Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nellson oynar bugün yahu, eğer dediğiniz gibi birşey olsaydı kadroda olmazdı herhalde

Nelssin ve cicaldau yu izlemek icin kaç gündür bekliyordum.

Hocam ilk 11 de sahaya sürsün de bi keyiflenelim..

Fenerbahçe'de 16 asist yapan Lens için Beşiktaş'ın 5 sezondur ödediği toplam bedel net :

19 milyon euro, katkı koca bir sıfır. Beşiktaşlılar da bildikleri oyuncu diye almışlardı.

Feghouli bize 2 sene iyi katkı verdi, total maliyeti net : 20 m euro, bu sene 25 olacak. Bu bedellere değecek bir iş yapmadı.

Yüksek maaş veriyorsan iş ahlakı yüksek, kariyerindeki takımlarda düzenli oynamış olan oyunculara vermen gerekiyor.
İşte buna katılırım.
Keskin bir şekilde 1 milyondan fazla yıllık ücret vermeyelim düşüncesi bana çok anlamsız geliyor.

Mesela ghezzal ile fegin sözleşmelerinden çok ciddi farklar var.
Birisi beş yıllık diğeri 3+1
aldıkları net yıllıklardada çok ciddi fark var.
Bu adamla bizim yaşadığımız sorunu yaşayacaklarını düşünmüyorum.

mesela cengiz diyelimki transfer edeceğiz. 2,2.5 almasında ben sıkıntı görmüyorum.
Buradaki çoğu kişi belli bir noktada çok saplantılı yorumlar yapıyor.
Mantık dahilinde iyi bir planlamayla genç oyuncu, yaşlı oyuncu, yüksek bonservisli veya bonservisi elinde gibi her türlü oyuncu alırsın. Önemli olan doğru oyuncuları almak.sözleşmeleri fegin sözleşmesindeki gibi değil mantık dahilinde yaparsın.

Tabiki bu arada yaş ortalamasını ne kadarda düşürürsen o kadar iyi.

İlk ve ikinci PSV Maçlarında tüm takım berbat olmasına rağmen kabak Alparslan’a patladı. Tamamen gömmeden önce yine de ligde zaman zaman şans vermekte fayda var

Camiamız BJK'nin ve FB'nin tutuk oyunundan sonra güzel oyun bol organize hücum ile farklı bir galibiyet alacaktır bu ligin en iyisi biziz hem kadro hem oyun olarak kısa süre içerisinde herkes bunda hem fikir olacak.

Anlamadığım şey hoca sekidika ve ozornforu düşünmüyor para kazanma ihtimali de yok ama neden ısrarla tutuyor kadroda boşu bosuna kontenjanı gasp ediyorlar tabi birde Norveçli var hayrına besledigimiz

Anlamadığım şey hoca sekidika ve ozornforu düşünmüyor para kazanma ihtimali de yok ama neden ısrarla tutuyor kadroda boşu bosuna kontenjanı gasp ediyorlar tabi birde Norveçli var hayrına besledigimiz
Sorgulayınca kızıyorlar reis, Terim düşmanı oluyoruz. Biad etmemiz gerekiyor

Bügun en kötü 2-3 isim rotasyon aynı zamanda skora göre erken oyuncu değişiklikleri bekliyorum inşallah maçı erken koparırız Avrupa maçı öncesi sıkıntıya girmeden rahat şekilde çıkmak lazım işin içinden

Siz sözleşmeli bir oyuncuyu göndermeyi basit bir şey mi zannediyorsunuz?

App de Cicaldau paylaşılmış frikik çalışıyor lamba gibi asıyor vurduğunu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
o app inde reklamını yapsalar iyi aslında unutuldu gidildi. 2 ay kaldım iptal ettirdim sonra. yeterli değildi o dönem suan nası acaba?

messi de ilk 3 sezonunda bi tam la liga sezonu kadar forma giyememiş barca'da. allah'tan rijkaard gibi guardiola gelmiş de çöpsi olmaktan kurtarmış elemanı.

İlk ve ikinci PSV Maçlarında tüm takım berbat olmasına rağmen kabak Alparslan’a patladı. Tamamen gömmeden önce yine de ligde zaman zaman şans vermekte fayda var
yerli oynatma zorunluluğunda oynar anca. luyindama fena değil üstüne nelson geldi. marcao zaten formayı bırakmaz. anca orta sahaya gedson gelirse olur o iş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt