Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem anı bacı sövmediyse, maç ortasında üstünde galatasaray forması varken, kendi takım arkadaşına o şekilde davranan birinin bu takımda yeri olmamalı.
Ahlak klübümüyüz yoksa futbol klübümü, olur böyle seyler. Kerem dün geldi bugün arda abisi gibi baslafi el kol hareketlerine. Yaptigi yanlis ama iyiki yapti genclerde biraz havalanmayi biraksin hirsli azimli olsun. Meloda Rierayi dövdü hemde fena bi sekilde. Bence tek hatasi mac esnasinda olmasi.

Ya arkadaşlar Akbaba yapsa kovun gitsin derdiniz

Etik konuyu isme göre değerlendirmeyin.

Maddi yönden tek taraflı feshetmeyiz zaten bunu yaparsak tüm maaşını vermek lazım.

Süresiz kadro dışı + tekliflere bakılmalı. En mantıklısı bu.

Öyle 10 maç falan oynamazsa bu işin zaten geri dönüşü olmaz.
Hayır benim anlamadığım konu şu? Süresiz kadro dışı bırakıp satışa koymak değerinin yarısına bile satamamak anlamına gelir, ne kadar düşük bonservis demek oyuncuya o kadar yüksek maaş vermek demektir. Asıl soru mu soruyorum? Galatasaray’a ceza verip oyuncuyu ödüllendirmek niye? Hayır ekliyorum tecavüzcü katillerin top oynadığı ligde 2 yumruk attı diye oyuncuyu göndermek. Gerçekten çok romantiksiniz. 15milyon Euro 150milyon yapar. Gereksiz romantiklik yapmayın artık

Hollanda Belçika yunan liginden adı sani duyulmamış gelip ligin altını üstüne getirecek 1m euroluk yada beleş transfer istiyorum.

ne gibi bir faydası olacak? marcao kim de ona el kol yapamayacaksın? el kol yaparsanız marcao 50 metre depar atıp sizi dövmeye mi gelir denecek gençlere?
El kol hareketibi kenara birakacak, Melo Rierayi dövdügünde adam futbol oynamaya basladi o güne kadar tirtdi. Dövmesine karsiyim o kadar mesafedende kosmasini yanlis buluyorum ama kerem dün cikdi bugün sus isareti el kol biraz hizli olmadimi ne basardi bu cocuk daha. Potansiyeli var ama potansiyelini sahaya yansitmasi gerek. Ben zaten 8-10 milyon üzeri teklif gelmesi halinde marcaonun gitmesi taraftariyim

sokup sokup çıkardığımın çocukları kus familyasına bak

sizene lan sığırlar bizim kulübün alacağı karardan sizene lan sizene :DDD

marcaonun kafası girsin hepinize ya salak salak yorumlar, size noluyo kahpeler

kararın takipcisi falan olacaklarmıs lan sen kimsin hıyar evladı

Varsayalım ben Burak Elmas’ım ve size diyorum ki marcao yu gönderelim diyenler cebinden 1 maaşını şu ibana göndersin. Ben net söliyim 1 kişi bile para göndermez. Gerçekten gereksiz romantiklik kasıyorsunuz. Sanki naif Avrupa ülkesiyiz. Sadece trafik kültürümüz Türklüğümüzü özetlemeye yeter. Kırmızı ışıkta 2 sn geç kalktı diye kornaya abanıp küfür edenler gelmiş burda duyar kasıyor. Ayrıca bu işin çözümü belli marcao kendi elleriyle kendisine 2 tane yumruk attıracak. Yönetim para cezası verecek konu kapanacak. İşin en önemlisi verilen ceza da Galatasaray cezalandırılmayacak

Ulan ne Dieng'miş ya alsakta kurtulsak bir bitmedi haberler.

Bu arkadaş hakkında fikri olan var mı? Ndiaye gibi topa bomba muamelesi yapan bir herif mi yoksa geriden top çıkartabilecek, oyun kurabilecek, topla arası çok iyi birisi mi? Fernando gibi yani. Eğer öyle değilse niye peşinden koşuyoruz takımın sorunu belli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt