayım, çocuk espri yaptı orada, formsuz da olabilir.

En büyük potansiyel olarak gördükleri Popescu da yedek kalmaya başladı.

O takımda oynayan adam kafayı yer.

valla oturup izlemediğim için hepsi varsayım.

ama becali'den yola çıkarsak sağlıklı bi yapının olmadığı aşikar zaten.

Ben morutandan supheliyim
Hele hele scout analizlerinde sahada ayagina top istiyor, mac icinde cok kayboluyoru okuduktan sonra

6 ay sonra ft: '' morutan saha icinde cok kayboluyor onun icin oynatmiyoruz'' der

Olabilir her transfer bir riski içinde barındırır. Açıkçası benim izleyip tanıdığım bir oyuncu değil, youtube videolarına göre yorum yapmam. Ama bu yıl scout ekibinin önerdiği genç oyuncuları alıyoruz. Morutan'ı da en az 2 3 yıl takip etmişlerdir herhalde.

Bu adamın pozisyon alması da gayet iyi, ceza sahasını zorluyor her zaman. 1,78 boyu var gene giriyor içeri kafa vurmaya bile gidiyor. Bu adam güzel skor katkısı verir illa ki doktor bey. Çok ekstrem durumlar yaşanmadığı sürece şuana kadar yapılmış en iyi transfer net Cicaldau kağıt üzerinde
valla ben de ümitliyim açıkçası

oynamadığı için üzerinde baskı olmaması da artı bir puan bir anda bu oyuncu nerden çıktı gibi bir etki bırakabilir.

Yıllar sonra lige geri dönen Rapid'e yenildiler derbide. Fena koymuştur Becali'ye. Açıkçası bu tarz açıklama bekliyordum yenilmeleri halinde. Şaşıran yoktur.

Malzemenin bu olduğunu bilseler almazlardı, Albayrak gibi yöneticilerden de bu beklenir zaten. Sahadaki duruşu iyidi Diagne'nin, iyi işler de yapıyordu ama manyak olduğunu herkes bize geldikten sonra anladı.

Zaten bugün bizde oynuyorsa o yaz Arabistan'a gitmeyip Avrupa'da oynuyorum dediği içindir, Brugge'de yaşadıkları da mı tesadüf yani, kral sanıyor kendini.

yok abi manyağın tekiydi bu yine. VAR'ın olduğu yerde gitti tzavellas'a tükürdü kırmızı gördü, goril maskesi taktı bi sonra ki hafta cezalı duruma düştü :D Yusuf Erdoğan GS forması giydi diye transferini veto etti hoca, Diagne bize gelmeden önce illa ki hatirliyorsunuzdur instagram'da türlü türlü GS paylaşımı falan yaptı. Bu adam kırık yani

Brugge'de da yine penaltı kavgası ardından da kaçırmasıyla bitirdi zaten kendini. Ben böyle manyakları severim futbolda ama bunları günümüzde sosyal medyadan ittirmeyince malesef kıpırdanmıyorlar. Ama yine de elinden geleni yaptığını düşünüyorum GS formasıyla

Dreyer daha etkili olur gibime geliyor umarım o gelir. Kanım daha çok ısındı o çocuğa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt