Arif Emre Dere
Sarı Üye
- 28 Haziran 2010
- 612
- 521
- 2.163
Şu maç gösterdi ki orta sahamız Dieng, Gedson, Cicaldau dan oluşması lazım. Veya Berkan, Gedson, Cicaldau olması lazım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kavga tekrarını izleyin nasıl yumruk atıyor. adamın yüzüne gelse ağzı burnu dağılır. kesinlikle kovulmalı bu herif.
Bu ülkede o kadar gereksiz insan varki hepsini temizlesen ülke nüfusu 20 milyona düşer aptal insan çok nalesefMarcao'nun eşine küfür ediyorlar![]()
He bu arada cica sahada yürüdü hayalet gibi malesef umarim düzelir.
?Marcaoyu yuhlayan taraftar serefsizdir
Taraftar arenada ikisini tribune cagiracak
Buj kadar basit
Hemen göndermek demek 4 yıllık sözleşmesini vermeyi gerektirir zaten.hareketin tartışılacak bir yanı yok da karşılığındaki ceza ölçülü olmalı.
ben yüz kızartıcı durumlar ve ırkçılık gibi meseleler haricinde takımdan gönderme gibi yaptırımların ağır olacağını düşünüyorum.
geçen sene roma'dan teklif geldiği haberi doğruysa satmalıydık.Hemen göndermek demek 4 yıllık sözleşmesini vermeyi gerektirir zaten.
Ancak doğru teklifler değerlendirilmeli, bana kalsa çoktan satılmalıydı zaten.
10 sene kalsın diyorlardı; alsınlar tepe tepe kullansınlar 10 sene şimdi.
Hayatta neler oluyo bi bilsen,normal bile bunlarşimdi özür dilesin, olay büyütülmemeli diyenler demekki marcao bunlara kafa atıp yumruk atsa sarılıp öpüşecekler..
Olmaz diye birşey yok adam kendini bile savunmuyor o saldırdıkça saldırıyor. duru durağı yok..Kerem şoka girdi..Hayatta neler oluyo bi bilsen,normal bile bunlar