Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cicaldau'nun imza hareketi:

Zidane'ın ruleti ve uzaktan bombeli şutları

Merakla bekliyorum, benim beklentim bayağı yüksek açıkçası.
Açıkcası şut tekniği bir futbolcuda çok önemi bir özellik.. Videolardan belli oluyor şut tekniğinin iyi olduğu.Bence sadece bu özelliği bile ciddi fark yaratır.

anlasmanın küçüğü büyüğü olmaz amatör branslara bile olsa bu tarz gslıları kulube kazandırmak lazım.
Orası öyle de Dinçer Azaphanin reklamı çok yapıldığı için millet Gedson'u getirecek filan yazmış Twitter da ondan yazdim.Adamin 3 tane petrolü var zaten.Yoksa elini taşın altına koyan herkes çok yaşasın.

Orası öyle de Dinçer Azaphanin reklamı çok yapıldığı için millet Gedson'u getirecek filan yazmış Twitter da ondan yazdim.Adamin 3 tane petrolü var zaten.Yoksa elini taşın altına koyan herkes çok yaşasın.
o adamda fazlası vardir para olarak. tüm siyasilerle iyi arası mümkün değil 3 petrol ile yetinmesi.

Bu Cica dan umutluyum ben, oyuna akıl katacak, ayrıca ceza sahasında seken düşen sahipsiz topları tamamlasa gol katkısıda çok olacak. Zaten öyle bir yapıdaymış kendisi.

Bu Cica dan umutluyum ben, oyuna akıl katacak, ayrıca ceza sahasında seken düşen sahipsiz topları tamamlasa gol katkısıda çok olacak. Zaten öyle bir yapıdaymış kendisi.
şut vursun yeter yahu. kaleye vurabilecek tek adam babel. diğerlerinin topa vurma yetisi yok.

İşte buna katılırım.
Keskin bir şekilde 1 milyondan fazla yıllık ücret vermeyelim düşüncesi bana çok anlamsız geliyor.

Mesela ghezzal ile fegin sözleşmelerinden çok ciddi farklar var.
Birisi beş yıllık diğeri 3+1
aldıkları net yıllıklardada çok ciddi fark var.
Bu adamla bizim yaşadığımız sorunu yaşayacaklarını düşünmüyorum.

mesela cengiz diyelimki transfer edeceğiz. 2,2.5 almasında ben sıkıntı görmüyorum.
Buradaki çoğu kişi belli bir noktada çok saplantılı yorumlar yapıyor.
Mantık dahilinde iyi bir planlamayla genç oyuncu, yaşlı oyuncu, yüksek bonservisli veya bonservisi elinde gibi her türlü oyuncu alırsın. Önemli olan doğru oyuncuları almak.sözleşmeleri fegin sözleşmesindeki gibi değil mantık dahilinde yaparsın.

Tabiki bu arada yaş ortalamasını ne kadarda düşürürsen o kadar iyi.
Ghezzal'ı istiyordum açıkçası ama emin değilim risk konusunda.

Çünkü kariyeri çok inişli çıkışlı ve hiç bir yerde tutunamamış, eleştirdiğimiz Feg'in yarısı kadar maç var kariyerinde.

Naptın Ali

Fenerbahçe, Steven Caulker'ı Anadolu kulüplerine önermeye başlasa da kulüpler, Caulker'ın maaşı sebebiyle şu ana dek olumlu dönüş yapmadı. (

Sarı-lacivertliler, kontrat feshini son alternatif olarak düşünüyor.

-------------Muslera-----------
Boey--Nelsson--Marcao--PVA
--------Taylan---Berkan-------
Yunus----Cicaldinho---Kerem
--------------MM--------------

İdeal 11'im bu şekilde. Yunus bu kadroda iş yapar. Şans verilmeli.

Naptın Ali

Fenerbahçe, Steven Caulker'ı Anadolu kulüplerine önermeye başlasa da kulüpler, Caulker'ın maaşı sebebiyle şu ana dek olumlu dönüş yapmadı. (

Sarı-lacivertliler, kontrat feshini son alternatif olarak düşünüyor.
Ben anlamadim bu herif ne zaman geldi ne zaman kötü olduguna karar verildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt