Tugay Elser
Büyük Kaptan
- 4 Ağustos 2017
- 27.340
- 15.118
- 1.938
Fatih Terim: "Transferde 1-7 Eylül arasında önemli işler yapacağımızı düşünüyorum. Oraya kadar da kafamızda bazı şeyler var."
Avrupada oynatacagimiz adamlar en gec 02.09 de gelmeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih Terim: "Transferde 1-7 Eylül arasında önemli işler yapacağımızı düşünüyorum. Oraya kadar da kafamızda bazı şeyler var."
Terim'in basın toplantısının bu kısmını yayıncı kuruluş nedense vermedi.Fatih Terim: "Transferde 1-7 Eylül arasında önemli işler yapacağımızı düşünüyorum. Oraya kadar da kafamızda bazı şeyler var."
Marcao terimin oyununda en kilit oyunculardan biri.
4m euro para verdin
yok gitsinmis fesih yapilacakmis defolsunmus bos laflar bunlar
bu mevzudan sonra da kimse almaz, Marcao olayi tatliya baglanir ve kalir
20 gun icinde sol ayakli pasor stopee kime bulacaksin?
Marcao kalmalidir
biz trasnfer sezonunu geç kapatıoruz?Gedson+ halil zaten anca biter. Uefanin yaptigi da sacmalil
Bunu soyle o zaman ? Ne hain falan diyorsun ? Klubun sahibi misin sen insanlari ayristiriyorsun. Bana kalirsa gitmeli. Bu senin gorusub bu da benim. Ben sana hain diyor muyum ?
Ya bunların amacı keremi korumakmış milliyetçilikmiş galan değil. Bi kaos ışığı gördüler hurra gidiyorlar. 10-15 gün kaşırlar bu mevzuyu sonra bakarlar bi şey olmuyor bırakırlar. Burada olay taraftarda biterGörüyorsunuz hep bir ağızdan saldırıyorlar hemen
Foto gelse bile ikna olmazmış
Sen kimsin ki ya sanane
Evet bi abla çıkıverdi bi anda ekrana.. Dedim sonra seyrederim basın toplantısını.. Kanal açık kalsın..Terim'in basın toplantısının bu kısmını yayıncı kuruluş nedense vermedi.
Marcaoyu bu mevzuden sonra ekibimizde istemeyen, Galatasaray dusmani ve hainidir.
Sayısız sebep sayabiliriz.
Kerem yerini kaybetmiştir, defansa dönmemiştir, ben oldum havasına girmiştir hepsine okey diyelim.
O tavrı göstermeye bunlar sebep olamaz, mübah da kılınamaz.
ben marcao illa kadro dışı bırakılsın, ceza verilsin demiyorum. bunlar idari karardır. artısını eksisini kefeye koyarsın, en az zararla atlatacak en dogru kararı vermeye calısırsın. ama bu hareket normalmiş gibi yapamazsın.Sen de abartma durumu yok artık