Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünya basınında Marcao sayesinde yer bulduk.

Aferim şopar.

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
olay özür dilenir şu olur bu olur kapanır deniyor işte olayı basit olmadığı bu durumlardan belli olur.galatasaray bi spor klübüdür üniversitesi kültürü ile tanınan bi klüp bazı konular maddiyatı kenara iter.konu galatasaray galatasarayı lekeyelen büyük saçmalıklara taviz verilmemeli.bizide temsil ediyor oyuncular yarın bi yerde gs liyim dediğinde barbar oyuncuya sahip çıkan takımın taraftarısın diye tepki bile alınır.

dünkü olayın gerçekten affedilir bi yanı olmaz.çınar bi klübün oyuncusu bu klübü kötü gösterme hakkına sahip olamaz ,eğer sahipse ve klüp buna razı gelirse o klübün dünyada saygınlığı darbe yer.bizim değerlerimize gs nin adının zedelenmesine sebep kim olursa olsun yol almalı.

Maçın tekrarını dikkatli bir şekilde izlemeye başladım. Dakika 4:41 de ilk el kol hareketleri başlıyor Marcao ve Kerem arasında,ilerleyen dakikalarda benzer gelişmeler olmuşsa paylaşacağım.
3 kere falan var benim gördüğüm. Kerem ısrarla sallamıyor.

Videoyu atar mısın nereden bakıyorsun?

ilk salladığı yumruk var ya aslında o eline bi hamle o yumruğu sallamasa bu kadar büyümezdi zaten olay. aptal adam işte ne yapacaksın düşüncesizce davrandı, nabız 160-170 olunca bu brezil ve afrikalılarda beyne kan gitmiyor sanırım
Belliki mental bir sıkıntısı var. Ailevi falanda bir problem olabilir. Aslında düzenli olarak psikolog grubunun futbolcuları kontrol etmesi lazım. Bu adamlar fakirlikten bir anda zengin olup parayla şaşıran insanlar. Psikolojik buhrana girmiştir yoksa böyle saldırmasının bir manası yok bizde iş yerinde kızıyoruz çıldırıyoruzda kimseye bu şekilde saldırmıyoruz.

Bu marcao yüzünden bize gelmek isteyen topçuda gelmeyebilir. Ya benide döverse falan der
Ne alakası var şimdi. Oyuncu onu mu düşünür takımların antreman da ne kavgalar oluyordur. Tüm oyuncularda bunun bilincindedir. 2014 de premier ligde newcastle de yumrukla kavga oldu sonra ben gitmem mi dedi futbolcular mesela

Neyse bu olayı bir an önce geride bırakıp hemen kendi işimize dönmemiz gerekecek. Yoksa bu olay bu sezon sonuna kadar dillendirilir.

Bunu paylaşıyorum ve bu adamın forumda yasaklanmasını istiyorum. Müracaat nereye yapılıyor.

Böyle bir muhabir olamaz ya. Git TJK'ye geç arkadaş. Yeni yönetim geldikten sonra hep bir tatava

Savaş Çorlu; Boey pozisyonu penaltı değil. Net olarak müdahale dışarıda yapılmış..

marcao'nun hal ve tavırlarına baglı bence bundan sonrakı surec;artıslık yaparsa suresız kadro dısı kalır;samımı sekılde ozur dılerse konu tatlıya baglanır;tff mal bulmus magrıbı gıbı atlıcak sımdı olayın ustune kamuoyununda destegını aldı en ust cezayı verır sevıne sevıne!! ıtıraz vs ceza 5-6 maca ıner kulupte en ust sevıyeden para cezası verır gerısı marcaonun pısmanlık sevıyesıne kalmıs artık!!!bız napıcaz bundan sonra o onemlı;pvA yı denermı acaba hoca sol stoperde🤔bunu dusunuyorum ben artık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt