Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 35.401
- 60.348
- 3.473
Fbjkli firsatci itoglu itleri gordukce marcao formasi alasim geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayır benim anlamadığım konu şu? Süresiz kadro dışı bırakıp satışa koymak değerinin yarısına bile satamamak anlamına gelir, ne kadar düşük bonservis demek oyuncuya o kadar yüksek maaş vermek demektir. Asıl soru mu soruyorum? Galatasaray’a ceza verip oyuncuyu ödüllendirmek niye? Hayır ekliyorum tecavüzcü katillerin top oynadığı ligde 2 yumruk attı diye oyuncuyu göndermek. Gerçekten çok romantiksiniz. 15milyon Euro 150milyon yapar. Gereksiz romantiklik yapmayın artık
Bana biraz düz topçu gibi geldi.Ulan ne Dieng'miş ya alsakta kurtulsak bir bitmedi haberler.
Bu arkadaş hakkında fikri olan var mı? Ndiaye gibi topa bomba muamelesi yapan bir herif mi yoksa geriden top çıkartabilecek, oyun kurabilecek, topla arası çok iyi birisi mi? Fernando gibi yani. Eğer öyle değilse niye peşinden koşuyoruz takımın sorunu belli.
çoğu kuş karga hamsi it köpek (troll)100 bin mesaj yazilmis suna...hepsi "go home" vs. Zor olacak burdan toparlamak.
Ekli dosyayı görüntüle 135010
Dedi administrator. Burda kimseye hakaret etmeden istediğimi alıntılarım. Çok istiyorsanız yöneticisiniz kaldırırsınız alıntı menüsünü. Yada bireysel olarak engellersin. Ama bana kurallara uyduğum sürece emir kipiyle talimat veremezsin. Ayrıca ben ceza almasın demedim. Verilen cezadan Galatasaray zarar görmesin dedim. Kaldı ki bir oyuncuya verilebilecek en büyük ceza para cezasıdır. Kadro dışı bırakmak malesef Galatasaray’ı cezalandırmaktır. Romantikliğin anlamını da gayet iyi biliyorum. Ülkenin durumuna bak hırsızlık arsızlık kadın cinayeti erkek çocuğa tecavüz yangın sel normal günümüz yok. Neymiş yumruk atmış yanmışız bitmişiz rezil olmuşuz. Ahhh eski Fatih Terim yok artık değilse 3 tane Marcao ya çakardı, 1 tane de kereme asılırdı ertesi günü de basın toplantısı düzenletirdi birbirinden ve Galatasaray taraftarından özür diletirdi konu kapanırdıAynen affedelim maça çıksın tüm dünya unutacak hemen değerlenecek.
Romantikliğin anlamını ve okuduğunu anlamayı öğren ondan sonra yaz.
Bir daha da beni alıntılama.
100 bin mesaj yazilmis suna...hepsi "go home" vs. Zor olacak burdan toparlamak.
Kadro dışı bu yüzden kalsın diyorum. Hani sadece para cezası verilip kurtuldu demesinler ve medya bu olayı eşelemesin diye. Bir nevi hem marcaoya hem kereme hem de kulübe rahat hareket alanı sağlamak için. Dikkati hemen başka yere çekmemiz lazım.Melo, Riera, Hakan Şükür ve Lincoln de kadro dışı kalmıştı. Geri katıldılar. Zaten en az 5 maç ceza alacak. Kadro dışı kalmasa da oynayamayacak.
Karisinada kufur etmis geri zekalilar100 bin mesaj yazilmis suna...hepsi "go home" vs. Zor olacak burdan toparlamak.
Alanyaspor maçında iki hata yaptı diye tepki gelince eşi ve kendisi ortalığı ayağa kaldırmıştı.100 bin mesaj yazilmis suna...hepsi "go home" vs. Zor olacak burdan toparlamak.
Bizim insanimiz akilsiz. Degil 1 gun, 1 saat sonrasini dusunmeden is yapar.100 bin mesaj yazilmis suna...hepsi "go home" vs. Zor olacak burdan toparlamak.
Marcao yu aklama degilde cezasini cekip devam edilmesinden yanayim maddi yaptirim uygulanmalı linc kampanyasi da dogru birsey degil piyasasi olan oyuncuyu bedavaya gondermek de dogru degilkendini gsli sanan marcao sempatizanları marcaoyu aklamaya baslamıs avrupa macında oynasın falan yazık size sadece acıyorum