Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takım arkadaşına saha içinde saldıran karaktersizi, prensipleri olan herhangi bir klubun bonservis verip alacağına inanmaniza mi güleyim, marcao denen saklabani aklamak için türlü kılıflar dikmenize mi sasirayim yoksa kerem kardeşimin durumuna mi üzüleyim bilemedim.

Dün akşamdan beri burada okuduklarim açıkçası beni forumdan soğuttu
Ne yapalım
Alt yapıya gönderelim orada çürüsün, biz de düşünelim kara kara ne yapacağız diye.
Bunu mu istiyorsunuz
Niye satamayacakmışız iyi de turşusunu mu kuracağız

Evet karsinizda yeni sol stoperimiz

13ECF23B-1CB3-45D1-A88F-9577C302221D.webp

Sen bana el kol haereketi yapsan bende senin agzini burnunu kirsam.Olsun kardes bek haksizim der misin?
Bide şu hareketi Avrupanın herhangi bir kulübünde yapsa ertesi gün sınır dışı edilirdi. Alpay zamanında Backham e bunun binde birini yaptı, sözleşmesini fesh ettiler yolladılar ülkeden.

Marcao'yu şu olaya rağmen satış listesine koysak bile talip çıkar muhtemelen ama beklenen fiyatlar gelmez artık 15 civarı bir bonservis kazanamayız. Eğer 10 Milyon'a yakın bir teklif bulabilirsek bu dönemde yollanması lazım ama böyle bir teklif yoksa bir süre kadro dışı kaldıktan sonra tekrar takıma dönecektir başka bir çözüm görünmüyor bence.

Hipotetik bir düsünce:

Marcao'nun ailesinde/cevresinde veya kendisinde sakladigi ciddi bir sorun veya sikinti var oldugu ortaya ciksa tepkiniz nasil olur?

Ne yapalım
Alt yapıya gönderelim orada çürüsün, biz de düşünelim kara kara ne yapacağız diye.
Bunu mu istiyorsunuz
Niye satamayacakmışız iyi de turşusunu mu kuracağız
satacağız tabi de 4 milyon bonservis verdik diye bu herifin pisliğini örtmeye hiç gerek yok. biz nice 4 milyonları bi çırpıda çöpe attık bu sefer de bi kaç milyonu galatasaray değerleri adına çöpe atmış olalım. overrated standart brezilyalı stoperi bukadar büyütmeye gerek yok, gidip portekiz liginden brezilyadan bunun gibi 10 tane adamı bi çırpıda bulursun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt