Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İzlemeye gelirse tabiMarcao haftaya Hatay macinda islik show’a hazir olsun derim
Sus yaptiysa oda yapsin o ne öyle 50 metreden gelip adama saldirmak.Marcao yüzde yüz suçlu ama Keremin sus işaretide yanlış. Ben bunun ilk oldugunu da sanmıyorum. Kesinlikle üst üste yaşanmıştır bunun gibi olaylar. En sonunda bu manyak delirmis
Marcao gönderilmesin diyen arkadaslar icin yazdım. Bence Marcao kesinlikle bir daha Galatasaray forması giymemeli.
üstat oyuncuları performansından ötürü gömerim ama bu gibi meselelerde etik dersi vermeye çalışanlara ifrit oluyorumUlan forumun Diagnesi gibisin
Yav ne 3-4 'ü ne 6 'sı Tff 'nin verdiği ceza bittikten sonra hiçbir şey olmamış gibi çıkıp oynayacak mı bu herif ?3 4 maç iyimser bir ceza net 6 maçı var.
SM-G900FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
olması gereken.Ft olur böyle şeyler çözeriz dedi, kapatacak heralde mevzuyu
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hala para cezası diyenler var. Bu kımıl zararlısı derhal kadro dışı bırakılmalı ki zaten en az 3-4 maç ceza alır. Transfer sezonu bitene kadar da sepetlenmeli. Bu adamın affedilmesi demek disiplin yalaması olmak demek.
Öyle yeri doldurulamaz bir oyuncu da değil bu semazen kardeş. Yedirdiği saçma sapan gollerden orta metrajlı bir klip çıkar. Bindiren sol beke pas atmak dışında bir oyun kuruculuğu da yok iki sezondur. Hata ettik, bunu geçen sezon 10 milyona Lyon'a çakmalıydık. 2 milyona da Szalai'yi alır devam ederdik.