- 3 Aralık 2008
- 1.814
- 940
- 1.853
Konu hakkında tüm futbolcuların da görüşü alınıp, takıma en zarar verilecek şekilde çözüme kavuşturulacaktır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Insallah dedigimi yaparlar''teknik heyet, kapsamlı bir rapor hazırlıyor. bizlere iletecekler. bizler yargıç değiliz ama idari bir ceza söz konusu. kamuoyu müsterih olsun ki bir ceza yaptırımı olacaktır. sanıyorum bir kaç saat içinde rapor bize ulaşır. %99 bugün bir karar çıkacaktır.''
köksal ünlü
Ust duzey olmayacaksa kimse gelmesin takima seviye atlatmayacaksa gerek yokAnlamadim. Takim kisir diye gedson kalsin ama 6 numara gelsin diyorsun. Bu gelecek olan 6numara melonun ilk sezon katkisini verecek herhalde??
engini harcadınız yedirmeyiz marcao yu![]()
oyuncu niye gitmek istesin bu yaşında oralara?
hiç zannetmiyorum bunun oralara gitmek isteyeceğiniKafasi sorunlu diye belki avrupadan isteyen olmaz. Belki iyi maasi gördügü an gitmeyi kabul eder. Amin Younes, Pereiralar bu dönem oraya gidiyor. Adamlar iyi para yaymaya baslamis yine
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Anlatamazsın reis..çoğu taraftara göre kadromuz süper.Oyuncular muhteşem..İşte senelerdir başımızdaki çapsızlarda böyle düşündüğü için her sene revizyon yapıyoruz.Üç maç daha geçsin berkan la taylanı asmaya başlarlar iki tane dümdüz safi koşan oyuncu taylan ara sıra ara pası atıyor berkanda oda yok sırtı dönük oyun yok pas kalitesi yanına yöresine hucum anlamında ikiside komple bir sıfır cicaldau toparlayıp sorumluluk almazsa puan kayıpları başladığında ne berkan kalır nede taylan kısır bir takım kurmuşuz emeği geçenlere tebrikler sırf koşuyor diye berkan iyimi oynamış üçe bir pozisyonda topu sola geçiremedi nefesi tükendi kontrolsüz her yere koşmak ne zamandan beri iyi futbol oldu
Mustafa sarp ta iyi oyuncuydu ozaman Tolga Cigercide onlarda safi koşuyordu berkan hücumda kendini ispatlayacak hareketler yapmadığı sürece Galatasaray takımında iş yapamaz kendini geliştirir eyvallah ama iki maçtır oynadığı top yedekten öteye geçemez beklere lafım sözüm yok maşallahları var bu kısır orta sahaya birde gedsonu soktukmu tamamdır artık yana geriye stoperlere musleraya topu verir dururuz.
Dandik trabzon beratın önünde hamsik bakasetas oynuyor iki hucumcu önlerinde üç hucumcu daha türkiyede kadro böyle kurulur başarılı olan kadrolara bakın rodriguez gomis onyekuru gibi iyi hücümcular vardı
2 sene ligi domine eden bjk kadrosunda talisca babel aboubakar sosa q7 gibi full hucumcu adamlar vardır atibanın yanında bile oğuzhan oynuyordu Türkiye liginde savunan değil atan oynar
3 tane nokta adam almazsak ilk 3 hayal olur çok iyi bir 6 numara çok iyi bir oyun kuran skor yapan kanat birde hızlı süratli onyekuru tarzı kanat bu üç oyuncu gelmezse bu sene hüsran olur
geliştirecek bir potansiyeli de yok zaten bu topçunun. 1 2 maçına denk geldim rezalet ötesi bir ayağı, çalışmayan da kafası var. bu çocuk olursa gs adına en şaşırdığım oyuncuların başına yazarım net.Sikinti olan Denizli bu sene kümeye oynuyor pek gelistiremez kendini.
Baskan gitti, para yok, keske bizimki Galatasaray‘dan 2-3‘de genc oyuncu aldirabildirseydi.
kesinlikle bu bir ihtimal. öyle asıp kesme ile topluluklar yönetilmez. hele ki öz kaynakların -2-3 milyar tl ise. en az zararla hatta mümkünse bu olayı takımdaki bağları kuvvetlendirecek şekilde kullanıp, çözüme ulaştırmak.Konu hakkında tüm futbolcuların da görüşü alınıp, takıma en zarar verilecek şekilde çözüme kavuşturulacaktır.
geliştirecek bir potansiyeli de yok zaten bu topçunun. 1 2 maçına denk geldim rezalet ötesi bir ayağı, çalışmayan da kafası var. bu çocuk olursa gs adına en şaşırdığım oyuncuların başına yazarım net.
Yani üç tane aynı tip adam mı aldık diyorsun.İşte transfer dönemlerinin bir sıkıntısıda bu.Nzonzi,seri, ve leminada olduğu gibi sanırım. Ama biz göz göre göre hata yapmayı çok seviyoruz.Gedson'u da alırsak 3 tane 8 numaramız olacak Gedson, Cicaldau, Berkan. Bu üçü bir arada oynamaya müsait değil bence kısır bir orta saha olur. Dün ki oyunundan bağımsız olarak söylüyorum takımda 6 numara yok, 10 numara yok Cicaldau'yu neden aldık biz?
Luyindama rahat da değil lakayıt da değil.
Kenarda her hareketine söven bir hoca, yanında tekniğiyle alay edip duran arkadaşları var, MT'de çapraz bağ kopardı adama ağrı kesici verdiler, bunun travma etkisini düşünemiyorum bile.
Yeter yav rahat ve lakayıtmış özgüveni dip yaptı adamın, sürekli baskı altında oynuyor. 100 kere hata yapsa devamı gol olmadı diye övülen Marcaodur lakayıt birisi varsa.