Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nzonziyi donk soyunma odasında dövdü diyolardı . aynı şekilde melo ve rieara kavgası olmuştu. marcao hocanın dedigi gibi devamlı gülen bi herif kötü niyetli asla değil. empati kuruyorum kendinden 3 yaş kücük biri sus işareti yaparsa sana 2 3 kere belki detayıda vardır.gözü dönmüş olabilir yaptıgı saha içinde kesinlikle yapılmaması gereken bi haraket ama sıcagı sıcagına alıncak karar değil. barışırlar . özürünü diler. umarım

bir şey yapmadı ki

penaltıya giden pası verdi ama o pası oraya atmamıştı. onun haricinde de herhangi bir olayı olmadı

net karar için 4-5 maç daha bekleyelim bakalım.
Benim gördüğüm kafayı kaldırıp direk topu uzak mesafe şiddetiyle diagneye göndermesiydi. Yakın mesafedeki adama o kadar sert top atmazdı zaten ortadaki oyuncu fark edip direk bıraktı.

nzonziyi donk soyunma odasında dövdü diyolardı . aynı şekilde melo ve rieara kavgası olmuştu. marcao hocanın dedigi gibi devamlı gülen bi herif kötü niyetli asla değil. empati kuruyorum kendinden 3 yaş kücük biri sus işareti yaparsa sana 2 3 kere belki detayıda vardır.gözü dönmüş olabilir yaptıgı saha içinde kesinlikle yapılmaması gereken bi haraket ama sıcagı sıcagına alıncak karar değil. barışırlar . özürünü diler. umarım
ki marcao'nun fevriliği ve ergenliğine 2 sezondur yorula yorula sövüyoruz umarım aklı selimleşir

Benim gördüğüm kafayı kaldırıp direk topu uzak mesafe şiddetiyle diagneye göndermesiydi. Yakın mesafedeki adama o kadar sert top atmazdı zaten ortadaki oyuncu fark edip direk bıraktı.
bana kerem'e atmaya çalıştı ama beceremedi gibi geliyor.

ama belki gerçekten de orayı düşünmüştür. olabilir.

bana kerem'e atmaya çalıştı ama beceremedi gibi geliyor.

ama belki gerçekten de orayı düşünmüştür. olabilir.
Bu adam topukla filan 3-4 kişi arasından asist yapan biri bence orayı rahat görmüştür zaten bu yüzden alındı orada bir Belhanda olsa topu çeker atağı bitirirdi ya da merkeze verip topu kaptırırdı

Futbola dönecek olursak. İlk 30 dk Taylan’ın hatalarını Avrupa maçını geçtim derbide veya Karagümrük’e Adana’ya karşı falan yapsak tahminen 4-5’lik olmuştuk. Taylan’ı yeterli bulanlar gerçekten duygusal düşünüyor. Daha önce bu gözler kimleri izledi nasıl bu kadar vasata alışıyorsunuz.

Feghouli balonu kaldi yine takimda. Son iki sezonda bir bok oynamadi. 4m euro maas, gecen sezon ligde 2 gol.

Futbola dönecek olursak. İlk 30 dk Taylan’ın hatalarını Avrupa maçını geçtim derbide veya Karagümrük’e Adana’ya karşı falan yapsak tahminen 4-5’lik olmuştuk. Taylan’ı yeterli bulanlar gerçekten duygusal düşünüyor. Daha önce bu gözler kimleri izledi nasıl bu kadar vasata alışıyorsunuz.
o dakikalarda seriyi ara oldum renktaş ama ben anlamıyorm takım 1 gol attıktan snra oyunu daha dikine ve özgüvenli oluo ondan önce daha statik ve çekimser oluyo sanırım güven ve sıcacıklık sorunları vaar

sankhare ve daha sonra giren traore gibi adamlar orta sahamızı çok zorladı.

berkan ve taylan'a yardım edecek üçüncü isme ihtiyacımız var. gedson çok kritik.

top sürmeyi bilen bir adam da gelmeli mutlaka. sağ kanada değil sol kanada ihtiyacımız var

sağda kerem oynamalı.

Giresunun bu denli agresif başlayacağını tahmin eden var mı ben şahsen defans yapıp kontra ararlar diye düşünüyordum adamlar ilk 20 dk'da tüm güçleriyle saldırdılar sanki skor alıp kapanmaya çalışacakları zaten son 30 dk filan 10-10'da enerjileri kalmamıştı koşacak halleri yoktu.

geçen sene denizli maçında ve son maçta malata'ya karşı da çok kötü oynamıştı.

biraz baskı yediğinde dağılıyor.

o dakikalarda seriyi ara oldum renktaş ama ben anlamıyorm takım 1 gol attıktan snra oyunu daha dikine ve özgüvenli oluo ondan önce daha statik ve çekimser oluyo sanırım güven ve sıcacıklık sorunları vaar
Taylan’ın ayak ve düşünme süresi arasındaki koordinasyon 5 saniye falan sürüyor. Yetersiz maalesef. Rotasyonun üstüne çıkamaz. Selçuk da bu topu oynuyordu son 3 senesinde. Şu an tamamen duygusal yaklaşıyor herkes oyununa. Daha ligin ilk 30 dakikasında sezonun geleceğini belli etti. Hoca inşallah “evlat” diyip düzeltmeye çalışmaz.

Ozornwafor ve Jesse'yi Anadolu kulüplerine satalım ikisine de 2 sene içinde 500 bin euro veya 1 m euro geri satın alma opsiyonu koyalım performanslarına göre tekrar geri alırız. 1 m euro yaparsak adamlar her maç oynatır hem onlar hem biz kazanırız.

geçen sene denizli maçında ve son maçta malata'ya karşı da çok kötü oynamıştı.

biraz baskı yediğinde dağılıyor.
Şampiyonluğun gittiği golü yedirdi Denizli maçında. Orta sahasızlıktan herkesin gözüne güzel geliyordu performansı ama geçen seneki leş ligde yarım sezon idare etti. Bu sene aynı kumarı göz göre göre oynamak büyük risk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt