Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dieng için Mısır medyası haberlerine baktım. Dieng'i satacaklar -bize- gibi transfer yapmışlar, bu yüzden yabancı sınırında sıkıntı varmış. Dieng için hala teklif bekliyorlar, eğer gelmezse başka bir oyuncularını kiralık göndereceklermiş. Bilgi olsun diye paylaşıyorum. Bütçe kalırsa son günlerde yeniden hareketlenme olabilir gibi duruyor.

E86XDtqWEAEyOd0

Rony Lopes

Randers maçı için Danimarka'da deplasman tribünü olacakmış sanırım.

şut vursun yeter yahu. kaleye vurabilecek tek adam babel. diğerlerinin topa vurma yetisi yok.
Hayır yeti fazlasıyla var bu şut olayında bende çok eleştirdim fakat suç oyuncularda değil yoksa Emre Kılınç akbaba bunlar ligin en iyi sutorlerinden özellikle Emre Kılınç Sivas'ta kaleyi görünce nasıl temiz vurduğunu görmeyen yoktur fakat fatih hoca 2 yıldır City maçlarını izleye izleye bize hiç uymayan pas oyunu denilen saçmalığı monte etmeye çalışıyor ve haliyle her oyuncuya farklı görevler veriyor kilinca diyorki şut çekme defansa yardım et kanada yardım et nefesin kalırsa forvete pas ver bizim oyuncular City oyuncuları zannediyor hoca eski başarılı olduğu sisteme dönse basit pres oyununu oynatsa oyuncular eminim daha faydalı olacak

Dieng için Mısır medyası haberlerine baktım. Dieng'i satacaklar -bize- gibi transfer yapmışlar, bu yüzden yabancı sınırında sıkıntı varmış. Dieng için hala teklif bekliyorlar, eğer gelmezse başka bir oyuncularını kiralık göndereceklermiş. Bilgi olsun diye paylaşıyorum. Bütçe kalırsa son günlerde yeniden hareketlenme olabilir gibi duruyor.
Bu yabancı sınırı elimizi kolumuzu bağlıyor yav. Hani maçlara falan çıkılmayacaktı, rest çekmişti kulüpler nollduuu, bilmediğimiz şeyler dönüyor galiba. Bu çapsız federasyonun yüreği yemez, sadece istemeyen biz olsak tamam diyecem düşmanlar bize zaten. Ali abilerinin sözünü dinlemeyecek değiller sonuçta yani.

Morutan işi de Gedson işi de Halil işi de adam göndermediğimiz sürece netleşmez. Bir çok kaynak limitlere ulaştığımızı söylüyor. Adam alabilmemiz için Falcao Feghouli Diagne Babel tarzı adamların gitmesi lazım.

Diagne gitmediği gibi ilk 11 oyuncusu oldu.
Feghouli gitmediği gibi geri kazanacaz diye 11 oyuncusu oldu
Babel gitmiyor bir yere
Falcao gidecek dediler gitti yok kadroya bile girmiş.

Bize transfer yok kocaman bir BAŞ var.

Zaten oluru bu, yalnız Yunus u oynatmaz galiba Fegh, Babel yada Arda oynar herhalde.

Bu üçünden biri (özellikle de Arda ve Babel) oynadığında takımın bütün akıcılığı bozuluyor. Topu ayaklarında uzun süre statik olarak tuttukları için takımın ritmini, temposunu bozuyorlar. Diğer 10 oyuncu çok iyi de olsa, bu üçünden biri oynadığı sürece oyun bozuluyor!

Hayır yeti fazlasıyla var bu şut olayında bende çok eleştirdim fakat suç oyuncularda değil yoksa Emre Kılınç akbaba bunlar ligin en iyi sutorlerinden özellikle Emre Kılınç Sivas'ta kaleyi görünce nasıl temiz vurduğunu görmeyen yoktur fakat fatih hoca 2 yıldır City maçlarını izleye izleye bize hiç uymayan pas oyunu denilen saçmalığı monte etmeye çalışıyor ve haliyle her oyuncuya farklı görevler veriyor kilinca diyorki şut çekme defansa yardım et kanada yardım et nefesin kalırsa forvete pas ver bizim oyuncular City oyuncuları zannediyor hoca eski başarılı olduğu sisteme dönse basit pres oyununu oynatsa oyuncular eminim daha faydalı olacak
mantıklı olasılığı var söylediklerinin. oyuncuların öncelik problemi özgüven. hepsinde tedirginlik seziyorum. en son muslera ya da bulastı bu hastalık. o tedirginlik de tutukluk yaratıyor takımda. hayırlısı bakalım ınsallah yeni oyuncularla birlikte güzel göze hitap eden bir oyun görürüz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt