Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet beyler belliki yönetim ilk defa elini çabuk tutup oyuncusunu yollamadan yerine birini getirdi. An itibariyle yonetim Marcao yerine Nelsson'u almış diyebiliriz. Marcao ya hizmetleri sebebiyle tesekkurlerimizi arz ediyoruz.

Bir gunumuz de huzurlu gecsin artik hep bir kaos bir kriz yani bunun sonu da gelmiyor arkadas

Kanat 10 no karisim biri sart oyun akli yok.
Mostafanin durumuna nekadar kizsam da
Bi seyi hoca dogru yapti oda babel oynatmaktansa feghouliyi oynatmak.
Babel falcaodan bile önce gitmeli 0 katki.

Bu sus işaretinin her maç yaşanabilecek bir olay olduğunu düşünüyorum en fazla itiş kakış olur bu tarz bir patlamanın altında yatan başka sebep vardır bir sus işaretiyle olacak şey değil Marcao sus işaretine bu denli tepki verecek olsa geçmişte rakip oyunculara çoktan kafa atar çift dalardı. İyice araştırılması gerekir dediğim gibi televizyondan Kerem haklı ama diğer yönlerinden suçlu Marcao'dan da dinlemek lazım Fatih hocayla muhtemelen iki tarafla sakin şekilde konuşur.
Marcao sinirli bir oyuncu.

Çokça foruma bunları yazdım, Halille ilgili konunun da üstünün kapatıldığını söyledim.

Marcao bunlara hep açık çünkü kafası gidiyor , sorunu ne bilmiyorum ama çokça Marcao için potansiyel üst noktaya geldiğimizi ve bu dakikadan sonra kırılma olmaması için satılması gerektiğini yazmıştım.

Öncesi olduğunu düşünmüyorum dediğim gibi, Kerem'in sahadaki bazı tavırlarından son dönemde hoşnut değilim ama sen kaptan bile değilsin, uyarırsın geçersin. Sonrasında Muslera'ya söylersin gerekirse o konuşur.

Hicmi bir arkadasinla kapismadin

Ne sig insanlarsiniz

Bu olayin iki yonu var

1. Bunlar antremandan bilenmisler birbirlerine kavga onun icin cikti

Bu normal birsey ozaman buyuturseniz utanirsiniz erkek adamiz hicmi kavga etmediniz

2. Marcaonun kankileri tarafindan bi ayartma soz konusu olabilir bu da marcaonun son donemde ki hareketlerini aciklar

Ozaman satilmasi makuldur

Ne istiyorsunuz arkadss 12 milyonluk adami copemi cevirmek

Fbjkliler gibi yangina korukle gidiyorsunuz
ben gitsin demedim çok yanlış bir olay basite alınamaz bunu yazdım hep şiddete hep birlikte karşı durmalıyız. Adam çığırından çıktı zemin bulmazsa bu işleri yapamaz. Bu işler o kadar da kolay değil. Kim olursa olsun bir daha böyle şeyler yapmamalı. Keremde karşılık verse olaylar nereye varacak kimse bilemez. ki şiddeti geçip takımın kulübün gördüğü göreceği zararlardan daha bahsetmiyorum bile. kısa süre içinde 4-5 maçımız var takımın kimyasını neden bozuyorsun. ilk maç.. 2-0 öndesin.. ne derdin var? hadi kafa ile ittin bunlar olur adamı dövüyorsun.

Asıl mevzumuza dönme vakti.
Emre Kılınç acilen Anadolu'nun en ucra köşesine kiralık gönderilmeli.
Talip olursa adana olabilir.
Salın gitsin.
Sinanla kafa kafaya takas teklifi yapın

Fatih Terim: "Transferde 1-7 Eylül arasında önemli işler yapacağımızı düşünüyorum. Oraya kadar da kafamızda bazı şeyler var."

Insanlar takimdan gonderilsin isteyebilir sen ne hakla kisileri fikirleri uzerinden hain/dusman/kahrolsunlar gibi laflarla itham ediyorsun ? Kimi bu olayi sallamaz, kimi normal karsilar, kimi de bu oyuncuyu takimda istemez. Sen akil insan misinda serh koyuyorsun affedersin ?

Marcao terimin oyununda en kilit oyunculardan biri.

4m euro para verdin

yok gitsinmis fesih yapilacakmis defolsunmus bos laflar bunlar

bu mevzudan sonra da kimse almaz, Marcao olayi tatliya baglanir ve kalir

20 gun icinde sol ayakli pasor stopee kime bulacaksin?

Marcao kalmalidir

Sabaha kadar kerem marcao kol kola olduklari bir resim paylasilir sosyal medyada. Relaks olalim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt