Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao konusunda benim sinirim geçti. Üstünü çizmeye falan gerek yok ceza alacak zaten. İyi bir rakam gelirse satılabilir. Satılmazsa da adamı hiç edip kuş sevindirmeye gerek yok. Terim'i ne kadar eleştirsemde bu gibi durumlara pabuç bırakmaz işi çözecektir. Biz sakin kalalım galeyana mahal vermeyelim.

Cikmayacak tabi idmana yaptiginin bir cezasi olacak

Bir sure kadro disi kendini toparlasin,para cezasi yani zamli sözlesmesi bu sezon gecersiz olsun ve tff den 5-10 Mac ceza yiyecek zaten yeterli olacak bu

Fesih edilmez bu yapılırsa oyuncunu kaybedersin oyuncunu degersizlestirirsin medyanin yonlendirmesine gelmis olursun degerini bulunca satarsin

Marcao konusunda benim sinirim geçti. Üstünü çizmeye falan gerek yok ceza alacak zaten. İyi bir rakam gelirse satılabilir. Satılmazsa da adamı hiç edip kuş sevindirmeye gerek yok. Terim'i ne kadar eleştirsemde bu gibi durumlara pabuç bırakmaz işi çözecektir. Biz sakin kalalım galeyana mahal vermeyelim.
Papuc birakacak olsa rierati patates eden melo giderdi medya olayi büyütmenin pesinde benim sinirim gecmedi buyuk bir ceza verilmesi gerekiyor bu olayin hem psikolojik hem sportif hemde maddi kaybi var ama oyunculara deger kaybettirilerek değil oyuncunun cezası ni verirsin tum herkes den ozur diletirsin kabul ederse etmezse 6 7 milyona satarsin

Fesh ettikten sonra oyuncunun degerinin bi onemi kalmiyor ki
Kelimeye takilmamak lazim renkdas asil anlatmak istedigim oyuncunu değersizlestirmeden cezasini verip medyanin gazina gelmemek sportif maddi manevi kaybi bu yaptiginin cezası verilip ozur diletirsin kapatirsin olmuyorsa 6 7 milyon gibi rakama satarsin

bizim as oyuncular maçın ertesi günü idmana çıkıyor mu ki marcao çıkmasın.

Zidane bile kariyer finalini kafa atarak yaptı. Gençler belki bilmez, Cantona'nın tribündeki taraftara uçan tekme atmışlığı vardır.Kendi takım arkadaşı işiyse bu farkı yaratan, takım olunamamış demekki.Marcao bu kadar kolay harcanmamalı. Haksız tahrik şartları varsa bu göz ardı edilmemeli. Floryada gariplik olduğu belli. Oyuncuların hali ve tavırları değişik.Mutsuzluk, gerginlik var. yüzlerinden okunuyor. Takımdaşlık neredeyse 0. Pozisyonlara itiraz yok, gol sevinçlerinde bütünlük göremiyorum. Marcao evet hatalı. Ama içeriyi bilmeden de bu denli asmak kesmek doğru gelmiyor bana. Kerem sanki 17 lik topçu Marcao 30 luk abi gibi bir yüklenme var. Kerem'in ben oldum havalarını da görüyoruz.

Hocanın da Kerem'e sarılarak verdiği fotoğraf ne kadar doğru bilemiyorum. Umarım sürecin devamı iyi ve adil yönetilir.

Sonuç olarak olmasını beklediğim, En ağır maddi disiplin yaptırımları uygulanır, kendini de toplamlarına yardım edilir yola devam edilir. Kerem'in yerli olması da ekstra bi refleks oluşturmuş gibi.Milli forma ile fotoğrafının üstüne yorumlar yapılarak paylaşımlar vs. Kerem de haddini bilecek Marcao da.

Yaşanan tatsızlık, ölü toprağı gibi çöktü üzerimize, Gedson dopingi gelsin artık.

Son düzenleme:
Volkan Demirel yerde yatan Lincoln’e acimasizca tekme atmak isterken acaba kendisini ilk ucakla nereye gönderdiler

Benim bildiğim TFF kereme 3 maç ceza verir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

bu olayı buyutmek kuşlara yarar. Td ve yonetim gereğini yapar. Avrupada zaten cezalı marcao ligde de 4-5 maç yer zaten ozur fılan unutulur gider marcao da onemli topçumuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt