Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dreyer ismi çıkmaya başladı gazetelerde

Valla bize satamazsa kimseye satamayacağı fikri oturmaya başlamış sanırım Becali’de. Başka oyuncuyu bitirdiğimizi ya da o aşamada olduğumuzu işittiyse bu açıklamayı yapmıştır diye düşünüyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benfica - PSV maçını hangi kanal yayınlayacak bilgisi olan var mı?

Morutan'ı 4-5 Milyon bandına alabilirsek çok iyi hamle olur gibi, Halil-Gedson-Morutan üçlüsü gelse baya kaliteli bir kadromuz olacak ama bakalım.

bilgisi olan varsa yardımcı olsun yav
Bu Uefa kadro kayıtlarına 8 Eylülden sonra ilave ek oyuncu kayıt ettirebiliyor muyuz?

Nando
Boey Nelsson Marcao PvA
Taylan/Berkan
Gedson Cicaldau
Morutan Halil Kerem

bu sene böyle sanirim. Seneye Büyük iht. Nando gider, Mo forvet olur. Veya 4-1-2-1-2 gecis yapariz

Transfer operasyonunu o mu yönetiyormus? Yani ilgimiz oldugundan veya alacagimizdan degilde. Itici geliyor duymadim, hareketleri
duymamış olabilir reis ya dediğin gibi o hareketler itici ama duymadım, bilmiyorum diyorsa biri saygı duyarım ben. diğer duyumcu kılıklılar çok fena bizzat transfer görüşmelerine katılıyorlarmis gibi her konu da bilgileri varmış gibi yazıp çiziyorlar

adam sahaya çıkmadan ne anası kaldı, ne biseyi. Şampiyon yapan golü de attı rizede neyse ki. Hoca napti elde forvet yok onu da gitti kiraya verdi hahahaah. Neyse hocanın olduğu yerde fazla sorgulamamak, şaşırmamak lazım. Bu kadar itibarsizlastirilmayi hakedecek bir şey yapmadı adam. Zaten buydu adam kimse Kasımpaşayi izlemiyordu herhalde adamdan Suarez beklediler. Ha Trezeguet gibi kanat olsa gene anasını aglatirdi rakiplerin orası ayrı
bize geldikten sonra götü başı dağıttı yaw. alakası yok paşada oynadığı futbolla bizdekinin. bize geldikten sonra saçı kadar ilgilenmedi saha içini. haftada 2 kere sac değiltiren adamdan bahsediyoruz

bize geldikten sonra götü başı dağıttı yaw. alakası yok paşada oynadığı futbolla bizdekinin. bize geldikten sonra saçı kadar ilgilenmedi saha içini. haftada 2 kere sac değiltiren adamdan bahsediyoruz
bunla beraber Trezeguet'i alsak veya sadece Trezeguet'i alıp forvete seni bile koysak gol kralı çıkarırdık bir şekilde yine. saha içinde ki performansi bu adamı oynatabilecek oyuncunun olmamasına bağlıyorum ben

bunla beraber Trezeguet'i alsak veya sadece Trezeguet'i alıp forvete seni bile koysak gol kralı çıkarırdık bir şekilde yine. saha içinde ki performansi bu adamı oynatabilecek oyuncunun olmamasına bağlıyorum ben
onla da alakası yok. rakiplerin gs ın karsısına cıkmasıyla paşanın karşısına çıkması aynı değil. tüm problem burda baslıyor aslında. büyük takıma geldiklerinde aynı futbolun yeteceğini düşünüyor futbolcular. yetmez. daha fazla efor sarfedip, daha güçlü olmak zorundalar. rakipler herhangi bir anadolu takımına hazırlandığı gibi hazırlanmıyor

Son Dakika:
Moruţan: "Damarlarımı kesseniz kanım sarı-kırmızı akar"

NDIwJmhhc2g9YjI3ODNmODQ0YTNjYTZjZDJlNjI2NTJmZTEwNmU4ZTM%3D.thumb.webp

onla da alakası yok. rakiplerin gs ın karsısına cıkmasıyla paşanın karşısına çıkması aynı değil. tüm problem burda baslıyor aslında. büyük takıma geldiklerinde aynı futbolun yeteceğini düşünüyor futbolcular. yetmez. daha fazla efor sarfedip, daha güçlü olmak zorundalar. rakipler herhangi bir anadolu takımına hazırlandığı gibi hazırlanmıyor

tamam doğru ama diagne zaten Kasımpaşada ki en tehlikeli 2 oyuncudan biri o sırada. Ve rakipler komple bunu marke ediyor, Trezegeyle beraber. Bize geldiği zamanda da etrafında 2-3 oyuncu bitiyordu topla buluştuğu an.

Uzun süre forvetsiz kaldıktan sonra forvetle nasıl oynanırı unuttuk, şu son zamanlarda gene etkisini gösteriyor o, forvet yokmuş gibi oynuyoruz. Trezeguet tarzı bi oyuncu gerçekten şarttı Diagne'yi aldığımız zaman. %100 iş yapardı ve Diagne'ye çöp muamelesi yapılmasına bir şekilde engel olurdu o ikilinin uyumu.

Becali: "Terime söyleyin ki Morutani 3m a alabilir. Dün aksam topla sacma sapan isler yapti."

Meme-Stoica-a-oferit-noi-detalii-despre-retragerea-lui-Gigi-Becali-de-la-3-1400x1050.webp

Bundan sonra büyük verim alamazlar.

Becali seve seve vereceksin bize Moruţan'ı!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt