Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao terimin oyununda en kilit oyunculardan biri.

4m euro para verdin

yok gitsinmis fesih yapilacakmis defolsunmus bos laflar bunlar

bu mevzudan sonra da kimse almaz, Marcao olayi tatliya baglanir ve kalir

20 gun icinde sol ayakli pasor stopee kime bulacaksin?

Marcao kalmalidir

Bunu soyle o zaman ? Ne hain falan diyorsun ? Klubun sahibi misin sen insanlari ayristiriyorsun. Bana kalirsa gitmeli. O senin gorusun bu da benim. Ben sana hain diyor muyum ?

Son düzenleme:
Görüyorsunuz hep bir ağızdan saldırıyorlar hemen
Foto gelse bile ikna olmazmış
Sen kimsin ki ya sanane

Marcao’yu filan tartıştığımızı göre asıl olaya geri dönelim. İmparator transferlerle ilgili bir şey demedi mi.? 1-7 Eylül arası bişeyler demiş. Önemli işler filan olacak demiş yanlış okumadıysam.

marcao ve kerem gelecek 40 haftada da şerefsizleri tokatlayacaklar hayırlısıyla.

Bu sene ki transferler gösteriyor ki doğru yoldayız daha da iyi olacağız 2-3 takviyeyle beraber daha güçlü hale geliriz.

Görüyorsunuz hep bir ağızdan saldırıyorlar hemen
Foto gelse bile ikna olmazmış
Sen kimsin ki ya sanane
Ya bunların amacı keremi korumakmış milliyetçilikmiş galan değil. Bi kaos ışığı gördüler hurra gidiyorlar. 10-15 gün kaşırlar bu mevzuyu sonra bakarlar bi şey olmuyor bırakırlar. Burada olay taraftarda biter

Ben bir Galatasaray topcusunun genç bir futbolcuya bu denli ölümüne saldırdığına ilk defa şahit oldum.

Başka kulüpte olsa bile içi gider insanın, Melo filan ne alaka ya 70 milyonun önünde Melo'nun bir olayı var oda sabri ile girdiği diyalog. Orda da işi uzatmadan ordan uzaklasıyo.
Marcao'nun anasına küfür mü edilmiş, Galatasaray forması bu kadar ucuzmu, herif kart göreceğini bile bile gitti vurdu. Benim tuttuğum kulübe saygısı olmayan böyle gamsız bir herifi ben affedemem kusura bakmasınlar.

Bu adam bir daha bu formayı giyerse Galatasaray değeri filan kalmaz gözümde

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zaten diye diye eylül de geldi
Bekleyelim bakalım şurada 2 hafta kaldı ayın 1'ine

1629153072232.webp

Sayısız sebep sayabiliriz.

Kerem yerini kaybetmiştir, defansa dönmemiştir, ben oldum havasına girmiştir hepsine okey diyelim.

O tavrı göstermeye bunlar sebep olamaz, mübah da kılınamaz.

Ne yazık ki öyle bir durum ki her şekilde Galatasaray zararlı çıkıyor. En az hasarla atlatılmalı bu olay. Uhulet ve suhuletle çözülmeli diyecem de arkadaş uhuleti kalmadı, kameralar önünde kafa atmış herif.. yine de sakin kalınmalı, Galatasaray zarar görmeden halledilmeli

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sen de abartma durumu yok artık
ben marcao illa kadro dışı bırakılsın, ceza verilsin demiyorum. bunlar idari karardır. artısını eksisini kefeye koyarsın, en az zararla atlatacak en dogru kararı vermeye calısırsın. ama bu hareket normalmiş gibi yapamazsın.

şartlar gereği belki cok ağır ceza veremezsin ama veremiyorsun diye vicdanını rahatlatmak icin bu hareketi bişey yok bunda diye gecistiremezsin önce kendine karşı durust olmak lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt