Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bırak yav hep böyleydi.

Gereksiz gergin ve sinirli tavırlar

Bir de %50 zam yaptık bu adama gidip

Hakediyor diye kafa ütülediler alsınlar ödesinler hakettiğini şimdi.
bu maçta da iyi oynuyordu.

gaza gelmeme taraftarıyım.

marcao özür diler, cezasını alır, antrenmanda barışma pozu verilir ve meseleyi kapatırız. bence olması gereken bu

Sinan Engin: "Şenol Güneş'ten futbolcusu için açıklama bekliyorum. Türkiye'deki bütün futbolculardan sosyal medya aracılığıyla bu konuyla ilgili paylaşım yapması lazım. Bu kadar basit değil. Marcao, trafikte hadi çık da vur bakalım birine böyle!" (Beyaz TV)

:puhaha::puhaha:

bence bu konudan çıkabileceğimiz en iyi durum marcaoya talip çıkması

şöyle 8-10 çıkarabilsek kendisinden hem bugünkü ayıp temizlenmiş olur hem de sportif darbe alma ihtimalimiz azalır

bu maçta da iyi oynuyordu.

gaza gelmeme taraftarıyım.

marcao özür diler, cezasını alır, antrenmanda barışma pozu verilir ve meseleri kapatırız. bence olması gereken bu
Sayısız sebep sayabiliriz.

Kerem yerini kaybetmiştir, defansa dönmemiştir, ben oldum havasına girmiştir hepsine okey diyelim.

O tavrı göstermeye bunlar sebep olamaz, mübah da kılınamaz.

Yav geçin kavga olayını. Marcao çıkar tüm herkesten özür diler, topçular barışır, Galatasaray en büyük para cezasını verir.... Bu sorun Galatasaray ın iç sorunudur. Marcao yu kınıyorum. Fakat şu leşin üstüne çöken akbabalar, bu olayı büyütmek istiyorlar. Galatasaray Marcao yu serbest bıraksın ilk fb ve 8taş çöker. Arkasında Galatasaray ı enayi yerine koyarlar. O yüzden Marcao yu da öldürmeyelim.

Sayısız sebep sayabiliriz.

Kerem yerini kaybetmiştir, defansa dönmemiştir, ben oldum havasına girmiştir hepsine okey diyelim.

O tavrı göstermeye bunlar sebep olamaz, mübah da kılınamaz.
hareketin tartışılacak bir yanı yok da karşılığındaki ceza ölçülü olmalı.

ben yüz kızartıcı durumlar ve ırkçılık gibi meseleler haricinde takımdan gönderme gibi yaptırımların ağır olacağını düşünüyorum.

22 agustosta olay tatliya baglanir,hic endise etmeyin.galibiyet aldik gerisi onemli degil artik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt