Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao işi tatlıya bağlanamaz, taraftar önünde oynayamaz. Bitti artık maalesef.
ilk sahaya 11 çıkacağı maç yuh seslerini duyar gibiyim. bu işin sonu kaos allah belasını versin böyle işin. resmen düşmana gerek yok kendi kendimizi bitirebiliyoruz ya.

marcao'nun kafayı meşgul eden bir mesele var

geçen avrupa maçında da gereksiz yere itirazdan sarı gördü
Bırak yav hep böyleydi.

Gereksiz gergin ve sinirli tavırlar

Bir de %50 zam yaptık bu adama gidip

Hakediyor diye kafa ütülediler alsınlar ödesinler hakettiğini şimdi.

ilk sahaya 11 çıkacağı maç yuh seslerini duyar gibiyim. bu işin sonu kaos allah belasını versin böyle işin. resmen düşmana gerek yok kendi kendimizi bitirebiliyoruz ya.
ft'nin marcao ve kerem ile birlikte vereceği bir fotoğraf ile olay düzelir

çok abartmaya gerek yok.

taraftar da bir hafta içinde unutur.

Herkes Luyindama'ya söverken burada defalarca yazdım.

Marcao çok daha kötü ama kimse bir şey yazmıyor.

Sezona da en kötü başlayan adamlardan biri. Sonunda elindeki bombayı içimizde patlattı.

Özellikle sezon içinde verilen sözleşmeden sonra bu adama bir şeyler oldu.

Allah'ın çomarı bizi düşürdüğü duruma bak. Ulan bir derdin varsa git soyunma odasında çöz. Sahada saldırmak nedir?

Kerem'i bırak rakibe bile yapılmayacak hareketleri depar atıp kendi takım arkadaşına yapmak gerçekten akıl karı değil.

Ulan tertemiz oynadığımız rölantiye aldığımız maçı ne hale sokup 7-8 maçlık zorlu periyotta bizi düşürdüğü duruma bak...

Marcao antrenmanda kurulmuştur buna, muhtemelen tekniğinden dolayı biraz laubalilik yaptı ki böyle çocuklarda oluyor. Buda muhtemelen sert giriyordu antranmanlarda hep.
Aralarında önceden bir sürtüşme olduğunu düşünüyorum kerem hocaya dönüp bak bak gibi şikayette bulunuyordu, adam kenarda en iyi gören yerde zaten kime neyi gösteriyorsun. Şöyle düşünün biri size kurulmuştur hafif sürtüşme vardır siz bunu çıtlatırsınız bir üst merciye, göz görmediği için sadece şüphe kalır ama bir sonraki gözünüzün önünde olan bir olayda aha bak gördün mü şeklinde bir savunma yaparsınız, işte o savunma izlenimi aldım bu kavgadan.
Varsa önceden sürtüşme öğrenemeyiz ama marcao bir yere kiralanır/satılırsa bu olay için kesin olduğunu düşünebiliriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt