Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao net gönderilmeli, karaktersizliği falan geçtim dikiş bile tutmaz her maç ıslık yer oyuncuların bile bakış açısı farklı olur antrenmanda yaşanması farklı binlerce insanın izlediği ortamda yapılması ayrı önce AHLAK, KARAKTER sonra futbolcu.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hareketin tartışılacak bir yanı yok da karşılığındaki ceza ölçülü olmalı.

ben yüz kızartıcı durumlar ve ırkçılık gibi meseleler haricinde takımdan gönderme gibi yaptırımların ağır olacağını düşünüyorum.
Hemen göndermek demek 4 yıllık sözleşmesini vermeyi gerektirir zaten.

Ancak doğru teklifler değerlendirilmeli, bana kalsa çoktan satılmalıydı zaten.

10 sene kalsın diyorlardı; alsınlar tepe tepe kullansınlar 10 sene şimdi.

Yav benim psikolojim alt üst oldu tatilde,marcao kimbilir ne yasadi yapmayin Allah askina.hepimiz insaniz.3 gun uyumadim yahu.ortam kötü ,insanlar mutsuz. Yapmayin etmeyin

şimdi özür dilesin, olay büyütülmemeli diyenler demekki marcao bunlara kafa atıp yumruk atsa sarılıp öpüşecekler..

Olur boyle seyler,abim 30 senelik arkadasi ile arasını bozdu.adamin babasi ölünce ağlayıp baristi

Hemen göndermek demek 4 yıllık sözleşmesini vermeyi gerektirir zaten.

Ancak doğru teklifler değerlendirilmeli, bana kalsa çoktan satılmalıydı zaten.

10 sene kalsın diyorlardı; alsınlar tepe tepe kullansınlar 10 sene şimdi.
geçen sene roma'dan teklif geldiği haberi doğruysa satmalıydık.

şimdi tatminkar bir teklif gelir mi bilmiyorum. gelmezse devam.

Berkanı teknik olarak pek beğenmedim ama yalnız ne koştu be.Her yerdeydi.Aslanım benim.

Varsa yakınlarda gelen teklif, geri dönüp kabul etsinler. Luyindama Nelsson idare ederiz. O paraya da gedsonun taksidi çıkar. Ha satamıyorsak süresiz kadro dışı bırakılmalı. Fesih edilsin demiyor kimse. Ama özür diledi barıştı ile geçiştirilecekse Luyindama canı sıkıldıkça adam dövmeye başlasın. Madem orman kanunları var.

2 maddeden sevk ederler 36 ve 45'den toplam 4-8 maç arası verirler tahminim 5 maç ceza alır. 44'ncü maddeden sevk edeceklerini sanmıyorum rakip oyuncu olsa muhtemelen ederlerdi.

MADDE 36 – SPORTMENLİĞE AYKIRI HAREKET
(a) Futbolculara 1 ila 3 müsabakadan men cezası

MADDE 44 – SALDIRI
(1) Saldırının, futbolculara, yöneticilere, görevlilere veya diğer kişilere yönelik olması
halinde;
(a) Futbolculara 5 ila 10 müsabakadan men cezası

MADDE 45 – KAVGA
Bir kavgaya karışan ve fiilleri daha ağır bir cezayı gerektirmeyen
(a) Futbolculara 3 ila 5 müsabakadan men cezası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt