Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok abi olmuyor biraz vakit geçsin sakin düşüneyim diyorum olmuyor benim bile içim soğumadı. Bu adam iç sahada maça filan çıkamaz. Tüm medya hakemler rakipler vs sürekli bunun üzerine oynarlar.. Bu krizi yönetmek ile tüm sezonu geçiremeyiz inş teklif vardır da gider bu herif.. İnanın olmaz bu saatten sonra mutsuz olduğu belli marcaoyu kazanacağız diye keremi ve sezonu kaybedebiliriz.. barışırlar poz verirler vs vs bunlar zaten olur ama bir delinin pskoljisiyle uğraşamaz koca camia.. 5-7-9 ne teklif varsa bu adam gitmeli..

Bu olayın sonunda marcaoyu kurtaracaz derken Keremi kaybedebiliriz çok üzücü bir durum, çocuğyn moralini toplaması kolay olmaz. Kariyeri boyunca hep marcaodan yediği dayakla hatırlanacak. Belki kulüpten gitme planı bile yapmaya başlar bilemiyorum.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben öyle hatırlamayacağım aksine efendi duruşu sayesinde sorumsuzca bir harekete imza atmadığı için büyük alkışı hakketti. 9 kişi kalsaydık bu maçı verirdik her türlü o yüzden maçın kahramanı keremdir , onun yerinde kim olsa karşılık verirdi marcao çapulcusuna

Ama dediğin gibi bizim ülkede böyle kabadayılıklar sanki çok matahmış gibi prim yapıyor ve bu durumlarda efendi duruşunu bozmayanlara ezilmiş muamelesi yapılıyor

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Cok iyi 3 stopere sahibiz,tadını çıkarın. Alpaslan ve isik da var.gedson,halil,morutan ve sol kanat super olur.iyi yoldayız .cicaldau 1 aydir topa degmedi bi de, pas kaybı yok adamin

kerem başaksehire kinlendigi icin yetistirme bedeli almasın diye alt liglerde oynamayı göze almıs adam marcao olayı tatlıya baglanır bişey olmazsa keremin bizdeki futbolu artık sıfırlanır

Bjk Kaan Ayhan’a teklif yapmış. Taylan’ın yerine de oynardı bence kaçırmamız gerekiyor, BJK çok güçlenmeye başladı.

Aspor maç goruntulerini almış Erman hoca uygulamalı ders veriyor

Sassuoloya, bize Kaan ve 5 milyon verin, ve size bir adet agresif stoper verelim diyelim. Marlonun yerini doldurur. O 5 milyonla bizde bir sag acik alalim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt