Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Barcelona Başkanı Laporta, kulübün borcunun 1 milyar 350 milyon euro olduğunu ve kulübün net değerinin şu an -451 milyon euro olduğunu açıkladı.

nelson yabancı sayısına takılmış olabilir mi acaba?
vvvv.webp

Şuan 14 yabancı var galiba.

kuruduk kardeşim.

çözülsün şu lisans sorunu akşama nelsson ile çiçaldau'yu izlemek istiyorum. çok mu şey istiyorum...

Cengiz Ünder Fransa’da esip gürlüyor

Yerli, genç ve potansiyelli üstelik aradığımız oyun kurucu sağ kanat

500 bin Euro kiralama bedeli , 8.4 milyon Euro satın alma opsiyonuyla gitti, akıllı olmayı öğrenemeyecek hiçbir zaman hiçbir yönetim

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Olurmu reis maşallah hepsi süper..Senelerdir muazzam işler yapıyolar bu taraftara göre..
Bu kafa yapısıyla bizim türk futbolundanda klüplerdende hiçbir halt olmaz.

Özellikle üç büyük takımın taraftarlarının kafa yapısı benim başkanım süper benim futbolcum kral benim kadrom süper...Benim transferlerimin hepsi iyi..Sidik yarıştırıyorlar birbirleriyle. Hepsi aynı. Buradada görüyoruz.Gerçekleri görmek yok. tepki yok. Tepki ancak iş işten geçtikden sonra yapılıyor.

Kendi adıma fatih hocadan bahaneler dinlemek istediğim son sezon,geçen sene kendisini ateşin içine atan,savunmayan yönetim sebebiyle bu yıl kredisi var ama bundan sonra ya şampiyonluk ve efsane bir finishim olur yada sessiz sedasız bodrum yolu olur

Gelen oyuncu çöp oluyor takımda daha oyuncularamıbahane buluyosunuz akıllanmazsınız
Aynen gelen oyuncu çöp oynuyor. Mesela 2 yıldır kimsenin verim alamadığı Gedson burada çöp oldu , GS öncesi ne oynadığı hangi mevkinin topçusu olduğu dahi belli olmayan Taylan geldi çöp oldu , 5. lig'den alınan Kerem de çöp oldu keza. Vallahi bazılarınız hem akıllanmazsınız hem utanmazsınız.

Takımda 16 yabancı var ama Feghouli, Falcao, Babel, Sekidika, Yedlin, Ozornwafor ve Omar şu an takıma fayda verecek durumda değiller. Diagne ve Luyindama için de teklif gelirse satmayı düşünüyorlar. Mohamed’e kadar gidecek çok yabancı var takımda.

dün yine türk basınının yabancı hocaya saygısızlık ettiği bir gece yaşanmış

perreiraya soru sormamışlar

Cengiz Ünder Fransa’da esip gürlüyor

Yerli, genç ve potansiyelli üstelik aradığımız oyun kurucu sağ kanat

500 bin Euro kiralama bedeli , 8.4 milyon Euro satın alma opsiyonuyla gitti, akıllı olmayı öğrenemeyecek hiçbir zaman hiçbir yönetim

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dun Marsilya macinin 60 dakikasina baktim. Nasil esip gurledi? Tek yaptigi sag onde top beklemek. Ne oyun kurdu ne de baska birsey yapti.

Tamam işte 8+6'dan sınıra takılmış. Geçen Emrah Kayalıoğlu haber yapmıştı. Sözleşme sayısı önemli olacak diye. Yani 16 oyuncum var istediğim 14 tanesine lisans çıkarayım diyemiyorsun. Şu an 16 yabancı ile sözleşmemiz var. Omar'ın durumu malum, Nelsson da sınıra takılmış. Sekidika veya Ozorn'dan birisi giderse Nelsson lisans alır.

Bu durumda Sekidika, Ozorn ve Falcao gitmeden yabancı transfer beklemenin bir manası yok. Bu üçünden boşalan kontenjana da yabancı kanat, Gedson ve Nelsson girecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt