Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer konuşalım derken rezil marcaoyu konuşuyoruz.
Şahsi düşüncem taraftar içeride oynadığımız maçlarda Marcaoyu ıslıklar
Çünkü affedilmeyecek hareket yaptı
iyi bir defans ancak bu hata siler bence
Isliklamaya gerek Yok ozaman meloda isliklanirdi. Özür dilemesi ve ceza yemesi lazim para Filan.

1629197646596.webp

Galatasaray'la ilişkisi daha kesilmedi mi o herifin. Derhal satılmalı. Kötü oynadığı maçlarda oluşan tepki ve ıslığı şimdiden görebiliyorum artık olmaz. Bazı değerler çok daha önemlidir.

Dün maçtan sonra da yazdım;Kerem dün sahanın en kötüsüydü, maç boyunca top kaybı yaparak oyuncuları oyunundan düşürdü.Oyunu geriden kuran ve yöneten Marcao'da bu duruma oyun ilerledikçe iyice ayar oldu ve gerildi,Kerem'de üstüne sus pus işareti yapınca kayışı kopardı adam.Sahada lider oyuncu olmayınca bazen oluyor böyle durumlar, Arda olsa mesala fırçalar geçerdi,dövmezdi, Marcao'da sorumluluk alıp üzerine yürümezdi.
İkinci bir konu Marcao Halil'i de dövdü vs.E aynı Halil hem de Milli Takım kampında Enes Ünal ile kavga etti.Ne yapalım, almayalım mı şimdi? Özellikle böyle gençler takıma ve takım oyununa uyum sağlama konusunda havalara girince böyle durum yaşanabilir.
Üçüncü konu artık değeri düşer, Avrupa'ya transfer yapamaz vs.Melo'da Riera'yı dövdü,İnter'e gitti.Böyle çok örnek verilir.Hatta daha ileri gidersek taciz-tecavüz suçundan yargılanan futbolcular bile bakın nerelerde oynamış, oynuyor.Performans önceliklidir o yüzden.
Son olarak Marcao'yu satın zaten yeri dolar.Dolar ama bu oyuncu grubu ve bu paralara dolmaz.Nilson bile sağ stoperde oyunuyor, oyun kurucu Brezilyalı bir sol stoper alacak para ve zaman yok.Geçen sene zaten Marcao'nun olmadığı maçları söyleyeyim de durum biraz daha somutlaşsın.Konya 4-3 GS,Hatay 3:0GS...
Sonuç olarak eğer başka bir neden yoksa (transfer nedeniyle sabotaj vs.) cezasını ver, özrünü dilet, takıma-teknik heyete de ültimatom ver disiplinsizlik konusunda ve oyna devam.
Marcao zaten iyi bir oyuncu kalmasini istemeniz de dogal ama keremin kotu performans gostermesi olayin normal olduğu anlamina gelmiyor size gore kalmasini istediğiniz oyuncuyu yanlis verilerle savunmussunuz omer bayram emre akbaba arda turan her mac kotu biz bu oyuncularin bizde kalmamasi gerektigini dusunuyoruz ama dövün demiyoruz ama keremi biraz da dusunseniz olay affedildiginde bu cocukta her daim bu korku olsun o zaman kötu oynuyorum diye dayak yiyecem dogru birşey mi?

Sassuolonun tek sol ayakli stoperi var. Kaan + para versinler ve Marcaou onlara verelim. O gelen parayi Halile harcayalim ve yabanci sinirina orta parmak göstermis olalim.

Nur Cebi devre arasi Nihatin yanina aglayarak gider, ve abi yabanci sinirini lütfen degistir diye yavlarir.
Kötü bi fikir degil ama sassuolo ihtiyaci olmadan böyle sorunu olan birini alirimi.

Dostum olay futbolun taktiği ya da yeterliliği değil. Bir çok maçta birbirine kızan bağıran tepki gösteren oyuncu görmüşüzdür. Tepki alan oyuncular genelde muhatap olmaz arkasını döner oyuna koşar. Dönüpte sus işareti yapmak zaten adrenalini üst seviyede olan oyucuyu dahada tahrik etmektir. Ben olayı tasvip etmiyorum ama olayın psikolojisi bu.
Marcao Ardaya saldırabilirmiydi ya da Arda kereme bağırsa uyarsa kerem Arda ya sus işareti yapabilir miydi. Olayları her zaman iki taraflı değerlendirmek gerekir.

ne keremi ezdirelim ne de Marcao yu harcatalım.
Tamam harcatmayalım ancak maç rahat bir şekilde gidiyor hatta farka gidecek , bütün takımın emeğini hiçe sayarak bu yanlışı yapıyor
Maç berabere bitseydi bu tepkilerin en az on katı olurdu marcaoya
Bence sağlam bir ceza verilmeli
Gidersin hocana söylersin Kerem böyle oynuyor diye

Marcao’ya 7-8 milyonluk teklif varsa satilmali. Ozur dilemek, para cezasi, kadro disi falan gecelim bu isleri. Sus isaretini gectim sana el kol hareketi yapsa bile milyonlarin izledigi bir macta gidip kafa ve yumruk atamazsin. Avrupa’da transfer donemi 2 hafta sonra bitiyor, umarim transfer donemi bittikten sonra takimda olmaz.

Bir çok kişi sus işaretine takılmış o da önemli olayın sebebi gibi görünüyor ama ayrıldıklarında Keremin kenara, bakın neler yapıyor görün gibisinden yaptığı hareketler yanlıştı.O hareketten sonra Marcao dahada sinirlendirdi tutmasalar olay çok farklı noktalara giderdi. Olayın şokuyla o an içinde bulunduğu durumun yaşadıklarının şokuyla bu yanşış hareketi yaptığını düşünüyorum.

Marcao gitmek isteseydi kontratı uzatmazdı bu ihtimalin olduğunu sanmıyorum, Maç içindeki adrenalin ve sinirle yapılmış bir hareket buna çok büyük anlamlar yüklemeye gerek yok. Keza Kerem'le bir sorunu olduğunu da sanmıyorum tamamen maç içinde gelişen bir olay gibi geliyor.

Dostum olay futbolun taktiği ya da yeterliliği değil. Bir çok maçta birbirine kızan bağıran tepki gösteren oyuncu görmüşüzdür. Tepki alan oyuncular genelde muhatap olmaz arkasını döner oyuna koşar. Dönüpte sus işareti yapmak zaten adrenalini üst seviyede olan oyucuyu dahada tahrik etmektir. Ben olayı tasvip etmiyorum ama olayın psikolojisi bu.
Marcao Ardaya saldırabilirmiydi ya da Arda kereme bağırsa uyarsa kerem Arda ya sus işareti yapabilir miydi. Olayları her zaman iki taraflı değerlendirmek gerekir.

ne keremi ezdirelim ne de Marcao yu harcatalım.
Böyle seyler futbolda var oda sus pus hareketi edebilir. ama 50 metre kosupta kendi oyuncusuna Kafa atan oyuncu sorgulanmali. Orasi Hali sahi Maci degil. Bi derdi varsa soyunma odasinda haledebilir.

Aleyhimize durumlarda, gönderme yapma adına tetikte bekleyen şikecilere fırsat vermesin Allah. 2011'de bunların yerine biz o pisliğe bulaşmış olsak en dipte mücadeleye başlar, toplum nezdinde ise kara çalının alası her fırsatta yüzümüze vurulurdu.

Sağ kanata alınacak isim mümkünse Fransa Ligi'nden olmalı bizim lige en uygun lig orası bakın 20 yaşındaki Boey bile nasıl üstün geliyor. Ki bunu sadece bizim ligde değil Avrupa maçında daha fizikli rakiplere karşıda yaptı.
Fransa Ligi böyle yetenkelerle dolu inşallah ordan bir hamle gelir şöyle kavruk sol ayaklı hızlı hadi bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt