Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lan biz Mohammedi Misir ile Olimpiyatlara yollamamistik. Simdide gecmis sakatligi bahane edip yollayamazmiydik

Rennes iyi yonetilen bir takim. Bizim gibi genc ve potansiyelli oyunculara yoneliyorlar. Dun Brest’e karsi maclarini izledim. Doku, Kamaldeen, Bourigeaud, Bade, Aguerd, Guirassy, Camavinga, yeni yeni oynamaya baslayan 17 yasindaki Ugochukwu. Hirvat orta saha Majer’i de almak uzereler. Dogan muhtemelen 1-2 yil daha Kayseri’de kiralik oynayip gidecektir.

Ne Gedsonun, ne Morutanın nede Halilin 1 tane talibi yok şuan, neyi bekliyoruz talip çıkmasını mı ? Tamda şuan gidin çökün alın. Neymiş efenim çok ta konuşmayacakmışız, tamam satan kulüpler de salaktı zaten, adamlar kadroda düşünmüyor zaten bedavaya oynatıyorlar sınır yok bişi yok kalsaa nolur gitse nolur onlar için. Hazır şıan rakibin yokken git al gel arkadaş.

Başka talibi yoksa da kolay transferler değil taraftar sosyal medya da Gedson için 10 bin tweet atarsa adamlarda bulduk enayiyi yapıştırırız derler Morutan içinde 7-8'e bitecekse adamlar gidip Roşu'nun tweet altına 1000 tane Morutan ? yazarsa adam da 15'den kapıyı açar normalden 2 kat fazla para koparmaya çalışırlar. Cicaldau ismi basına düşse bizim taraftar yüzünden 10 m euro civarında para isterlerdi keza Nelsson içinde önceden basına düşse 10'dan aşağı bitmezdi.
Bakın abicim ligler başladı yarın bigün bi takımın bi futbolcusu sakatlanır basarlar parayı alkrlar, 10 milyon falan çerez parası onlarda.

Galasevgisi ''Her şey çok güzel olacak'' diyerek mesajı vermiş, İBB yeni sponsorumuz diyebilir miyiz? :asd:

Ne Gedsonun, ne Morutanın nede Halilin 1 tane talibi yok şuan, neyi bekliyoruz talip çıkmasını mı ? Tamda şuan gidin çökün alın. Neymiş efenim çok ta konuşmayacakmışız, tamam satan kulüpler de salaktı zaten, adamlar kadroda düşünmüyor zaten bedavaya oynatıyorlar sınır yok bişi yok kalsaa nolur gitse nolur onlar için. Hazır şıan rakibin yokken git al gel arkadaş.
Halilde 7 milyon istiyormuş brentford bizim 5.5 milyonluk teklifi kabul etmemişler diye bir haber vardı 7 milyon çok paramı halil için biraz çok ama transferlere ve mevkilerine bakılırsa ki stratejik açıdan halil çok onemli o açıdan ne olursa olsun alınmalı bence

Aynen gedson avrupa devlerinin dikkatini tekrar çekti taylan(takımda en beğendiğim) kapımızda ölüp bitiyolar kerem için zaten 20 milyondan aşağı ağzımızı açmıyoruz luyundama pl yapacak gibi marcao yu saymıyorum bile ozan dışında bırak kâr etmeyi taliplisi olan oyuncumuz yol sende utanma olsa bu yazdiklarini bahane olarak söylemezdin
Gedson ,Terim düşmanları olarak yalayıp yuttuğunuz kepçenin takımını hallaç pamuğu gibi attı. Bir sezon öncesi 60 milyon opsiyonla transfer yapmış adamdı , senin gibi dikkatini çekmemiştir belki de bize karşı oynarken de herkesin dikkatini çekebilecek bir performansı vardı. Gel gelelim ondan uzun dönemde fayda alabilen tek hoca da FT oldu. Deal with it. Burada argüman FT'nin oyuncu geliştirememesi değil mi , hatta kötüye gidiyordu oyuncular. Verdiğim örnekteki üç oyuncu da gelişim göstermiş. Taylan Erzurum'daki gibi mi oynuyor mesela ? Hayır ama düşmanlık etmek için sırf kininizden kabul edemiyorsunuz adamın kattıklarını. Kerem'in eksikleri olsa da oynadığı top ortada.

Engin'den Emre Çolak'tan bile faydalanmış , onları takıma sokup katkı alabilmiş bir adamın oyuncuları geri götürdüğünü iddia edebilecek kadar kinci ve utanmazsınız. Ben bunları yerine adam akıllı yabancı hoca gelecekse FT yollansın diyen zamanında da Aysal dönemi gitsin diye yorum yazan biri olarak söylüyorum çünkü sevmediğim adamın da hakkını vermesini biliyorum. Sen ve senin gibiler ise Galatasaray başarısız olsun istersiniz ki haklı çıktık diyebilin.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bakın abicim ligler başladı yarın bigün bi takımın bi futbolcusu sakatlanır basarlar parayı alkrlar, 10 milyon falan çerez parası onlarda.
Yıllardır Avrupa kulüpleri 1 kuruş fazla kazanmak için çabalarken aynı bölgede 6'ncı oyuncusu olsa bile değerini düşürmeyip daha fazla kazanmaya çalışıyorlar bizim ülkeyi de come to sloganıyla arap liglerine döndürdüler diğer takımlarda nasıl olsa taraftar baskısıyla bunlar bu adamı alır diye ekstradan 3-5 m euro kasaya koyuyorlar. 3-5 m euro para değil diyebilirsin ama öyle olmuyor onlara göre para değil bize göre çok para bizim kasadan çıkacak 7 m euro yerine 12 m euro yaklaşık 5 m euro fazla versek bizim 1 bölgeye transferimiz zorlaşıyor. Adamlar da taraftar baskısını görünce son güne kadar da sıkı pazarlık yapıyor bırakacaksa da son günler daha düşük paraya bırakırlar.

Ayrilacak isimler, transfer gibi onemli.

Falcao
Feghouli

bunlar bile gitse ciddi fark yaratacak butcede, ustune cagneyi biryere 3-4m euroya verebilirsek, piyango olur.

E abicim FT de o kadar umutla daha dün aldırdığı bi dünya adamı bugün tükaka yapıyor. Çok sever saygı duyarsın ama yapılan yanlışı da görmezsen sevdiğinede zarar verirsin.
Ben zaten eleştiriyorum ondan yana sıkıntı yok. Değişmesi gerektiğini de dile getiriyorum sürekli.Ancak bu şekilde olmaz iftira ile bilmediğin birşey üzerinden basının yalanlarıyla olmaz

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yalnız geçen sene Ffp olmasaymış Moder, Coulibaly, Kaan Ayhan iyi bir takımım temellerini oluşturmaya başlamıştık
FFP'ye gerek yok ki Kaan Ayhan'ı 2 m euro'ya Coubaily'i de 3-5 bin hesabı yüzünden elden kaçırdık geçen yönetim FFP bitmiş olsa 1 sene sonra tekrar FFP getirmeyi başarırlardı.

peakan-nameslook.webp

Halilde 7 milyon istiyormuş brentford bizim 5.5 milyonluk teklifi kabul etmemişler diye bir haber vardı 7 milyon çok paramı halil için biraz çok ama transferlere ve mevkilerine bakılırsa ki stratejik açıdan halil çok onemli o açıdan ne olursa olsun alınmalı bence
7 milyon bir stopere verdik yahu, şuan 7 milyon Avrupada çerez parası, 22 yaşında Halil büyük potansiyeli var, Diagneye 2 katını verdik yahu. fb jimlastikçiler ve hamsiler ortada yokken bian önce bitirilmeli, bakın Ali koç bir satış yapsın alacağı ilk adam Halil olur ikincisi Gedson. Ahada bu mesaj burda dursun. Biz dillendirmeyelim sakın haaa kimseler duymasın.

Gedson Halil morutan zaten piyasaya düştü. Mudail olacak takımlar zaten olmuştur. Bence galasevgisi başka oyuncular için isim çıkmasın manasına getirdi. İsmi medyaya düşmemiş varsa kesinlikle dillendirilmemeli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt