- 18 Temmuz 2009
- 82.306
- 240.687
- 5.263
Kalite@Doruk Ata TANRIVERDİ bana Yeni Avatar yapmis nasil buldun

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kalite@Doruk Ata TANRIVERDİ bana Yeni Avatar yapmis nasil buldun

nelson yabancı sayısına takılmış olabilir mi acaba?
Cengiz Ünder Fransa’da esip gürlüyor
Yerli, genç ve potansiyelli üstelik aradığımız oyun kurucu sağ kanat
500 bin Euro kiralama bedeli , 8.4 milyon Euro satın alma opsiyonuyla gitti, akıllı olmayı öğrenemeyecek hiçbir zaman hiçbir yönetim
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kaç maçta mal gibi performans göstedi Mostafa.
14 tane yabancı var, Mostafa ya kafayı takmışlar. 10 tanesini toplasan Mostafanın sol ayak parmağının tırnağı etmezler.
Aynen gelen oyuncu çöp oynuyor. Mesela 2 yıldır kimsenin verim alamadığı Gedson burada çöp oldu , GS öncesi ne oynadığı hangi mevkinin topçusu olduğu dahi belli olmayan Taylan geldi çöp oldu , 5. lig'den alınan Kerem de çöp oldu keza. Vallahi bazılarınız hem akıllanmazsınız hem utanmazsınız.Gelen oyuncu çöp oluyor takımda daha oyuncularamıbahane buluyosunuz akıllanmazsınız
sol kanat yaratıcı 10 numara olur mu acaba kerem de sağda oynar ogulcan ve BAY ile.Ianis Rangers'ta yedek kalmaya devam ediyor.
Burak Elmas'ın da aklında Ianis var.
Son günlerde şartlar olgunlaşıp alırsak şaşırmayacağım, istemiyorum ama ben tabii.
Dun Marsilya macinin 60 dakikasina baktim. Nasil esip gurledi? Tek yaptigi sag onde top beklemek. Ne oyun kurdu ne de baska birsey yapti.Cengiz Ünder Fransa’da esip gürlüyor
Yerli, genç ve potansiyelli üstelik aradığımız oyun kurucu sağ kanat
500 bin Euro kiralama bedeli , 8.4 milyon Euro satın alma opsiyonuyla gitti, akıllı olmayı öğrenemeyecek hiçbir zaman hiçbir yönetim
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Jimmy Durmaz falan ne arar daha burada
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Tamam işte 8+6'dan sınıra takılmış. Geçen Emrah Kayalıoğlu haber yapmıştı. Sözleşme sayısı önemli olacak diye. Yani 16 oyuncum var istediğim 14 tanesine lisans çıkarayım diyemiyorsun. Şu an 16 yabancı ile sözleşmemiz var. Omar'ın durumu malum, Nelsson da sınıra takılmış. Sekidika veya Ozorn'dan birisi giderse Nelsson lisans alır.
yerlicimi yerli statüsünde mi?