Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 47.068
- 21.090
- 2.233
Dyzuba kadrodışı kalmis. Fener icin firsat transferi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İş yapabilir ligdeDyzuba kadrodışı kalmis. Fener icin firsat transferi
%100İş yapabilir ligde
Ben anlamadim bu herif ne zaman geldi ne zaman kötü olduguna karar verildi.
Zaten oluru bu, yalnız Yunus u oynatmaz galiba Fegh, Babel yada Arda oynar herhalde.-------------Muslera-----------
Boey--Nelsson--Marcao--PVA
--------Taylan---Berkan-------
Yunus----Cicaldinho---Kerem
--------------MM--------------
İdeal 11'im bu şekilde. Yunus bu kadroda iş yapar. Şans verilmeli.
Onyekuru - Lopes hea![]()
Rony Lopes
Hayır yeti fazlasıyla var bu şut olayında bende çok eleştirdim fakat suç oyuncularda değil yoksa Emre Kılınç akbaba bunlar ligin en iyi sutorlerinden özellikle Emre Kılınç Sivas'ta kaleyi görünce nasıl temiz vurduğunu görmeyen yoktur fakat fatih hoca 2 yıldır City maçlarını izleye izleye bize hiç uymayan pas oyunu denilen saçmalığı monte etmeye çalışıyor ve haliyle her oyuncuya farklı görevler veriyor kilinca diyorki şut çekme defansa yardım et kanada yardım et nefesin kalırsa forvete pas ver bizim oyuncular City oyuncuları zannediyor hoca eski başarılı olduğu sisteme dönse basit pres oyununu oynatsa oyuncular eminim daha faydalı olacakşut vursun yeter yahu. kaleye vurabilecek tek adam babel. diğerlerinin topa vurma yetisi yok.
Bu yabancı sınırı elimizi kolumuzu bağlıyor yav. Hani maçlara falan çıkılmayacaktı, rest çekmişti kulüpler nollduuu, bilmediğimiz şeyler dönüyor galiba. Bu çapsız federasyonun yüreği yemez, sadece istemeyen biz olsak tamam diyecem düşmanlar bize zaten. Ali abilerinin sözünü dinlemeyecek değiller sonuçta yani.Dieng için Mısır medyası haberlerine baktım. Dieng'i satacaklar -bize- gibi transfer yapmışlar, bu yüzden yabancı sınırında sıkıntı varmış. Dieng için hala teklif bekliyorlar, eğer gelmezse başka bir oyuncularını kiralık göndereceklermiş. Bilgi olsun diye paylaşıyorum. Bütçe kalırsa son günlerde yeniden hareketlenme olabilir gibi duruyor.
Zaten oluru bu, yalnız Yunus u oynatmaz galiba Fegh, Babel yada Arda oynar herhalde.
mantıklı olasılığı var söylediklerinin. oyuncuların öncelik problemi özgüven. hepsinde tedirginlik seziyorum. en son muslera ya da bulastı bu hastalık. o tedirginlik de tutukluk yaratıyor takımda. hayırlısı bakalım ınsallah yeni oyuncularla birlikte güzel göze hitap eden bir oyun görürüzHayır yeti fazlasıyla var bu şut olayında bende çok eleştirdim fakat suç oyuncularda değil yoksa Emre Kılınç akbaba bunlar ligin en iyi sutorlerinden özellikle Emre Kılınç Sivas'ta kaleyi görünce nasıl temiz vurduğunu görmeyen yoktur fakat fatih hoca 2 yıldır City maçlarını izleye izleye bize hiç uymayan pas oyunu denilen saçmalığı monte etmeye çalışıyor ve haliyle her oyuncuya farklı görevler veriyor kilinca diyorki şut çekme defansa yardım et kanada yardım et nefesin kalırsa forvete pas ver bizim oyuncular City oyuncuları zannediyor hoca eski başarılı olduğu sisteme dönse basit pres oyununu oynatsa oyuncular eminim daha faydalı olacak
O degil de bu Samatta agir cöpmüs, Terim bunun nesini begenmis acaba?