Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yere düşünce amuda kalkarak ayağa kalkan Luyindama kötürüm oldu.Form tutsa ligin açık ara en iyi stoperi olur fiziki üstünlüğü caydırıcı.Di maria ve mbappe'yi ürkütmüştü boğa gibi adamdı.

Samattayı istediğimiz dönem nasıl bi balonsa (!) artık A.Villa transfer etmiş. Oyuncuların oyun sistemi içinde var olabildiklerini unutuyoruz,keza fenerin kaos düzeninde futbolcu öğütme yeri olduğunu da. Slimani de Fenerden 1 gol falan atarak ayrıldı. Şu an ise Lyon gibi bir takımda as forvet ve fena da performans sergilemedi geçen sene.

Yasakli kaynak Sabuncu Cocuguna göre Caulkerin sözlesmesini fesih ediyorlarmis. 1,2 net maasi varmis ve imza parasi almis

Yerinde olsam 1,5 senelik maasimi isterdim.

A33E7422-532F-4681-B1E9-706836596193.webp

Tek bu değil ki FT ye söven bütün çocuklar eski mesajlarına baksınlar böyle bi ton mesaj bulursun.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yasakli kaynak Sabuncu Cocuguna göre Caulkerin sözlesmesini fesih ediyorlarmis. 1,2 net maasi varmis ve imza parasi almis

Yerinde olsam 1,5 senelik maasimi isterdim.
Biz haylaa Ozorn. Sekidika, Omar la uğraşalım. Kiralık bari verin Omarı da ocağa kadar dondurun madem ümit varsa. Yedlin var yedek zaten. O da ayrı bi sıkıntı

Aynen gelen oyuncu çöp oynuyor. Mesela 2 yıldır kimsenin verim alamadığı Gedson burada çöp oldu , GS öncesi ne oynadığı hangi mevkinin topçusu olduğu dahi belli olmayan Taylan geldi çöp oldu , 5. lig'den alınan Kerem de çöp oldu keza. Vallahi bazılarınız hem akıllanmazsınız hem utanmazsınız.
Aynen gedson avrupa devlerinin dikkatini tekrar çekti taylan(takımda en beğendiğim) kapımızda ölüp bitiyolar kerem için zaten 20 milyondan aşağı ağzımızı açmıyoruz luyundama pl yapacak gibi marcao yu saymıyorum bile ozan dışında bırak kâr etmeyi taliplisi olan oyuncumuz yol sende utanma olsa bu yazdiklarini bahane olarak söylemezdin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt