Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karar aciklansa da Forumca güzel bir nokta koysak ne güzel olur aslinda degil mi? Bu sefer karar konusunda konuyu sezon sonuna kadar konusacaklar olacak.

Lütfen Yönetim ve Teknik ekibin kararini bekleyin.

hakikaten bizim ilgi gösterdiğimiz tüm oyunculara salça oldu iki mal klüp :D bu kadarda aciz duruma düşürmez bi klüp kendini ,vallahi gülünecek haldeler

Bizim milletimiz duygusal Mağdurun yanında yer alır hemen. Mağdur olması demek suçu hiç yok anlamına gelmemeli. Benimde en irrite olduğun olaydır sus işareti. Marcao koşarak geliyor delirmiş Kerem hala sus işareti yapmaya devam ediyor. Futbolda sus işaretini rakip türübüne yaparsın kendi oyuncuna değil. Kerem de az değil. Ben Marcao nun yerinde olsam 2 maç oynadı şımardı bana sus yapıyor derdim kızardım ama tepkimi içerde gösterirdim, o parmağı ağzına sokardım ama soyunma odasında. Marcao nun yaptığı ise çok iğrenç bir görüntü. sen kimsin abi tüm türkiyeni,n önüne GS oyuncusuna saldırıyorsun. Tüm keyfimi kaçırdı bu olay.
Keremin sag taraftaki oynuna Bak birde solda. Herseyin özetidir. Maestro bey topu ayagindan cikarana Kadar aksam oluyor.
Örnegin st johnny Maci. Luyi iki keren dikine pas atti biri kerem gol digeri kerem assist feg gol.

Asıl sen git fm oyna böyle olaylar yüzünden 30-40 milyonluk adamların üstü çiziliyor Marcao'ya 20 diosun. Kim böyle bir adama bu parayı verir büyük takımlar transfer yaparken sadece yeteneğe değil karaktere de bakıyorlar. Bırak 20'yi bu saatten sonra 5-6'ya bile satamazsın anca fm de satarsın o dediğin paralara. Hayal dünyasından çıksanız iyi olur Marcao bu yaptığıyla cv'sini mahvetti kimse böyle bir adamı istemez.

Bir de kim olsa Kerem'i dövermiş o zaman sahada her istediği olmayan takım arkadaşını dövsün. Sus işareti yapmadan bile çocuğun üstüne ayı gibi gidiyordu. Senden küçük ya da tecrübesiz diye insanları böyle ezemezsin. Hele takım arkadaşınsa güzelce söylersin anlatırsın.

Defolur gider inşallah. Böyle adamın takımda yeri yok.
Aynen kardeşim haklısın Ramos gibi LIorıs gibi adamlar zaten şuan emekliler di mi

Marcao'ya 20 milyonu kim mi verir daha geçen sene 12-13 teklif geldi gözünü seveyim bu adam bulunmaz Hint kumaşı asla değil ama sol ayaklı olup bu derece oyuna iyi top sokan defastan iyi oyun kuran stoper bulmak kolay değil. Ki bi ara milli takıma gitme ihtimali konuşuluyordu.
Aynı zaman da Marcao'nun önünde ora sahada Taylanın yanında Kılınç Belhanda oynarken performansı nasıl dı Gedson gelince nasıl oldu birde böyle bak istersen.
Defans yapmak takım oyunu tamamen sen yürüyen oyuncularla oynarsa isterse Prekazi gelsin yine birşey yapamazsın
İtalya'da İspanya'da ingiltere'de çoğu orta seviye takımda oynar bu adam. Ne adamlara neler neler veriyorlar şimdi böyle bir stoper bulmuşlar 20 vermicek mi komikleşme istersen.

Seneye 4 Türk kuralı da gelecek. Kaan Ayhan alınsa çok avantaj sağlanabilirdi. İnşallah 2 senedir istediğimiz adamı böyle rahatlıkla bırakmayız.
Bjk nin akıllı hamlesi bizim Nelsson a imza attırdıktan sonra defansa para harcamayacağımızı bildiklerinden asılmaları oldu.

Transfer konuşalım derken rezil marcaoyu konuşuyoruz.
Şahsi düşüncem taraftar içeride oynadığımız maçlarda Marcaoyu ıslıklar
Çünkü affedilmeyecek hareket yaptı
iyi bir defans ancak bu hata siler bence

Keremin sag taraftaki oynuna Bak birde solda. Herseyin özetidir. Maestro bey topu ayagindan cikarana Kadar aksam oluyor.
Örnegin st johnny Maci. Luyi iki keren dikine pas atti biri kerem gol digeri kerem assist feg gol.
Dostum olay futbolun taktiği ya da yeterliliği değil. Bir çok maçta birbirine kızan bağıran tepki gösteren oyuncu görmüşüzdür. Tepki alan oyuncular genelde muhatap olmaz arkasını döner oyuna koşar. Dönüpte sus işareti yapmak zaten adrenalini üst seviyede olan oyucuyu dahada tahrik etmektir. Ben olayı tasvip etmiyorum ama olayın psikolojisi bu.
Marcao Ardaya saldırabilirmiydi ya da Arda kereme bağırsa uyarsa kerem Arda ya sus işareti yapabilir miydi. Olayları her zaman iki taraflı değerlendirmek gerekir.

ne keremi ezdirelim ne de Marcao yu harcatalım.

Transfer konuşalım derken rezil marcaoyu konuşuyoruz.
Şahsi düşüncem taraftar içeride oynadığımız maçlarda Marcaoyu ıslıklar
Çünkü affedilmeyecek hareket yaptı
iyi bir defans ancak bu hata siler bence
İkisi kamera karşısına geçer Marcao özür diler ve ikisi barışırsa sorun falan kalmaz unutulur 2 haftaya. Önümüzde bir sürü maç var bir an önce çözülmesi lazım şu durumun en az hasarla.

Sassuolonun tek sol ayakli stoperi var. Kaan + para versinler ve Marcaou onlara verelim. O gelen parayi Halile harcayalim ve yabanci sinirina orta parmak göstermis olalim.

Nur Cebi devre arasi Nihatin yanina aglayarak gider, ve abi yabanci sinirini lütfen degistir diye yavlarir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt