Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugünkü maç Gedson'a ne kadar ihtiyacımız olduğunu tekrar gösterdi bence, Taylan gerçekten beklentinin çok üzerinde katkı verdi ama baskı altında çok zorlanabiliyor ve o bölge için nerdeyse 10 numara tekniğine sahip olan Gedson o kadar lüks ve özel ki cidden Gedson'lu 1-2 maçımızın 10 dakikalık kesitini bile izleyince anlaşılıyor. İdeal orta sahamız Gedson-Berkan olmalı bana göre.

Bunuda yapan Marcao idi, nasıl oldu bu hale geldiler enteresan

1629151598095.webp

ultraslan marcao ya yaptırım uygulansın diyorsa ben affedilmelidir diyorum. o şuursuz grup doğru bir şey söyleyemez kanaatindeyim. bide kendilerini nimetten sayıyorlarmış hissiyatı aldım bu acıklamada. eskisi gibi yönetimin içinde olamayacaklarının aciziyeti ve burukluğu içerisindeler belli ki. öyle yanar döner grubun gs lı temsiliyeti söz konusu olamaz. galatasaray ı gerçekten menfaatsiz sevenler temsil eder. sucuk ekmeğe tamah edenler değil.

marcao'yu gram sevmem ama hemen satalım kadro dışı bırakalım demek te yanlış olur kerem de sütten çıkmış akkaşık değil takım arkadaşına sus diyemezsin ikisine de para cezası verilmeli 2 3 maç forma verilmemeli ikisine de

Kadro dışı bırakmak dünyanın en saçma işi olur çıkıp özür dileyecek Ya da satılacak. Para cezası net yemeli. En çok o koyar ona

Benim anlamadigim. Neye göre ceza Yiyecek bu salak simdi. 5-10 deniliyorda kendi adamina kaydi neticede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt